Přejít na výpis diskuzí
Let's playe GTA V nevadí, příběhové scénky půjdou z YT pryč
17.9.2013 | Petr Poláček
162 příspěvků
-
kudla chlape co víc chceš vyjímečnýho? mě zas přijde jako totalbullshit nedat hře 10/10 když je skvělá .. to jako musí bejt nedosažítelná meta bo co? :) na 30letýho+ máš teda zajimavý pohledy na věc
-
to zas nemysli :) i v česku byli hráči kteří drtili před vydáním a ne, nebylo to na xboxu warez ;)
-
sníh byla vyjímka :) jinak bych řekl že ingame je ten crosshair dobrej, takovej decentní a když člověk není tatrman tak prostě i vidí kam míří a tu tečku následně prostě uvidí x) ... jízdní model mi přijde fajn, je víc reálnější co do reakce na patníky, přejetý lidi atd ... jediný co mě zklamalo že do rozbíjení aut je slabší než gta4 ... někdy to ve 120km/h naperete do zdi a nic a někdy to ve 100km/h naperete zezezadu do jedoucího auta a letíte předním oknem .. divný
-
otevřel sem diskuzi v domění že si přečtu aspoň jednu zajímavost nebo příběhy z natáčení a zatím tu sou jen totální výblitky bublajícího bahna, well done ... Stačil by mi ten koš co mám na ploše
-
tak když se na konzolích tak hrozně pirátí, proč to vyšlo exluzivně na konzole a ne i na pc ty joudo? protože lepší tržby a bohužel uplakánku to je holej fakt ;)
-
A já někde říkám že se mi jeho články nelíbí?
Tady evidentně vládne nedostatek inteligence... -
Prave, tak jsem chtel vyvratit ty kecy" o tom svatouskovstvi, a ze pc hraci jsou jen ti spatni, nebo jak , vsichni vedi ze to jsou jen nesmysli, pirati se vsude na vsem, to ze nekdo nevi , neomlouva.
(Nemam rad kdyz se rozsiruji nepravdy, pak aby se snaseli ostatni vosy na med , ubohych konzolistu...) Jn nej obrazek o GTA V. si udelas (ostatne jako u vsech her) zcela sam. *3* -
Bude, instalacka zabere 8.5gb...
-
Už je noc :) Nenapínat a doufajíc, že nepopějou jen a jen chválu. A to i bez ohledu na to, že mi hra teprve zítra dorazí a neskutečně se na ní těším ;o)
-
Jdu kolem odshora, na tohle fakt nereagovat vůbec *3* Chápu, že se někdo občas nechá strhnout místní skupinou (možná jednotlivcem, kdo ví) trolů, ale tohle je tak okatě průhledné žblept, že fakt ne. To se někdo musí nudit tak příšerně, že už ho nebaví ani autoručking ;o)
-
Jo a to podtrhuje tu celkovou statistiku. Pokud je např. to USA tím hodně silným (platícím) trhem a amíčci tam preferujou konzole ve velkém množství, je logické, že i prodeje her na konzolích budou lepší. Proto by mně třeba zajímalo i např. ČR, nebo Německo, či dejme tomu Rusko :) - poměr pirátství na pc, konzolích, či spíše lépe poměr prodaných her na PC, konzole... ale je jasné, že hlavní slovo mají celosvětové prodeje, o tom žádná.
-
Možná to sem nepatří, ale zeptám se tady, snad to nikomu nebude vadit... Momentalně mám PS3 ale ted kvůli práci a studiu nemám vůbec čas hrát a to bych si chtěl GTA V opravdu zahrát. Jenže k hraní se dostanu asi až o Vánocích, to bude chvíli klidu, tak zda se náhodou neví kdy a zda by vůbec mohlo GTA V vyjít i na PS4? At vím zda mám tu moji PS3 prodat či si ji ještě nechat. Předem díky za odpověď *4*
-
Mně by zajímala spíše statistika, nejlépe z několika evropských zemí zvlášť, zobrazující poměr koupených/upirátěných her na PC. Potažmo kolik z nás "blbců" co hrajou nejenom online za hry platí a dotujou tak ty, co neplatí :) Pak by se ale musel definovat přesně pirát (tedy pirátská kopie). Člověk, co sosne s výsměvem z principu (vlastního), propaří, ideálně 2x, případně jednou a jde to poblít do diskuze je něco jiného než člověk, který to fyzicky sosne (slušně z uložistě a ne torrentu), nikomu to neskopíruje, vyzkouší, nechá chvíli odležet a pak to smaže (pokud nakonec nekoupí, což bývá častěji) by se v té statistice asi jako "pirátská kopie" v případě toho stažení neměl objevit. Tady se také prolínají ty celkově lepší prodeje na konzolích, tedy aspoň další kapka. Na tom PC si prostě člověk (ten z těch, jež si hry kupujou) ptákovinu nekoupí. Naopak sebeslibnější projekt, nebo povedenou hotovou věc podpoří a k tomu ještě velmi rád. Možná by jsi se až divil, kolik taková PC komunita dokáže celkově utratit ;o) PS: zítra ještě makám, kurýrovi rovnou ráno řeknu, ať to GTAV přiveze večer, bo bych celý den v práci akorát čučel na krabičku a večer neznám bratra (PC) *1*
-
Dotaz: kdyz si poridim novy PS3 12 gb bude stačit pro hrani gt5 ? Pujde pripadne pripojit se starsim SSD diskem OCZ vertex 3 ( na kterych jsem mel kdysi winy) ?
-
Kecy, hrat se da online i tak, jinak to asi bude tim no, (nepocitame USA kde nejake tahani dat z internetu je out, kde platy jsou dostatecne a pirateni tam ani neznaji - kupuji vyhradne originaly a to jenom, porad.) A tsy co to delaj, nejdou najit v inzerci, takze vetsinu to spise odradi. *3*
-
"nemaji duvod piratit" to neni o tom. keby to bolo tak easy ako na PC(stiahnes hru, vypalis na disk, vhodis do konzole a hrajes) tak by to robil kazdy(respektive rovnako ako na PC). lenze konzolu musis "hacknut" a to sa vela ludom nechce lebo mozu prist o online hranie a somariny okolo toho.
-
no jasně, takže když se pirátí v menší míře, to jako nevadí?!!!mě zase nebaví kecy o tom,jak jen PCčkáři jsou ti zlí a na konzole se všechno zaplatí. To zkrátka není pravda. O to více to platí pro evropský trh,pořád tu je velká převaha zákazníků primárně orientovaných na PC hry a ne na konzole. Až tomu bude obráceně, klidně se pak oháněj tím, že jen na pc se pirátí.
-
Takove kecy, samozrejmne ze se pirati , jen v daleko mensi mire nez na pc . Ano vetsina, podotykam vetsina konzolistu, jsou prisne originalni a hraji hry online, nemaji duvod piratit atp. Comprende everyone now? (PC). *3*
-
RDR dohráno na youtube *1*
-
ale psst, neříkej to "konzolistům", na konzole se přecew nepirátí