Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kabelky kupuji vždy já!!!!!!! Mám lepší vkus než moje...
  • Tilwaen
    Musíš na to jít strategicky, přesně naopak - vytáhnout ji někam na nákupy.

"Miláčku, Ty sis dneska koupila takovou krásnou, drahou kabelku - to se určitě nebudeš zlobit, když si koupím tuhle hru, že ne?"
  • Spatne jsi to pochopil. Pritelkyne uz to nevyda :D ... takze se to neda vratit (to ze vracim hru je moje blbost) :D
  • Mám taky okolo 40 her, nejvíc nahráno Dota 2 asi 2200 hodin *7*
  • Zboží zakoupené na dálku lze do 14dní vrátit bez udání důvodu. Takže minimálně ta kabelka půjde vrátit.
  • Ja mam sakra slevy rad. Ja kdyz si chci koupit hru za plnou cenu, musim jit za pritelkyni, ze chci utratit 1500kc z rodinneho rozpoctu za vec, ktera me odradi od mych povinnosti. Jsem samozrejme chlap a pritelkyne mi nema co zakazovat, tak odpovi "dobre, ale ja si teda taky neco koupim" (kabelku a boty). Takze razem to neni 1500kc ale alespon 3000kc za hru, ktera vas nemusi bavit az tak dlouho.

Takze vsichni odpurci slev polibte mi ... vy vite co.
    PS: Hra se da vratit, ty boty a kabelka ne.
  • Miluji tě GEJBE !!! *14*
  • Ciel Valve...predat digitalne data ktore uz nikto nechce, takmer nikto nebude hrat, pre pocit mat ich v knihovnicke. Vlastne utoci na najnizsie zenske pudy aka vypredaje v hypermarketoch. Akurat popiera najstarsie ludske pravo nieco vlastnit, lebo tie hry na Steame navlastnite a nemozte s nimi nijako dalej narabat ako napriklad konzolisti mozu.
  • Dota 2 - 2100h
    WarThunder - 280h
    Arma 3 - 133h
    StarTrek Online - 100h

To jsou rekordmani. Pak mám nezpočet her okolo 40 - 50 hodin, GTA, Civilizaci 5, apod.

Nejlepší hra co mám v knihovně je suverénně Ori and the Blind Forest. Momentálně mě strašně baví Broforce. Také mám ovšem spustu planktonu co jsem nikdy nehrál. Různé hry z bundelů apod. Nebo tituly co jsem jako děcko upirátil a teď koupil. Ale Ori je must have!
  • https://www.youtube.com/watch?v=tRxcSNaVCPA
  • jeanczarny
    Za 4 roky co používám steam: 277 her v knihovně a 64% jsem nikdy ani nenainstaloval, část toho je z bundlů ale zbytek je přesně "hele bleskovka za 90%, to by byla škoda nebrat". Takže pro mne je tento krok Valve docela plus.

Nejvíc mam nahráno u DS (560 hodin) a nejvíc čistě singleplayer u Don't Starve (52 hodin). Celkově 1962 hodin nahráno celkem.

V seznamu přání 241
  • V EA asi někdo trpí trochu schizorenií, ne?

Citace z vyhlášení výsledků za Q3 2007 (Crysis vyšlo v listopadu) Electronic Arts F3Q08 (Qtr End 12/31/07)
    Our co-publishing and distribution business delivered big. Revenue in the quarter was $372 million ex deferral, up more than seven times that of last year. Rockband, Orange Box and Crysis all exceeded expectations.

Řekl bych, že za přechodem na konzole bylo trochu něco jinýho. Protože když vydáte hru jen na jednu platformu, nemůžete dosáhnout na prodeje multiplatformovky stejných kvalit.

Shodou okolností jsem se ke Crysis + datadisku dostal teprve nedávno (zakoupeno ve slevě na Steamu) a musím říct, že dost zklamání.Sice to pořád vypadá pěkně, ale i když jsem se na tu hru hodně těšil, předchůdce Far Cry mě bavil víc.
  • :) Ten prispevek byl jen pro zajimavost, neutocim, nedokazuju a nechlubim se, neni ani cim..jen sem zvedavej jak to maji ostatni...
  • necham prostor dalsim aby mohli vest debatu na teto urovni. mas pravdu Crysis a Crytek zniceni priatstvim a slevami lol zlato
  • ty držíš pc platformu nad vodou...
  • Kolik her mate v knihovne ? Jaka je nej ulet ? A kolik dohrano ? Jen pro zajimavost...zhruba
    Ja mam ted cca 35, Co byl propadacek tak Far cry 2, Nedohorany nebo nerozehrany tak max 5.
    Nejvic H u jedne mam 240 (singel) a 70 H (MP)
    Free to play jen Path of exile...
    Posledni dohrano Alan Wake,a posledni nakup byl Left 4 Dead 2 za cca 2 eura
    V seznamu prani 81 :)
  • Je potřeba pořádně ořezat to cenové sádlo. *1* Stejně většina titulů v poslední době nestojí za nic, samé zabugované shi*y a konzolové tuposti, které se vydavatelé ani neobtěžují optimalizovat pro PC, když je vydají. Divím se, že to někdo vůbec má chuť i krást..
  • *3* Ptal ses jakého vývojáře zničilo pirátství a následné slevy, ne? Tak proč na to reaguješ omezeně prodanými tituly ve slevě? Sám Crytek přiznal, že Crysis pouze na PC byl začátek konce. Crysis se pak prodával za 199kč, jelikož bylo kompletně zneuctěné piráty. *3* Urovnej si to v hlavičce *3*
  • nevim na koho mrkas, asi na mne ... nicmene: https://en.wikipedia.org/wiki/Crysis#Sales .. nevim proc mrkas.
  • Nedávno sem něco málo nakoupil a jediný rest který mám je Wolfenstein: The New Order. Ten ale stále stojí nesmyslných 49.99€. Takže sleva nějakých 20% by vůbec nic neřešíla. No uvidíme zda mě něčím navnadí?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit