Přejít na výpis diskuzí
Letošní výprodeje na Steamu se obejdou bez absurdně vysokých bleskových a denních slev
23.11.2015 | Petr Poláček
147 příspěvků
-
Steam má tu smůlu, že ani v dobách jeho velkých slev neumí/nechce nabídnout lepší ceny než umí konkurence. Nemám na mysli "šedivky" jako G2A nebo Kinguin apod., ale eshopy s normálníma klíčema jako jsou GMG, IG, HB apod. Jednou za čas jsou ještě rozumný slevy na Steamu třeba na celý značky, ale jinak ne. Steam s cenama bohužel dlouhodobě zaspává.
-
wut wut
-
Mám pro tebe jednu novinku Hnisáku. Žádný software včetně her si nikdy nevlastnil a vlastnit nebudeš. Vlatníš jen licenci k jeho užívání. To, že můžeš konzolovou placku prodat v bazaru (čímž samozřejmě výrobce přichází o část zisku - pěkná ironie) na tom nic nemění.
-
Když je nesvéprávná a neumí si ji koupit sama, tak to je pak těžké. Opět - jaké si to uděláš... *1*
-
->Mantor
Do tyhle debaty se nema cenu tady poustet, tady jede trolling s IP Proxy votingem na plny koule :D
[tech 60+ hlasu se skutecne neobjevilo individualnich lidi] -
Myslíš ten Crytek který si o pár let později dal práci s tím aby na PC vydal Ryse: Son of Rome. Podle tvý logiky to musejí být pěkný masochisti když cpou svůj produkt do chřtátu té PC lůze která je přivedla do záhuby. Já bych spíš řekl že doufali že se na PCčkářich aspoň trochu zahojí když jim u Microshitu pšenka nekvetla. Crysis na PC posloužil jako technologické demo k propagaci enginu a v tom směru byl uspěšný. Za to že pak vydali pokračování ušité na míru konzolím a ono se to na konzolích nechytlo PCčkáři nemůžou. Tolik k "uspěšné" obchodní strategii Cryteku. *6*
-
Souhlas, musíš tu hru především chtít.
-
Tak CDPR ma vlastnu distribuciu, preto 3 nasobny zisk, normalne z digitalnu je len dvojnasobny v porovnani s krabicami :-)
-
No a teraz si vezmime konzolovu hru za plnu cenu a bazar. Hrac si kupi novu hru za 50e, sa publisherovi dostane tak 50% http://unrealitymag.bcmediagroup.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/04/game-pie.jpg , nasledne sa hra raz preda v bazari co je dalsi 50% cut. Cize publisherovi sa z kopie dostane tak 12e.
Na steame sa publisher pri 75% zlave dostane na nejakych 9e.
To je fakt brutalny rozdiel. -
To asi tazko ;-) Daj zdroj.
-
No jasne nemusi kupovat nic, a pak 20 let po svatbe při nahodne hadce zazni...to ses celej ty starej skrblik, ani tu blbou kabelku si mi tenkrat nekoupil *3*
-
nepamatuju že bych nekdy koupil hru jen proto že byla sleva...
-
Jaký si to uděláš, takový to máš.
-
Co to je jako to..Wut..ses zdegenerovanej nebo co ..pripomina to zvuk který vydaval homo erectus při vabeni samicky..
-
Hm... až na to, že v reálu je to "miláčku, JÁ jsem ti dneska koupil takovou krásnou kabelku..."
-
Teda, tak velké uši bych nechtěl ani za nic!
-
Plus marze prodejce..a stejne sou nakonec ty krabicovky levnejsi v den vydani nez na steamu.
-
nezabudni na dane :D
-
11 cm v klidu
19 cm při erekci -
Jak to tak tady ctu tak gaben vas pevne drzi za obe koule (damy at si vyberou co uznají za vhodne), počkejte az se to jednou sesype, to bude breku. Me uz bohužel drzi taky, není vyhnuti.. *13*