Přejít na výpis diskuzí
Lesk a špína Hongkongu v launch traileru Sleeping Dogs
13.8.2012 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Hlavně jsi jeden z mála kterým na tom záleží.
-
A tem co maji RGH je to sumak... Jinak naprostej souhlas s tebou. Nevedomost neomlouva.
-
Ja se mu posmivam z toho duvodu ze dela chytreho kdyz vi prd. Takze se hod do klidu Miseriusi a neprehanej.
-
je tam zahrnutý všecko co potřebuješ *3*
-
http://www.bay12forums.com/smf/index.php?topic=59026.0
-
To je presne dnesni pubertalni osazenstvo... Nekoho kdo nevi kdy kde a kdo doslova ukradl novou hru jeste urazej a posmivaj se mu... Parchanti
-
PAL verze respektive Region free uz na X360 davno je pane chytry konkretne od grupy SWAG NTSC vydal PROTON...Sam to nehraju nemam uz Xbox jen me bavi sledovat scenu :-D
-
*lidi
-
urcite ne par slepych lid se najde :)
-
mohl by my někdo hodit odkaz na verzi a grafický pack ? nejsem na grafiku naročnéj za ideal považuju grafiku kolem roku 2004 pak už je to otravnějsí ale neodvrhnu hru kvuli grafice hrál jsem baldurs gate ale ascii prostě nedám
-
konzolové ale jenom v americe není tam pal verze
pc je taky ale bez cracku -
pohyby, postavy, akce.. to všechno je dost ujetý, ale možná to 12letýho usmrkance nadchne :)
-
Jsem jedinej, komu ta hra připadá graficky jako průměrnej mod?
-
Grafické nadstavby (např. Phoebus, Ironhand) dělají DF (aspoň pro mě) mnohem přehlednější.
Po dlouhé době jejich používání jsem si na ně tolik navyknul, že bych se stěží vracel k původní grafice -
O jake se tu bavime verzi? PC,XBOX,PS?
-
to patří jinam, sorry *7*
-
Myslím, že DF by v jakékoli jiné než ASCII grafice nemohla fungovat. Anebo mohla, ale vyžadovalo by to sto let vývoje.
-
Těším se jak malej harant! :)
-
Pokud to bereš takhle tak máš pravdu, ale podle mě i ASCII grafika je grafika.
Jinak si myslím, že DF je jedna z nejlepších her, které jsem měl tu čest zahrát. -
Pokud to bereš takhle tak máš pravdu, ale podle mě i ASCII grafika je grafika.
Jinak si myslím, že DF je jedna z nejlepších her, které jsem měl tu čest zahrát.