Přejít na výpis diskuzí
Let's playe GTA V nevadí, příběhové scénky půjdou z YT pryč
17.9.2013 | Petr Poláček
162 příspěvků
-
Pravda. Já nesleduji například letsplaye přesto mi je vnucuje a dokonce jim není ani proti srsti mi dávat videa od uživatele který je asi půl roku mrtvý a jeho videa nesleduji a nebo mi doporučuje videa, které jsem už dokonce zhlédl. Vše co má značku hraní her se hází do jednoho pytle. Až bude toto doporučování videí lepší tak klidně, ale zatím by si ho YT měl strčit za klobouk nebo ho držet jen u hlavní stránky a ne ho dávat kam se dá.
-
OK , tak třeba Gamespot / user´s score
-
a opět, chceš jim dát svobodu, ale hra na 10 podle tebe není. prostě magor, co si ještě odporuje :)
-
Zahraj si to = kup si to = dej R* peníze = "NEJPRODÁVANĚJŠÍ HRA VŠECH DOB !!!!"
Pokud s něčím nesouhlasím, tak je snad pochopitelně, že to finančně nepodporuji. Tento myšlenkový pochod ala "hlava 22" skutečně příliš nemusím, kdykoliv ho vidím.
Negativní hodnocení. Dobrá. Koupil sis/zahrál sis? Aha, takže dle odpovědi:
ANO -> nikdo tě nenutil kupovat, tvůj problém, drž hubu s negativním hodnocením.
U KAMOŠE -> těžko jsi mohl posoudit celou hru, drž hubu s negativním hodnocením.
Z WAREZU -> jsi špinavý zloděj, drž hubu s negativním hodnocením.
NE -> nehrál jsi nevíš, drž hubu s negativním hodnocením.
Velmi se mi tyto myšlenkové pochody nelíbí. Komu se zajisté líbí jsou pochopitelně obchody a vydavatelé. -
Což teprve recenze na eurosh*tgameru.
-
Nic jiného si nepřeju , aby recenzenti měli svobodu . Tím si zároveň nejsem jistý , když nás pomalu každý den , dlouhé týdny před launchem , masírovali zprávami typu : další nová foto z GTA5 , podívejte se jací psi běhají po ulicích v GTA atd. . :-) Tohle je prostě BUSINESS , nic jiného ! Naprosto uznávám , že Rockstar tomu dává hodně , ta hra ale na 10/10 prostě není , sorry . V recenzích se často opisuje , čeká se na první recenze v US , podle nich se střílí . Nikdo nechce mít v Rockstaru nepřítele , ti kluci co to píšou se tím živí , je to jejich práce . Jedna a jedna jsou dvě .
-
GTA: Chinatown wars .... na PSP (který jsem sehnal za 1000 před 5 rokama a stále šlape jak má), nebo pokud ti je 16 a si hloupá blondýna tak ti určitě mamka už iphone koupila tak si to mužeš zahrat i na tom. (popř psp emulator...)
-
Doufam, ze tohle recenzent vysvetli, protoze jestli hru nedostali s predstihem a nehrali z warezu, tak to moc casu na recenzovani nemeli. Mozna se na nas chysta podobny "skvost", jako sveho casu recenze GTA IV na hrej.cz
-
Rockstaři se rovněž vrací k Red Dead Redemption a GTA IV, když rovnou říkají, že nebudou nadšeni, když se na YT a jinde objeví záběry z TV Show a komediálních vystoupení, respektive němé filmy z RDR. Privilegium užívat si těchto scének by prý mělo zůstat hráčům, ne divákům na YT. Podobná videa budou rovněž stažena.
a proč jako ???/ Rockstaří už jsou jak "Hardcore" nebo "Casual" hráci co chteji diktovat jak máte tu hru hrát.To si prostě stáhnu a nesere mě to s takovým přistupem Rockstaru. -
A videa o ktore by si mal naozaj zaujem ti tam neda .
-
nic nového? já ti nevím, ale neexistuje hra tohoto typu takto rozsáhlá s tolika možnostmi... to že ty máš v hlavě blok, že nemůže dostat 10 a budeš kritizovat všechny, kteří tomu 10 dali, je prostě hloupost, ty jsi žádný patent na rozum nedostal, tak si nehraj na někoho nadřazeného a dej recenzentům v jejich hodnocení volnou ruku... a že hra není graficky perfektní? není, a jsou pro to konkrétní důvody. za ty roky by ti mělo dojít, čeho jsou počítače schopné a že je hloupost chtít po něčem nereálné...
-
Nedostávali ji recenzentni už v pátek? Kor když games patří do metacritic
-
To podstatné, podle čeho bys měl hru hodnotit a to samozřejmě samotné její hraní, jsi ještě neprovedl, ale soudy, že to na 10/10 není dáváš už teď, podle informaci z recenzi apod. Nebuď pokrytec, zahraj si to a pak dej do placu své PRO a PROTI. ;)
-
Nechapu co resite nejaky recenze a hodnoceni, jakoby se tady na tiscali dalo podle toho neco urcovat. Stejne si to kazdej zahrajete at bude hodnoceni 7 nebo 10, akorat tu resite nesmysly. A Metacritic bych radeji fakt vubec nevytahoval, tam tomu da pulka lidi 1, jen protoze si nedokazali poradne rozchodit ctyrku nebo jim bude chybet oblibeny radio.
-
Zrovna ty dokazuješ, KeyZ, že tvoje preverence jsou u her někdy dost zvláštní. Abych zrovna u GTA založeného na příběhu, celkové hratelnosti a otevřenosti nějak fungujícího světa řešil, čím a jak se střílí a jestli se správně vytahuje zásobník a podobný, to je tak trochu vzhledem k celkovýmu konceptu a účelnosti série čúrání proti větru, a otázka hodná sice pro fajnšmekry, ale nepodstatná pro celkový dojem ze hry. Stejně tak, jako umělá inteligence - bylo by naivní si myslet, že každá sebemenší přestřelka bude výzvou a pocením pro hráče. Figurky se pohybují, kryjí a zapadají do konceptu hry. Vyjma fyzikálního modelu jsou to ale jinak věci, který si mohou snížit někomu jeho chutě, ale pochybuju, že u studia s rozsáhlou zkušeností s akcemi městského typu, se zde bude předkládat překvapivá, nehratelná žumpa, která těží jen z nedávného masírování.
Jestliže hra celkově funguje tak, jak má a neprojevují se v ní drasticky hratelnost, zábavu a dojem narušující problémy, a naopak kloubí doposavaď to nejlepší v rámci celé série, od gameplaye, pointy po příběh, potom není důvod, proč by mělo být obecné vysoké hodnocení a nadšení narušováno nějakou subjektivní střízlivostí a požadavky jednotlivců... -
Myslím že je to (nebo by alespoň měla být) každého věc, zda si chce zkazit případný zážitek ze hry sledováním jejích důležitých příběhových segmentů na internetu.
-
jednou jsem si hru zaplatil (pardon zaplatil jsem si licenci na jeji hrani) a tak si ji muzu hrat jak chci a pred ci kamerou chci nevidim naprosto zadny duvod proc bych muj zpusob hrani nemoh davat sastrihany i nesestrihany na ruzne YT sluzby je to muj straveny cas ktery na to vynakladam! A jestli k tomu budu neco hykat nebo ne muze byt Rshitum jedno to je moje vec moje video jak hraju
-
Nedostali ju v predstihu, vsetci museli pekne cakat boli velmi prisne pravidla.
-
Přesně tak. Taky bych chtěl apelovat na recenzenta aby v recenzi probral praktické věci hry. Zbraně, fyzikální model, chování vozidel, AI, nějaké drobnosti, které navozují lepší pocit z hraní, grafiku, příběh a hratelnost, jak se hra hýbe apod a nějaké vyšší pocity nebo dojmy nechat na hráčích do diskuze.
-
Vašek Rybář, od pátku.