Přejít na výpis diskuzí
Lesk a špína Hongkongu v launch traileru Sleeping Dogs
13.8.2012 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Jistě, protože je to textová hra, která žádnou grafiku nemá. Tady byla řeč o hrách s děsivou grafikou a skvělou hratelností. Podle mě žádná taková neexistuje.
-
Pro většinu lidí je ale DF téměř nehratelný bez grafické nadstavby
-
Haha, Dwarf Fortress má přesně takovou grafiku, jakou potřebuje. Kouzlo té hry nespočívá v jejím vizuálu, který má koneckonců taky něco do sebe. A dá se v tomhle případě ještě mluvit o grafice?
-
Dwarf fortress *3*
-
Neznám hru, která by měla vynikající hratelnost a současně natolik hnusnou grafiku, že bych si kvůli ní hru nezahrál. Ty jo? Sem s ní. Rád si ji (ne)zahraju...
-
Nelži. Na co ti bude perfektní hratelnost, když to bude vypadat naprosto hnusně. Tudíž tyhle dvě veci musí být +- v rovnováze. Nemůžeš mít jenom jednu a kdo říká opak, tak kecá:)
-
Díky *1*
-
Já se na tebe zloBim jenom kvůli tý hrubce :)
-
Hra bude bomba podle všeho, ale nezlobte se ten trailer je jak scéna z automatu.
-
Nechci tady rozpitvavat ale i s flashlym X360 nebo Chipem lze hrat online, jen clovek musi vedet co a jak.
-
Proč by měli lidi lhát že to hráli...co jsem viděl tak už je to pár dnů na netu *11*
-
Scriptovaných situací tam moc není když to porovnám s dnešními hrami.
'' rádoby cool stylizaci''
Nevím je tam stylizace Hong Kongu tak jak by dle mě ,měl vypadat. -
Hru jsem samozřejmě zatím nehrál a ani nebudu lhát, že jo, jako někteří tady, ale zatím mě to nějak nepřesvědčilo, vidím jen spoustu předskriptovaných situací, rádoby cool stylizaci.... to si raději zajdu do kina ..
-
Tak to je mi jasné :)...mé PC je z roku 05 a mám ho jen na seriály a internet a XBOX flashlý nemám už jen z důvodu že chci hrát bez rizika online :)
A když už stahuji hry tak jen na PC ale to jsou většinou old-school hry :) -
Naprosty souhlas, ovsem 25hodin hrani to asi nebude no. 17/30 misi je zamnou. 56.57% nebo tak nejak. Kolem 8hodin zatim hrani.
-
Neber tohle vztahovačně, ale většina lidí, která píše dojmy před vydáním se ohání příbuznými nebo kamarády v herní sféře *1*
-
PS:tu hru jsem dohrál asi před 4mi dny a i teď ji sem tam zapnu ,jen kvůli fight clubu :D
-
Hru jsem dohrál(ne nestáhl jsem ji ale část rodiny dělá v bussines-u herních obchodů,takže mám přístup k hrám celkem brzo...),a byla to paráda,ten soubojoví systém je skvělý,příběh kvalitní a jediné co my brání v tom hrát to jen tak/dělat vedlejší opakující se úkoly ,je jízdní model,jinak pro mne třetí nejlepší open world hra (1.gta sa,2.RDR.)
A nevím co to frk4 mele ta grafika je na vysoký úrovni na HD televizi.
A jinak co mě zklamalo byl ten model a pouze 4 případy.
Čas kolem 25 hodin bez vedlejších úkoly a všech collectibles. -
Bohužel to vypadá že tam bude něco obdobnýho ... podle gameplay videí *9*
-
není to vůbec špatná hra, mise dobré, hlavně ty pestní souboje jsou fajn. ke zbraním sem se ještě nedostal.. jen nože, ale zatím si nestežuju, grafika se mi líbí a celkově plynulost hry.. :)