Přejít na výpis diskuzí
Letecké souboje vám přináší červencovou betu World of Warplanes
11.6.2013 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
nebo nemusite cekat mesic a uz ted si stahnout mnohem lepsi War Thunder...
-
Tak tak, hral sem closed betu warplanes a je to jednim slovem katastrofa. War thunder je špičkovej, vřele doporučuji *3*
-
-
z WT se začíná stávat druhé WOP ! :/
-
vidíš to mě ještě ani neposlali pozvánku... a to jsem to požádal před pul rokem... akorát jsem dotazník vyplnil po slepu *1*
-
suhlas tez som to hral uz v bete a uplny fail
-
-
War Thunder > World of Warplanes
-
"Ta uzavřená byla obrovským úspěchem" ... Ho ho ho... ha ha ha
-
tak trailery wargaming celkem umi o tom nic, ale to je tak vse. WarThunder je uplne jina liga...
-
-
Jo na to sem si vzpoměl když se kámoš rozplíval nad trailerem z WoT... říkám jo trailery jim dou, ale i tanky poslali do kytek :D
-
-
Tak podle většiny komentářů, co tu píšete, budu muset War thuder vyzkoušet. World of warplanes se mi vůbec nelíbily. Hlavně to ovládání bylo moc arkádový. Prostě mě to vůbec nezaujalo. Teď zkoušim Star conflict a potom se asi vrhnu na WT.
-
no snazi se, ale war thunder je jina liga
-
Tahle hra se jaksi vubec nepovedla.Cele je to jakesi divne.Ovladani je neco mezi chaosem a arkadou.Jednotlive prvky do sebe jaksi v celku nezapadaji.Uprime receno uz jsem byl k teto hre skepticky od prvnich informaci o ni jak to bude vlastne cele fungovat a tuseni me nezklamalo.Nedokazal jsem si predstavit jak se v tehle hre da nejak taktizovat kdyz tu nejde delat normalni uhybne manevry.A vubec nesedi system health pointu.V tomto ohledu je War Thunder mnohem lepsi. Nechcu ani domyslet jake budou World of Warships.Jestli budou obrovske bitevni lode schovane za ostruvky jako v krytu a strilet po sobe aniz by se videli a budou uhybat dopredu a dozadu tak hbyte jako t50 ve WoT *15* Ne opravdu si tudle hru nedokazu predstavit.
-
-
Lode se budou pizlat na 30m - proste vystrelis salvu ze svych 30ti del ... a uvidis jak cili ubylo ... 10hp ... a to bude tak vsechno. Sak se podivej na tanky ... nekdy pred 2ma rokama slibovali, ze s fyzikou bude mozny tanku ustrelit trebas vez ... a ....hwno.
-
-
Hrál jsem World of Warplanes a asi před týdnem jsem se tady dočet o War thunder tak jsem to zkusil a nestačil sem zírat...warplanes letěli okamžitě pryč z PC
-
Uz aby pribyly Land battles. To bude teprve neco. WoT se bude moct jit klouzat.
-
-
mozna blbej dotaz ale ty Land battles budou jenom samostatně nebo spojený s letadlama a pak i těma loděma?? jestli maj v plánu to spojit všechno tak podle toho jak vypadaj ty letadla by to byla epická pařba...navíc zadax
-
-
Spojeny to nebude, protoze by to nevybalancovali. Jak budes strilet z tanku po letadlech?
Pak ti hodi 250kg bombu na hlavu a je po tobe. Lode ti napali salvu 406mm (16") granatu a je po tobe. JAk budes strilet po lodich z tanku? Ted se nadava ve wot na delostrelectvo. Co pak budete rikat na salvy z lodi. -
-
Heh a co se deje ted ve WoT? C*rak s artinou na tebe hodi satelitem rizenou bombu z druhe strany mapy...
Tady pak bude zalezet na tvem tymu ve stihackach, aby holt ty bombardery sejmuli driv. -
-
nebo holt mezi ty tanky zamichas par FLAK vozidel
-
-
no to se tesim jako prase teda :)
-
-
-
No já doufám, že tam budou jak rozdělené tak spojené bitvy ... stejně jak už teď mají 3 různé mody pro letadla.
V tom spojeném modu by se aspoň ukázalo jak teamově hráči hrajou ... jinak máme věci jako protiletadlové děla, které by chránili tanky a těžké dělostřelectvo, které by mohlo střílet i na lodě ...
V BF 1942 taky byli lodě, tanky a letadla na jedné mapě ... -
-
maji tam byt spolecne bitvy pod woeld war co sem naposledy cetl takze ano, letadla budou hazet bomby na tanky a na lode atd...ale vzhledem k tom uze tam stalo i neco jako ze bude 80 vs 80 tanku na jedne mape jak to je s lodema to netusim.
-
-
to je holt valka
-
-
tak na to se velice tesim, zvlast jestli tam budou i ponorky
-
Mám pocit že tady to má byt všechno sloučeno, ale ruku do ohně bych za to nedal.
-
-
To by muselo byt opravdu znacne lepsi, aby me to donutilo opustit tanky, ktere uz mam a zacal na novo.
Ale pokud budou mit vsechny hlavni neduhy WoT poresene lepe, tak proc ne.
Rozhodne to vyzkousim. -
No já bych neříkal hop, dokud si to nezahrajem, ale taky doufám, že to bude lepší než WOT ...
-
Samozrejme myslim Land battles ve War Thunder :)
-