-
Hrejte radsi MW3 :)
-
-
Dožiju se někdy toho aby aspoň v jednom článku nebylo zmíněno cod ? boha proč to u lego panáčků zmiňuješ ? trotl s mozkem sýrové topinky !
-
-
On tě chtěl naštvat, protože věděl, že hraješ BF3 *1* Ale ona vás přejde sranda, až jednou vyjde Battlefield LEGO *1*
-
-
BF 3 sice mám ale vrátil sem se k bfbc2 nějak mě baví víc teď si chci koupit ten přídavek vietnam na oživení :-D
-
-
-
-
Skyrim neni hra založena až tak na rozhovorech jako např. Mass Effect. Myslim si, že drtiva většina fanoušku serie TES zrovna toto v te hře nepotřebuje. Ale jen to jen muj nazor
-
Ja mam Ati , pujde mi to ?
-
-
Mám Ati a funguje mi to, jen nevim proč nesejfkuje, tváří se, že jo, ale pak zjistim, že ne *16*
-
Ja mám myš logitech, pôjde mi to?
-
-
myš mám taky ligitech a o.k.
-
-
-
Ahoj, syn dohrál celou hru ale nemůže nikde najít získané postavy, nevíte kde si je může koupit.
Pro Xbox 360. děkuji. -
-
Dobrý den,
postavy koupí v příčné ulici, v obchodě na levé straně těsně před vstupem do hospody.
-
-
To mi chcete říct, že spousta skvělých titulů se podle vydavatelů nevyplatí na PC vydávat, zato tyhle LEGO sra_ky vydávají na všechny platformy rok co rok a někdo to kupuje?? *11*
-
-
náhodou tyhle jak říkáš lego sra*ky sou aspoň pro mě neskutečná zábava na odreagování :-D
oproti většině dnešních na pohled sice pěkných ale totálně tupých titulů
-