Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Diablo II je zase jiný typ RPG:) Toto můžeš srovnávat třeba se sérií Might & Magic, např. šestý díl se odehrává venku:)Ale to už nebylo ono. Navíc v té době už byla "klasická" RPG typu Diabla či Baldur´s Gate a hráči chtěli vidět své hrdiny v tom, do čeho je oblékli.
  • Arx fatalis byl vubec pomerne zabugovanou hrou a co vim, malokdo ji bez navodu dohral. Ale jinak paradni hra.
  • Veskoslav
    Já na to nemám moc času, tak půl hodinky denně max.
  • Core
    Díky Janchore, opět excelentní videjko! Houšť a tvrdší kapky.
  • DarkHawk
    Tak je to pořád ten samý dungeon. I když v katakombách z Diabla sem probíhal nespočet hodin a tam mi nevadilo, že sem v podzemí. Ono taky zaleží jak je ten titul zpracovný. Diablo je tak perfektní, že mi je uplně jedno kde se nacházím, protože tě to baví ať si kdekoliv.:) A stejně ta krajina tam nějak neoplývala přílišnou krásou spíš temnou a drsnou atmosférou. Názvy jako krvavé vřesoviště nebo pohřebiště sester mluví samo za sebe.
  • To se my stávalo taky, ale to bylo ještě za EoB. Teď sem to hrál s automapingem asi už nejsem tak hard-core hráč jako sem býval *13*
  • ale flustrace je stejná :D
  • arx fatalis tiež nieje na povrchu a aká to bola pecka...aj ked ma mrzí že mi to nešlo dokončiť pre nejakú chybu ma to vyhadzovalo z hry pred posledným úsekom : *13*
  • Veskoslav
    No já si rád zavzpomínám na své dětské léta, kdy hry tohoto typu nebyly o obrovském otevřeném světě, ale zatuchlých a nekonečných kobkách plných nepřátel, pastí a hádanek.
  • Veskoslav
    Tady nejsou mise, ale patra a to je podstatný rozdíl. Mise je jenom jedna. Dokončit to.
  • dohrál jsem 4 misi a uninstall
  • rami.cz
    No jo, neni to pro decka :))))
  • DarkHawk
    Asi nejsem typ coby pobíhal celou hru v podzemí. Vždycky když sem hrál RPG a byl v dungeonu, tak sem se vždycky těšil jen na to až uvidím dveře či světlo. A vylezu ven do krasné krajiny s pěkně modrým nebem a hned je ten pocit lepší.:)
  • Veskoslav
    Další co nepochopil, o co téhle hře jde:)Není pro Tebe.
  • DarkHawk
    Tak to si prohloupil, protože ta hra je fakt nuda.
  • Veskoslav
    Nemá někdo nakreslenou mapu ke 4. patru? Zjistil jsem, že jsem polovinu mapy posunul o dva čtverečky a už mi to nevychází:-D
  • Veskoslav
    Přečetl jsem si to tříkrát, ale stále jsem nepochopil, co jsi tím chtěl říct.
  • Veskoslav
    Zcela rozdílné hry žánru RPG. Toto je původní typ her žnru RPG, který se smažil před 10ti a více léty. Dark Soul je zástupce akčních RPG.
  • claymen
    Koupil jsem a nevím, jestli jsem neprohloupil. Asi hraju hry kvuli příběhu, pobíhání po dungeonu a několikaminutové souboje s jediným nepřítelem asi nejsou pro mě. To radši Dark Souls. (docela protimluv ohledně toho příběhu :D)
  • s wolfenseina som blbal snads tohto snad nebudem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit