Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Kdyz nekdo pari pouze mise proc ne, v tomhle pripade bych to pochopil.
  • Tak za mě po 3 hodinách zklamání ale ještě tomu dám šanci
  • Vtipálek? Doufám, že snad nejsi tak blbý.
  • Tak když už je tu na to téme, tak přidám i svoje *3*

https://www.youtube.com/watch?v=tYlm_ShqLCk
  • ja uš sem to prošel je to nuda kdi bude gta 6 ??
  • Foxtrot_cz
    Ani se jim nedivím... Lets Play s komentářem má nějakou přidanou hodnotu, ale vystřihnutí příběhové scénky je proti tomu nic.
  • tobe staci malo nazor bordelpapa a jsi spokojeny
  • zatim to vypada na dost blbou AI, udelate nejakou drobnost a hned jsou kolem vas vrtulniky a spousta policistu, proste se tam naspawnujou
  • já s tím souhlasím. právě komentář a styl hraní konkrétního člověka dělá lets play zajímavé a prakticky tu hru interpretují svým způsobem (něco jako divadelní představení interpretující konkrétní divadelní hru).
  • Fallon
    To ,že Rockstar chce sťahovať príbehové scénky by sa ešte ako tak dalo chápať. Hra práve vyšla, chcú dať ľuďom trochu viac dôvodov prečo si ju kúpiť. OK, nie to morálne ani logicky správne ale dá sa to pochopiť.

Prečo ale zase blbnúť s GTA IV a RDR?! Tie hry sú niekoľko rokov staré, dávno zaplatené, tak čo z toho ako má plynúť? Zvlášť RDR je len na konzolách ,tak to je taký hriech keď si PC hráči chcú z tej hry pozrieť aj niečo viac než človeko-kojota? Alebo ,čo keď hru mám ale nechcem sa mi ju zapínať kvôli pár scénkam.
    A to radšej nehovorím o možnosti ,že sa mi rozbije konzola(čo bohužiaľ má ďaleko do ojedinelého) ako tento model počíta s takou situáciou???
  • jízdní model je lehce arkádovější než ve 4, ale fakt jen o trošku, nic rušivého, navíc tady na to má vliv i "driving" skill postavy a většina těch videí je z nějaké early fáze kdy ještě postavy nejsou moc vytrénované

jediné co zatím vadí mě je zaměřovač ve tvaru bílé tečky, už v úvodní misi na sněhu je to na facepalm protože tam ta tečka není vůbec vidět a ani dál ve světlém prosluněném Los Santos to není nic moc, možná jsem ale jen přehlédl nějaké menu kde to jde změnit
  • sou to debil0ve a meli by zakazat letsplaje uplne, takhle si kdejakej pc-ckar muže kouknout jak hra vypada!!! ten zažitek by mel byt vyhrazen pouze pro konzole *6*
  • maros.goc
    Andrej Anastazov dal hre 9/10 ..to mne úplne stačí :)
  • maros.goc
    v čom je zábavnejší 2D top-down pohľad oproti normálnemu 3D?
  • ja se divím jak je to s reklamou v letsplay videích, nejaky maník si s tím da práci, ma talent a udelá video a youtube tam práskne reklamu a má z toho zisk. nemel by s tím ten uploader videa nejdriv souhlasit a mít z toho podíl?
  • Na to, že jsi v gamingu dvě dekády, se chováš jak guma, příteli. To opravdu tě tak dožírá těch 10-15 jednotek od tvýho uvedenýho optima, protože to narušuje nějakou tvou subjektivní definici revolučních her? Mám dojem, že ti schází nuance k tomu, aby si pochopil, za co ty případný vysoký čísla hra vůbec dostává. Navíc, jako zkušenému hráči a evidentně necílenému skupináři, by ti čísla měly být vcelku u řiti. GTA jako takový je přece jen titul, který se do herní sféry už historicky zapsal a dokázal, že se jedná o kvalitní věc. Jádro téhle hry je jasný - zábava a hratelnost v otevřeným světě - to jsou primární záležitosti pro tutu hru a jak se zdá, obecně se tak dočká kladného přijetí, protože její základní mechanismy fungují a baví. Proč hru s tímto hodnocením nutně vnímat jako ideálního bezchybného komplexního revolučního krále a novátora mezi videohrami, když to co dělá a na čem staví, dělá prostě dobře a zábavně a hráči to stále oceňují? Je skutečně už dneska čistá zábava, hratelnost, možnosti, koncept sandboxu, vyprávění i fakt, jakou cestu nějaká série urazila a stále přesto překvapuje, tak málo, aby nemusela potom urážet, že si šahá na maximální hodnocení? Potom si dovolím tvrdit dvě věci - že si za těch 22 let hry nepochopil a jednak neexistuje hra, která by měla právo dosáhnout na 100%.
  • smejki
    Takže předpojatost a averze k čemukoliv úspěšnému, hotová Anna Proletářka. Už neočekávám smysluplnou argumentaci. Ostatně co se divím, když ta debata z tvé strany stojí na vratké premise, že GTA 5 nemůže dostat 10/10, "protože proto, moc nevím, ale mám pravdu." Když máš jinou definici hodnotící stupnice, tak si to sakra překonvertuj na svojí normu. Kde je problém? Neumíš číst text a vztáhnout ho na veškeré kontexty (doby, žánru, profilu recenzenta, svého profilu...)? Po 22 letech hraní? Kolik ti je? 22?

Si piš, že recenzenti jsou "vypovídajícím portfoliem hráčů", protože jejich hodnocení má vypovídací hodnotu, v drtivé většině. Jenže já mluvil o reprezentativní vzorku, tak nevím, proč sem tohle taháš. A representativním vzorkem nejsou ani recenzenti, ani lidé, kteří na metacriticu přidělují user score.
  • Co jsem viděl na internetu některá lets play videa tak jsi nejsem zcela jist jízdním modelem, s jehož kvalitou jsem byl velmi spokojen ve 4-tém díle (a jeho DLC-čkách) a jež na mě zde působí poněkud arkádovějším dojmem, systém přestřelek vypadá velmi "Max Payne třiovsky" čili zde by neměl být žádný problém. S kvalitou posledních GTA her (potažmo všech her Rockstarovských her z posledních cca 5-ti let) tudíž se velmi těším až (jestli) si hru budu vlastnoručně vyzkoušet ...
  • A recenzenti v ofiko magazínech jsou vypovídajícím portfoliem hráčů ? Proboha , uvědomte si , kolik lidí se recenzemi bezhlavě při nákupu řídí , to znamená , že řádově deset až dvacet lidí-redaktorů z hlavních serverů rozhoduje o tom , že si hru v reálu koupí třeba o statisíce hráčů více , a to jsem hodně na zemi . Myslíte si , že za tím nejsou peníze a že firmy jako Rockstar si tohle neohlídají ? Oni nevydávají hry z plezíru , chtějí co největší zisk !
  • Řada lidí to vychvaluje do nebes a je přitom právě ovlivněná vytvořenou psychózou že-to-přece-musí-být-skvělé , a nehráli to . Hodnotím to podle faktů , které nikdo nerozporuje : herní princip není nový , grafika vylepšená - nikoli bez chyb , fyzika jako v minulých dílech zjednodušená .

Ta hra zaslouží dobré hodnocení někde mezi 85- 90 /100 . Za co ji chcete dát 100/100 nechápu .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit