Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nelze se mu divit, u takoveho narezu , to chce nejdrive poradne prodrandit a az pak hodnotit, jinak by to nestalo za to.
  • ringmancz
    Vašek asi hrál a hrál a zapomněl dodat recenzi
  • zdeeneek
    Podle me je nesmysl recenzi na tak ocekavanou hru uspechat. Lepsi vydat o par dni pozdej s tim, ze hru poradne prozkoumam, nez se snazit to rychle prolitnout ve snaze byt prvni - na zahranicnich serverech uz recenze stejne jsou, jestli je nekdo nedockavej, tak muze informace cerpat tam a recenzi na games precist pozdej.
    Stejne cekam klasickej flame v diskuzich - proc to dostalo/nedostalo 10/10. *1*
  • zdeeneek
    Pred chvili me u obeda vyrusil postak, ale vzhledem k tomu, ze mi prinesl ocekavany balik s GTAckem jsem se vubec nezlobil *1* Na tenisovy mace jsem zvedavej, nebyl jsem si moc jistej jakym zpusobem budou zpracovany, ale kdyz pisete, ze jste hrali 2,5 hodinovej zapas, tak to bude asi dobry. Uz aby byl vecer a mohl jsem zacit hrat.
  • :D :D :D hej přesně, úplně stejnej problém :D po hodině jsem se sám sebe ptal jestli hraju gta nebo simulátor tennisu :D
  • Tjn, lituji toho týpka, co tu včera psal, že vydrží kvůli recenzi do tří do rána vzhůru *1*
  • frag.ment
    Přesně, hlavně že Poláček tvrdil, že bude recenze v pondělí večer. Už tomuto serveru nevěřím a na protest spálím novej Level, který ještě nemám celý přečtený :-)
  • Ronox
    Jak si tohle mohl vůbec vypustit z mozkovny ven? Samozřejmě, že PC bude víc, protože ho mají všechny firmy po desítkách, domácnosti mají většinou nějaký ty netbooky atd. Konzole ti nedokáže ovládat stroje na výrobu, zastoupit inventář skladu atd. V tvým případě bych si spíš dohledal počet herních pc a hráčů celkově, protože tenhle argument je totálně mimo.
  • frag.ment
    Tak já teda nevím, už je úterý dopoledne a recenze nikde. S tím jděte už někam, kam slunce nesvítí..
  • Místo toho nalevo bych dal http://www.csfd.cz/tvurce/1463-miroslav-taborsky/
  • to chce čas, já hrál včera od dopoledne někdy do 3 v noci a tu hru jesem jen tak pohladil po povrchu *4*
  • Vypadá to, že se Games.cz bojí vyjít s recenzí...
  • mě dostala ta tenisová "minihra" ze které se vyklubal regulerní tenisový zápas na 5 setů s hrou na 2,5 hodiny *1*
  • kecy kdyz si vezmu kolik na svete je PC a kolik se pirati vs. kolik je na svete konzoli (mnohem mnohem mene nez pc) a kolik se pirati na nich tak mi vychazi ze na jedno PC se pirati mnohem mene nez v pomeru na jednu konzoli... PC je holt mnohonasobne vice
  • Ronox
    Dyť on má. Např. Pewdiepie si přijde na pěknej balík ;) http://socialblade.com/youtube/user/Pewdiepie
  • Skvělá hra ať vyfasuje 9/10 , na 10/10 to chce něco víc . K tomu zaseknutí se ve staré době cos psal výše , na tomhle jsem hrál ( hraju ) : Atari Jaguar , 3DO , PS1/2/3 , Nintendo64 , Nintendo Gamecube , Wii , Sega Dreamcast , Xbox , Xbox 360 ..
  • tak já to taky mám, ale jsem v práci tak jsem chtěl podiskutovat s podobnýma pařanama než bude odpoledne :D ... jooo joo sem hodně najivní
  • zdeeneek
    Pokud vim, tak oficialne zatim ps4 verze oznamena nebyla. Objevily se akorat nejaky informace, ze nekdo ve zdrojovym kodu nasel potvrzeni pc a ps4 verze - nikdo ale nevi jestli je to pravda nebo fake.
  • zdeeneek
    Kdo uz to ma doma, tak pari a nema cas sem neco psat. Diskutuji zde ti, kteri to doma jeste nemaji a vari z vody :) Dnes se konecne pripojim k tem, kteri uz to doma maji a v tehle diskuzi uz me nikdo neuvidi. *1*
  • ajé a jsme doma, když se ke hře vyjadřuje člověk s utkvělou nostalgickou vazbou ke hře na dreamcast, člověče diť to byla jiná doba, jiná herní atmosféra.. todle je rok 2013 wake up

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit