Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Colby.Sawyer
    Předchozí hry jsou zábavné tak co to nízké hodnocení? Podle mě to bude další báječná LEGO hra. Nevíte jestli je na PS Vita méně postav nebo normální počet? U MARVEL super heroes bylo na PS Vita mnohem míň postav než v normální hře.
  • Krescz
    "Pořád zábavná, ale již notně ohraná" a 6/10? a nove CoDko ma 8/10 tak kde je rozdil? je to porad to same tak proc si LEGO zasluhuje horsi hodnoceni? *10*
    • Jack1947
      "Čísilka", hoho to tu dlouho nebylo *15*
    • oktavius66
      To se nejspíše nikdy nedozvíme, kde je rozdíl... COD je COD a LEGO je zase LEGO. Upřímně, COD zachraňuje jenom ohraný MP, který zřejmě stále lidi baví. MP pokaždé té hře vynese tak zhruba 3 body navíc. Tak si to spočítej. Když má COD 8, tak vlastně hodnocení za SP je čisté 5 a to je to číslo, které se ke COD hodí. Už to není ta revoluční střílečka jako třeba 2. díl a už je to vlastně 9 rokem furt to stejné a já opravdu netuším jaktože ta hra stále získává takové známky. Peníze dělají svoje. Oni tu značku ždímou a ždímou až přijde ta doba , kdy ji doždímou a budou jak se říká v "prd*li", protože jiné zkušenosti vývojáři než se střílečkami ve stylu COD nemají. LEGO mám jako dospělý člověk rád. Prakticky jsem na té hračce vyrůstal a rád jsem rozvíjel svou kreativitu. Nejvíce se mi osobně líbil Indiana Jones, ale každý si v Legu přijde na své. I když u Batmana jsem si nebyl úplně jistý kvalitou. Nějak mi to LEGO u superhrdinů nesedí. Ale jak říkáš: Je to nefér oproti jiným hrám, když jsou stále zábavné a špatně hodnocené, když COD je to samé devátým rokem a stále hrabe 9 a 10 u redakcí jako IGN a spol. , které hry hodnotit neumí.
      • Odvoláváte se na multiplayer, ale neberete v potaz že Lego hry všeobecně excelovali hlavně v lokálním co-opu, který dnes nabízí máokterá hra. Takže z tohoto pohledu MP/Co-op si jsou myslím obě hry rovny.
  • Takovou kravinu zrecenzujete a co třeba A Bird Story? Nevíte jak se toho chopit co, je to moc krátký, nevíte jak to ohodnotit, vy zmatení redaktůrci..
    • Mart9
      Zkus na to napsat čtenářskou recenzi ty odborníku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit