Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PreidaQ
    Právě, že absolutorium by mělo být vyhrazeno jenom pro těch pár nejlepších a nejdokonalejších titulů videoherní historie (což je samozřejmě otázka řídící se osobními preferencemi; klasicky třeba Half-Life 2 aj.). Zatímco devítka je tu pro hry, které jsou celkově výborné, ale na ten vyložený top prostě nikdy mít nebudou. Což je třeba série GTA, která je dělaná především pro zábavu a vyblbnutí, nebudete o ní filozoficky přemýšlet ještě pár dalších let a nedá vám nic víc než "pouze" pár desítek hodin skvělé zábavy.
  • Neni desitka jenom cislo ktery je zbytecne omezeny? Jako ze nic lepsi teoreticky uz nemuze byt. Ja jsem pro ponechani si rezervy pro neco naprosto vyjimecnyho podobne jako to treba vychazi ve filmovejch databazi z prumernyho hdnoceni. Kdyz se podivam na CSFD tak jen dva filmy maj 95 procent a jen 25 filmu ma pres 90 procent. Co z toho plyne? Ze pri zaokrouhleni by tu legendarni desitku mely jen dva filmy coz je dle myho nazoru ta spravna cesta...ponechat si rezervu kdyby prislo neco revolucniho dokonalyho.
  • Keyz
    Já se řídím tím, že maximum něčeho by měly mít pouze revoluční věci. Tedy něco ve smyslu pořekadlo na 2 to umí mistr na 1 bůh *3*

Protože pak to v databázi kam se lidi dívají odlišíš. Kdyby pouze skvělé věci měli maximální hodnocení kam by jsi dal pak něco co je přelomové a zároveň nemá moc chyb atd ?

Ale tady to je jinak. Tak je potřeba se podle toho řídit.
  • Nedivím se že to chtějí strhávat, protože náš milý YT s*re své doporučené videa už i do náhledu podobných videí a když někdo zhlédne nějakou hovadinu hned mu ty srajdy s*re na stůl! Prostě zhlédneš jedno video GTA a zítra ti už leze do p*dele. To je logika YT!
  • Za 22 let už v hlavě mám docela slušné měřítko co je dobré a co není . Rozhoduju se na základě všech informací co jsou k dispozici , nepsal jsem že to není dobrá hra , vadí mi 10/10 . Takovou marku může dostat něco naprosto vyjímečného , ne hra , která principielně nepřináší nic nového , lavíruje s fyzikálními modely ( ovládání aut ) a je graficky dobrá , nikoli ovšem perfektní . Nebuďme naivní , cíl Rockstaru je aby to koupilo co nejvíce lidí , museli udělat takové promotion , aby se to povedlo i před launchem nextgenu , který na sebe strhává pozornost . Toho "magora" si vyprošuju , chlapče , k vyjádření názoru expresivní výrazu nepotřebuju , jako ty .
  • Keyz
    Mně bude stačit když se dozvím praktické věci. Jízdní model atd. A taky kritiku. I když to bude mít maximální hodnocení tak pochybuji, že je vše naprosto super jak se někde píše a člověk ví ho*no.
    Dokonce jsem v jedné recenzi dal vyhledat slovo zbraně a nic to nenašlo. Přitom to je jedna z hlavních věci v GTA. Čím střílet jak to střílí atd.
  • mAser: Ne, bude to recenze po jednom dnu hraní, když to prý všichni dostali během pondělí.
  • treba hrobar LEVELu jaxxxicek, se po kolenou plazil, felace sliboval a stejne mu to nepomohlo a hru dostal az dneska. Tak by me taky zajimalo, jak zrovna games dostalo hru na recenzi. Mozna vypomoc vramci propojeni s JRC, nevim.
  • Podla mna by sa recenzenti nemali bat desiatok a dat ju kazdej kvalitnej a zabavnej hre... Obcas zabludim do hodnoteni hier a vyberiem si tu ktora sa mi paci a ma dobre hodnotenie... Obcas mi pride ze hry ktore by boli s prehladom na 10 maju z povinnosti 9 lebo hra ma bugy alebo iny problem ktory vlastne ani nedostatkom nie je ... Ja by som dal 10 aj assasinovi napriklad
  • ucho
    takže ty si v hlavě představuješ, kolik ta hra asi tak má dostat a když jí dá někdo víc, tak není objektivní... no to jsi dobrý magor, že ti za 22 let nedošlo, že takhle to s hodnocením dělat nemůžeš...
  • Peto... Podarilo sa vam v redakcii vyjednat verziu pre novinarov s predstihom ? Alebo ta recenzia bude robena rychlokurzom?
  • Takové tu dnešní herní komunita neuznává. Jsme už staré železo,ničemu nerozumíme atp. Mnohem lepší hry,které jsou na trhu, nedostali takové hodnocení jako GTA,které zrovna vyšlo na světlo světa. Lidi tupě kupují to, co jim "recenzenti" na jejich oblíbených stránkách vynesou do nebeských výšin svým podplaceným hodnocením.
  • Az kupi silnejsi komp tak prestane nadavat:-P
  • Také jsem zvědav na recenzi . Apeluju na zdravý rozum a objektivitu , smršť hodnocení ala 10/10 mě nijak nepřesvědčila o hře , ale spíše o tom , jaká je moc promo a marketingu . Je to dobrá hra , takové hodnocení si ale nezaslouží , viz např. průměr od hráčů na serveru Metacritic. Aby mě někdo nepodezíral z toho , že nejsem kompetentní se k tomu vyjádřit , hraju už 22 let .
  • Erien
    A cos čekal, navíc když napíšeš takovou hloupost. Žádný GTA ani pětka není realistická. Pořád je to hlavně o ujeté zábavě. SA bylo jedno z nejlepších GTA, kde jsem se bavil mnohem víc než u GTA 2. A to jsem ve dvojce nahrál desítky hodin. Nevidím jediný důvod proč by mělo GTA zůstat u pohledu z vrchu.
  • smejki
    nebyl po tahu?
  • Juuu vic minusek :D tak nejak jsem je cekal..
  • Ano, a proto náhle začneme rýpat do věcí, které tady fungují desítky let. Nejdřív to začíná údajně "nesouvisejícíma, vyříznutýma, nepříběhovýma, nekontextovýma" scénama, a může skončit omezováním let´s playí vůbec. Že nejsou vide auživatelů zobrazující celé hry některým vydavatelským lopatám po chuti, o tom se tak obecně ví, ale aby se přecházelo k částečné praxi v omezování jiných se na hru dívat nebo si vyhledávat potřebné záběry ze hry, to je už na nakopání do p*dele. Že se za podobnou věcí skrývá jen politika lidi finančně pojebat, o tom asi netřeba mluvit. Dělat rozdíly mezi hráči - potenciálními kupci/ uživateli/uploadery, kteří hru, její příběh nebo nejlepší situace ze hry, jsou přesto ochotni sdílet s dívaky, na který teď nas*ral pes, to je opravdu k potlesku hodná a omluvitelná taktika. Zvlášť, když se tak bude dít i u věcí, který jsou na trhu už roky. Jestli se tohle stane pro ostatní inspirací, tak bude veselo.
  • Nebyl by nekde GTA 2.1? :) Ja vam nevim, ale od zmeny GTA do 3D me to leze krkem :D. Proc se vsici snazi vytvaret, co nejvice realisticke hry? Hry jsou o zabave a ten pohled z vrchu me naprosto vyhovoval.. At ho klidne udelaji 3D.. *13*
  • to chce klid Peto *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit