Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13_11
    Pokud na prezentaci projektu ještě máknou, tak bych se o osud Old-School RPG nebál. Ten milion by se jim pak mělo podařit vybrat.

Tak prý se máme těšit na spoustu updatů, co se hry samotné týče. Mohlo by se dostat i na záběry PoV a možná... možná přijde i Romero.

Jinak: komičností (v dobrém slova smyslu) Romerovi konkuruje už jenom David Jaffe :-)
  • GlaDOS
    No nic moc. Zatím jsem přispěl jen na hry, o kterých jsem si mohl něco konkrétního představit, nebo už vidět koncept či část hry. Ten popis jejich hry je tak všeobecný, až to bolí a nepomáhá tomu ani všudypřítomné zmiňování "oldschool rpg" a 2 in 1. Byl bych daleko raději, kdyby aspoň nastínili styl, směr a ne jen udat žánr. Navíc si nejsem jistý, jak to myslí s permanentní smrtí. Když je hra kratší, jako např. FTL, tak je to fajn, ale hrát takto několika hodinové RPG bych nechtěl.
  • Pche, jsou to amatéři.
    Já bych tam nabídl hned 4 hry za cenu jedný, nebudeme přece troškařit. A kdo by přispěl aspoň 50 doláčů dostal by moje speciální DLC zdarma; WS item pack obsahující nezničitelný obouruční mop, nůž ze švýcarské oceli na krájení nepřátelských brnění, magické leštidlo na opravení čekoholiv a ultimátní hrdinský mixér využitelný jak v boji tak na přípravu lektvarů.
    A pro lidi co přispějí do 24 hodin je tu již tradičně skvělý bonus v podobě parťáka s nejvyšším kecacím a obchodním skillem Horsta, Pána Pánviček.
  • mno nvm - na tohle dopredu neprispeju - vypada to ze uspech obsidianu laka i ostatni, ale nejak mi tohle nesedi, no - ale at jim to vyjde.
  • bjsman
    Zdá se mi to nebo kickstarter pomalu zdechá? Na Nexus II se moc peněz nevybralo a už asi nevybere, a tady to zatím taky nevypadá nějak slavně. Nexus bych podpořil, takovejch her tu moc není, ale old-school RPG už na kickstarteru vzniká celkem hafo, takže na co další?
  • life28
    To sa fakt už herný priemysel nikde neposunie? Vďaka Bohu, že tu máme ešte štúdiá, ktoré zakladajú na modernej technológii a čas od času nám prinesú originálny AAA titul, ktorý sa nemusí tváriť ako old-school, aby si na seba zarobil a aby upútal zraky miliónov hráčov (viď Borderlands, Portal atd.). Díky ale nechcem. Už mám tých Old School dosť a posledné na čo čakám je Project Eternity od Obsidianu a Wasteland 2.
  • MrSanta
    I've got a bad feeling about this.
  • x_ander
    Romerovy schopnosti rozhodně nepodceňuju. A Daikatanu, která ho víceméně odrovnala, považuju za dobrou hru (dohrál jsem ji asi 3x). Romero je sice šikovný herní vývojář, ale taky hloupý tlučhuba, proto si z něj dodnes dělají lidi srandu. Každopádně i jeho rád uvidím u vývoje pořádné hry.
  • 13_11
    Mě osobně potěšilo ho po letech znovu vidět. A jeho designérské schopnosti (i ve spojitosti s Hallem) bych ani dnes nepodceňoval. Uznávám, že video mohli mít na poměry svých předchůdců promakanější. Ale scénka s Romerem, Hallem a Brathwaite, jak doručují jednomu srdcaři hru do vlastních rukou... prostě kdo to má?! :-)
  • USER47
    Obsidiani maj aspoň nastíněný zasazení, ukazovali koncepty postavy, ras, mluvili o těch duších, zejména v updatech rozebírali dopodrobna spoustu věcí...Navíc je to pořád funkční a zaběhnutý studio, který stále dělá kvalitní a dobře napsaný hry.

Narozdíl od těhle dvou týpků, který se probudili po desetiletý hybernaci a nemaj nejspíš rozmyšlený naprosto nic kromě toho, že chtěj udělat "old school RPG". Proboha, aspoň nějakej pracovní název tomu mohli dát.
  • USER47
    Hmm, tak jsme se ve videu dozvěděli, že to bude old school RPG. Abychom to nezapomněli, tak nám to připomněli třistaosmdesátkrát v průběhu těch pěti minut. Jinak o hře vlastně nic moc neřekli, protože nejspíš ani nemaj ponětí, co vlastně chtějí za ty prachy udělat.

Ani jeden z nich už asi deset let neudělal nic, co by stálo za řeč, tohle mi fakt připadá jako trochu zoufalej (a pozdní) pokus se přiživit na popularitě kickstarteru a kouzelných slov "old school rpg".
  • x_ander
    Pravda, zrovna ten vysmátý Romero asi nebude ta pravá reklama :-D
  • 13_11
    A přispěl jsi na Kickstarteru někomu jinému z vývojářů?
  • ucho
    já neříkám, že se prachy neposypou. mně osobně tohle ale nestačí. ano, těší mě to, ano, nadchne mě to. ale nestačí mi to k tomu, abych jim přispěl na vývoj :)
  • Co ukázal Project Eternity? Velký kulový.

Taky to, že to bude oldchool a kdo na tom dělá.

A prachy se sypaly.

Hype je víc než fakta... hypuj a lidi tě bez přemýšlení utopí ve vatě.
  • Black_Hand
    na to je na kickstarteru tracitko remind me. abys mohl sledovat, jake nove informace pribydou a pak se treba rozhout. tedy az v momente kdy to ma smysl.
  • taky mě hned napadl horst fuchs ten by jim to prodal nejen na kickstarteru *1*
  • Robotron3
    Si tam měli najmout Horsta Fuchse, na ty hlášky, že za cenu jednoho RPG dostanou hned dvě :)
  • 13_11
    Ukázali spokojeného Johna Romera! Co chtít víc?
  • ucho
    nevím, jestli "překombinovaný" je to pravé slovo. já si pod tím projektem nedokážu představit nic konkrétního, z videa jsem se nic nedozvěděl, jen že bude old school... je škoda, že většina projektů neukáže vůbec nic, ani vizi, ani jak to bude +- vypadat. a že když vyberou dost peněz, budou rovnou dvě hry? to je divný :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit