Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebyl by nekde GTA 2.1? :) Ja vam nevim, ale od zmeny GTA do 3D me to leze krkem :D. Proc se vsici snazi vytvaret, co nejvice realisticke hry? Hry jsou o zabave a ten pohled z vrchu me naprosto vyhovoval.. At ho klidne udelaji 3D.. *13*
    • maros.goc
      v čom je zábavnejší 2D top-down pohľad oproti normálnemu 3D?
    • Juuu vic minusek :D tak nejak jsem je cekal..
      • GTA: Chinatown wars .... na PSP (který jsem sehnal za 1000 před 5 rokama a stále šlape jak má), nebo pokud ti je 16 a si hloupá blondýna tak ti určitě mamka už iphone koupila tak si to mužeš zahrat i na tom. (popř psp emulator...)
      • Erien
        A cos čekal, navíc když napíšeš takovou hloupost. Žádný GTA ani pětka není realistická. Pořád je to hlavně o ujeté zábavě. SA bylo jedno z nejlepších GTA, kde jsem se bavil mnohem víc než u GTA 2. A to jsem ve dvojce nahrál desítky hodin. Nevidím jediný důvod proč by mělo GTA zůstat u pohledu z vrchu.
        • Az kupi silnejsi komp tak prestane nadavat:-P
  • Foxtrot_cz
    Ani se jim nedivím... Lets Play s komentářem má nějakou přidanou hodnotu, ale vystřihnutí příběhové scénky je proti tomu nic.
  • ja uš sem to prošel je to nuda kdi bude gta 6 ??
    • Hanzales
      Jdu kolem odshora, na tohle fakt nereagovat vůbec *3* Chápu, že se někdo občas nechá strhnout místní skupinou (možná jednotlivcem, kdo ví) trolů, ale tohle je tak okatě průhledné žblept, že fakt ne. To se někdo musí nudit tak příšerně, že už ho nebaví ani autoručking ;o)
    • kdi ? nikdi !
    • Vtipálek? Doufám, že snad nejsi tak blbý.
      • Jack1947
        Kdyz nekdo pari pouze mise proc ne, v tomhle pripade bych to pochopil.
        • Já měl namysli jeho zkušenost s českým jazykem.
          • Jack1947
            Nerikej, ja myslel ze prave ona delka hry ti nesedla.
  • Tak když už je tu na to téme, tak přidám i svoje *3*

https://www.youtube.com/watch?v=tYlm_ShqLCk
  • Dotaz: kdyz si poridim novy PS3 12 gb bude stačit pro hrani gt5 ? Pujde pripadne pripojit se starsim SSD diskem OCZ vertex 3 ( na kterych jsem mel kdysi winy) ?
    • Bude, instalacka zabere 8.5gb...
  • 1988
    Možná to sem nepatří, ale zeptám se tady, snad to nikomu nebude vadit... Momentalně mám PS3 ale ted kvůli práci a studiu nemám vůbec čas hrát a to bych si chtěl GTA V opravdu zahrát. Jenže k hraní se dostanu asi až o Vánocích, to bude chvíli klidu, tak zda se náhodou neví kdy a zda by vůbec mohlo GTA V vyjít i na PS4? At vím zda mám tu moji PS3 prodat či si ji ještě nechat. Předem díky za odpověď *4*
    • zdeeneek
      Pokud vim, tak oficialne zatim ps4 verze oznamena nebyla. Objevily se akorat nejaky informace, ze nekdo ve zdrojovym kodu nasel potvrzeni pc a ps4 verze - nikdo ale nevi jestli je to pravda nebo fake.
  • Koukal jsem, jak The Escapist setřel hru za nesympatické hlavní hrdiny.
    • Je to rozhodně zajímavý téma. Jak je tam recenzent líčil, tak minimálně za toho psychopata bych fakt hrát nechtěl...

Jinak tady jeden fanoušek zažil GTA na vlastní kůži: http://aktualne.centrum.cz/zahranici/clanek.phtml?id=790477
      • urcite to byli cernosi
  • Peto... Podarilo sa vam v redakcii vyjednat verziu pre novinarov s predstihom ? Alebo ta recenzia bude robena rychlokurzom?
    • blixa
      Viz reakce o stranku vyse..
    • treba hrobar LEVELu jaxxxicek, se po kolenou plazil, felace sliboval a stejne mu to nepomohlo a hru dostal az dneska. Tak by me taky zajimalo, jak zrovna games dostalo hru na recenzi. Mozna vypomoc vramci propojeni s JRC, nevim.
      • calwin
        pokiaľ dostal press verziu LEVEL tak by som povedal že aj redakcia tiscali ju nafasovala pretože pre ňu píšu tí istí ľudia... neviem či sú redaktori z LEVELu schopní pustiť tiscali ich chlebík a naopak kedže sa jedná pomaly o tú istú redakciu... moja otázka je skôr na margo toho či sa niekomu v čechách vôbec podaril takýto kúsok alebo rockstar sa cíti vážne ako rockstar medzi hernými firmami a dôkladne si stráži hru aby im náhodou recenzie nepoškodili renomé... kedže do marketingu asi išlo 40% spomínanej sumy a zbytok sú bláboly ála COD...
      • Nedostali ju v predstihu, vsetci museli pekne cakat boli velmi prisne pravidla.
        • to zas nemysli :) i v česku byli hráči kteří drtili před vydáním a ne, nebylo to na xboxu warez ;)
        • Doufam, ze tohle recenzent vysvetli, protoze jestli hru nedostali s predstihem a nehrali z warezu, tak to moc casu na recenzovani nemeli. Mozna se na nas chysta podobny "skvost", jako sveho casu recenze GTA IV na hrej.cz
          • Což teprve recenze na eurosh*tgameru.
        • Nedostávali ji recenzentni už v pátek? Kor když games patří do metacritic
  • otevřel sem diskuzi v domění že si přečtu aspoň jednu zajímavost nebo příběhy z natáčení a zatím tu sou jen totální výblitky bublajícího bahna, well done ... Stačil by mi ten koš co mám na ploše
    • zdeeneek
      Kdo uz to ma doma, tak pari a nema cas sem neco psat. Diskutuji zde ti, kteri to doma jeste nemaji a vari z vody :) Dnes se konecne pripojim k tem, kteri uz to doma maji a v tehle diskuzi uz me nikdo neuvidi. *1*
      • tak já to taky mám, ale jsem v práci tak jsem chtěl podiskutovat s podobnýma pařanama než bude odpoledne :D ... jooo joo sem hodně najivní
        • zdeeneek
          Pred chvili me u obeda vyrusil postak, ale vzhledem k tomu, ze mi prinesl ocekavany balik s GTAckem jsem se vubec nezlobil *1* Na tenisovy mace jsem zvedavej, nebyl jsem si moc jistej jakym zpusobem budou zpracovany, ale kdyz pisete, ze jste hrali 2,5 hodinovej zapas, tak to bude asi dobry. Uz aby byl vecer a mohl jsem zacit hrat.
        • mě dostala ta tenisová "minihra" ze které se vyklubal regulerní tenisový zápas na 5 setů s hrou na 2,5 hodiny *1*
          • :D :D :D hej přesně, úplně stejnej problém :D po hodině jsem se sám sebe ptal jestli hraju gta nebo simulátor tennisu :D
  • ja se divím jak je to s reklamou v letsplay videích, nejaky maník si s tím da práci, ma talent a udelá video a youtube tam práskne reklamu a má z toho zisk. nemel by s tím ten uploader videa nejdriv souhlasit a mít z toho podíl?
    • Ronox
      Dyť on má. Např. Pewdiepie si přijde na pěknej balík ;) http://socialblade.com/youtube/user/Pewdiepie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit