Přejít na výpis diskuzí
Let's playe GTA V nevadí, příběhové scénky půjdou z YT pryč
17.9.2013 | Petr Poláček
162 příspěvků
-
Tak hneď tá prvá missia, tak sa z banky nedostanete ...
granáty, granáty, granáty -
Recenze bude dnes v noci a do rána se přetíží servery Tiscali po náporem diskutujících.
-
nečteš, nevíš...
-
Hmm, díky za upozornění. Tohle obvykle odfiltruje editor, ale když se člověk editoruje sám.... No vynasnažím se. I když v ostatních dnešních článcích žádné potažmo není... :)
-
Jsou to jejich hry a s nima si mohou dělat co chtějí, to je to samé jako v MHD, ze kterého tě taky ridič může kdykoliv vykopnout.
-
http://youtu.be/iOvezUYg6kk?t=50s
-
Mě se naopak jeho články velmi líbí :)
-
Super rychlá pošta mi to dovezla dneska ráno. Diky!!!
-
Tam už to mám přečtené a chci víc. Navíc čtení je to jediné, co mi jako PC hráči zbývá. *3* S tím se musím ještě na pár měsíců smířit.
-
Jak poznáte články od pana Poláčka?
potažmo / potažmo / potažmo
...asi nějak takhle.... -
Já se snad probudil do nějaké ještě žumpnější dimenze než, v které jsem včera zabral? A nebo jsem snad nečetl dobře? Pochopil bych to třeba dočasně u momentálně vydávanýho dílu, ale zasáhnout na scény v případě metuzalémských GTA 4 a RDR? Co to je za hovadinu? To si jako nebudu moc třeba už vychutnat jen blbou vyseknutou scénu animovanýho Katta Williamse z GTA 4, protože náhle někomu ruplo v bedně? A místo toho to hledat někde ve třiceti částech let´s playe? O videích z RDR ani nemluvě.
Asi jsem ne úplně pochopil smysl této hovadinky a jsem zvědavej, kam až bude šahat ta kontrola nuance záběrů ze hry objevujících se na videu vůbec. Šulíni, nic jinýho. dělaj dobrý hry, ale tenhle diktát smrdí... -
já taky, protože ta na konkurenčním webu se mi číst nechce, nemám je rád :-) A taky čekám na to, až bude po práci a beru dráhu do jednoho nejmenovaného obchodu, kde to mám předobjednané a už tam na mě krabička čeká. Takže jak už recencze dopadne jakkoliv, stejně těch 1400 utratím.. Snad nebudu litovat, protože žádne GTA sem ještě na konzoli nehrál.
-
Aspoň si počtu, proč je okolo té hry takový humbuk. :)
-
Sice to není k tématu, ale týká se to GTA V. Tři hlavní protagonisté v reálu. http://postimg.org/image/k0j2p6asb/
-
kdo to hrál a jak dlouho?
-
Z warezu se tu nerecenzuje od začátku (co Tiscali děláme). To je pravidlo, přes které nejede vlak, i když nám často dělá problémy.
-
Kruci a já už na ni od rána čekám v práci. *1*
-
Recenze z warezu . To bude panecku nostalgie *14*
-
A mně to přijde díky super rychlé češké poště nejspíš až zítra. Díky!!! *16*
-
Jak je uvedeno v článku, recenze vyjde dnes v noci.