Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na pc to neni kvuli piratum ale to ze vysla piratska verze na konzole to jim nevadi.
  • vlastik.plaminek
    Proč? Protože může. Píše ji člověk, kterého ta hra baví (nebo za to dostal bakšiš), tak tomu napálí vysoké číslo. Proč? Protože ho to baví (nebo za to dostal bakšiš). Má to číslo hodnotu? Nemá. Ani tady, ani na jiných webech. Proč? Protože vyjadřuje názor (nebo podmáznutost) autora. A ten se může lišit od toho tvého, kdybys to náhodou nevěděl.
  • kickasl
    chapu, ze miny muzou byt zabavne, ale na to vyhazovani veci do vzduchu bych doporucil spis saints row
  • prestan lizt do zadku furt
  • kdi ? nikdi !
  • urcite to byli cernosi
  • Vyjádřil jsem se , proč by hra neměla dostat 10/10 , stačí si projít celou diskusi nahoru . Předpojasti proti úspěšnosti nerozumím , od začátku vedu debatu ve smyslu , že GTA5 je dobrá hra , jen si nezaslouží 10/10 . Každý recenzent je jen člověk , se svými slabostmi a ovlivnitelností , kde bereš jistotu , že právě tak úzká skupina lidí má patent na rozum ? Několikrát jsem se odkázal na to , ať si počkáme na konkrétní dojmy ze hry od běžných hráčů a ukáže se , můžeš s tím začít i tady , u nejčerstvějších příspěvků .
  • Jízdní model je fajn neco mezi SA a GTA 4 (spíš arkáda) ale na to jak je to velké je tu šíleně prázdné a jako náplň neberu par tupích NPC nebo auta chtělo by to miny hry atd. ale je to pořád začátek snad se to zlepší
  • Je to rozhodně zajímavý téma. Jak je tam recenzent líčil, tak minimálně za toho psychopata bych fakt hrát nechtěl...

Jinak tady jeden fanoušek zažil GTA na vlastní kůži: http://aktualne.centrum.cz/zahranici/clanek.phtml?id=790477
  • Jack1947
    Svobodu *15* .
  • Koukal jsem, jak The Escapist setřel hru za nesympatické hlavní hrdiny.
  • Pokud je tenhle díl návrat k SA, je mi jedno, jaký je jízdní model, ale konečně by se zas vrátili k tomu, co tolik lidí milovalo.
  • Nebo Rayman Legends
  • Jack1947
    Ten je vazne, prapodivnej demolovani ze ctyrky tu nak chybi ci co... *7*
  • Jen když se bude účastnit i Veskoslav. *1*
  • Jack1947
    Nerikej, ja myslel ze prave ona delka hry ti nesedla.
  • Jack1947
    GTA V , ciselne hodnoceni od 10, nato nestaci a ani do te 100 se to nechce vlezt. Tak co s tim ... *15*
  • Jestli má TES V: Skyrim hodnocení 10/10, tak pochybuju, že GTA V bude mít míň.
  • Já měl namysli jeho zkušenost s českým jazykem.
  • Jaké?? Povídej, přehaněj a co jízdní model mluv! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit