Přejít na výpis diskuzí
Let's playe GTA V nevadí, příběhové scénky půjdou z YT pryč
17.9.2013 | Petr Poláček
162 příspěvků
-
To je sice na jednu stranu směšné, ale o něčem to svědčí a k něčemu to určitě je. Mám ten dojem, že kupu nesmyslných 0 vyruší naopak desítky. Pokud ne, je něco špatně. Což si přiznejme - v případě těchto očekávaných her to svědčí o flinku či ignoraci komunity, popřípadě jiných selháních.
-
bulšit, příteli. do user score nepřispívá representativní vzorek hráčů, ne u mainstreamu.
-
Souhlasím s tím , že někteří hráči user score zneužívají pro fanboys war . Tohle je ale ošetřeno tím , že jich vždy bude statistická minorita , takže konečný výsledek je poměrně vypovídající . Dejme tomu týden , dva a uvidíme .
-
Principiálně tady mícháš věci, které spolu nesouvisí.
Proč by človek, který si to zahrál (schválně neříkám koupil nebo sehnal kdovíjak pokoutně) nemohl říci, že ta hra stojí za starou bačkoru, když ta hra by za ni podle jeho názoru stála? Ať si na to potom každý plive síru nebo pěje ódy, jak se mu zachce.
Ale říkat, že ta hra nemá na 10 z 10 jen z hlediska pózy a předpojatosti + za nedostatek invence a nedostatek špičkové grafiky; to přece nemá logiku.
To je jako bych viděl trailer na Temného rytíře a řekl, že už z principu nemůže nic dalšího s Batmanem dostat ultimátní hodnocení, jelikož tam vystupuje "klasický" Joker, Nolan zde používá klasickou vyprávějící šablonu, atd. atd.…
Předsudky si měj jakékoliv, ale nějaké soudy vyřkni až po realné zkušenosti s produktem. -
a) potvrzuješ, co říkám.
b) já o GTA5 neřek ani půl slova. Pro ma za mě, ať si to má klidně 10, nebo klidně 6, když si to recenzent vyargumentuje. -
Vždyť jo , nepřeme se o to , jestli se jedná o dobrou hru . Spor je o skutečnost , zda si zaslouží 10/10 ..
-
Souhlas, hodnocení lidí na metacriticu nemá žádný smysl.
To že má Big Rigs-Over the Road Racing(asi nejhorší hra na světě), lepší hodnocení než Simcity, diablo 3,COH 2 a TW ROME 2 je opravdu směšný. -
Ach jo , chlapci . Vím , že 22 letech gamingu nejsem dost zkušený hráč , abych mohl oponovat .
Přál bych vám zahrát si takové pecky jako bylo např. Shenmue na Dreamcastu , člověk ani nedutal .. -
nad 130 hlasov a 8.6 :D ked si clovek kukne komenty pri recenziach odrata ludi co len nahadzu minusy skrz to ze je to GTA :D tak to myslim nevyzera vobec zle
-
10 je 10 , v mých očích to představuje dokonalý produkt s několika málo drobnými minelami . Klidně to přece může být tak , že v určité době si žádná hra desítku nezaslouží , nemusíme ji mermomocí dávat GTA5 jen proto , že ( v podstatě ) završuje éru jedné řady konzolí , ne ?
Jako revoluční a inovativní ji nemohu označit , už jen z toho důvodu , že jsou další 4 hry v sérii GTA časově před ní . Je to jen další pokračování , které více sáhlo na limity 360ky a PS3 , nic více , nic méně . -
Viz reakce o stranku vyse..
-
hráči neumí být objektivní a dávají do toho moc emocí. a často ani nerozumí problematice her. proto nelze brát vážně ani tvé hodnocení, jednoduše nemá žádnou váhu, protože jsi nezkušený a jeden hlas z davu. samozřejmě budou lidé, kteří hře dají nízké hodnocení... já nepotřebuji sledovat, kolik hře kdo dává. mám vlastní mozek na to, abych si hru ohodnotil sám. a mám rovněž dostatek rozumu na to, abych nechal na recenzentech, kolik hře dají. ty desítkové recenze jim ovšem rozhodně vyčítat nebudu a nebudu za tím hledat ani konspirační teorie a ani jejich recenze shazovat tím, že nejsou objektivní. když tomu někdo dá 10, má k tomu důvod. co jsem měl zatím možnost vidět, tak to u sebe na 10 vidím taky...
-
Sorry, ale user score je argument malomyslných. Mnohej vadnej šašek dává i zcela objetivně dobrejm hrám (jak tenhle pojem nesnášim!) nulu nebo jedničku - z pozérství, z malicherných důvodů (ZOMFG dali mi pryč tunyng!!11!), z fanboyováni u konkurence. I u těch nejhorších, nejneschopnějších a nejzaujatějších recenzentů má alespoň to číslo vypovídací hodnotu. Ne tak text. To se mnohdy i v krátký noticce člověk dozví víc od <>hovada z lidu, který dalo 0/10, než od "i like it, GOTY! 10 out of 10: The Game" aka IGN.
-
Průměr od hráčů na Metacriticu má nějakou vypovídací hodnotu? V mnohých případech je to právě to nejhorší, podle čeho by se mohl potenciální zájemce o koupi řídit.
-
pokiaľ dostal press verziu LEVEL tak by som povedal že aj redakcia tiscali ju nafasovala pretože pre ňu píšu tí istí ľudia... neviem či sú redaktori z LEVELu schopní pustiť tiscali ich chlebík a naopak kedže sa jedná pomaly o tú istú redakciu... moja otázka je skôr na margo toho či sa niekomu v čechách vôbec podaril takýto kúsok alebo rockstar sa cíti vážne ako rockstar medzi hernými firmami a dôkladne si stráži hru aby im náhodou recenzie nepoškodili renomé... kedže do marketingu asi išlo 40% spomínanej sumy a zbytok sú bláboly ála COD...
-
viz řádek nad tvou reakcí
-
Prumer od hracu na Metacritic - jsem docela zvedavej kolik lidi, kteri tam dali spatny hodnoceni jsou PCckari, kteri jsou nasrani, ze to jeste nemuzou hrat ... Kdyz se divam na hodnoceni x360 verze, kde da nejakej suld@ hodnoceni 0 a jako komentar napise, ze grafika je zastarala, no pc release atd ...
-
to se ale zabýváš definicí desítky, ne kvalitou hry. A desítka je zde na Games definována jinak, než jak ji vnímáš ty. Není to mesiáš, jak bys chtěl. Je to hra, která má ve své době největší herní pyj v rámci porovnatelných děl a zároveň se vyvarovává jakýchkoliv zásadních pochybení. Pokud je inovativní, nedej bože revoluční, je ten štempl jedině o to oprávněnější. To ovšem není podmínka nutná, natož postačující, jak si to mnozí malují.
-
priemer hracov metacritic ? myslis tych 0 bodov zato ze to nie je na pc ?:D alebo tych 0 bodov zato ze ked kukal videa na youtube tak sa mu to nelubilo ?:D to je riadne objektivne
-
Doufám , že recenze hráčů jsou pro tebe dostatečně věrohodným feedbackem . Sleduj na gameserverech kolonky " user´s score " a po nějaké době uvidíš , jaké číslo se ustálí .
10/10 to nebude určitě .
IGN , Gamespot atd.