Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Jak vysvetloval Veskoslav ...
    Jinak logika, je to moc levne tak si to upirat je teda asi ten nejblbejsi duvod ktery jsem zatim slysel.
  • XorxoxTalarius
    Sam jses vis kde ...
  • Veskoslav
    Tak jo Loláčku, jelikož nejspíš chodíš do 1. třídy ZŠ a trojčlenku jsi se neučil, tak ti to napíši. Hra nás stojí 50 euro. Mocný Steam vyhlásil, že dá slevu 75%. Ale zlý Valve si bere 30% z celkové částky po slevě! A jak to tedy spočítáme? Hmm, toť otázka.
    50 euro.....100%
    X euro.......75% sleva
    x=(50*75)/100=37,5 eura bude sleva. Takže cena po zlevnění je 12,5 eura. Odčítání se bere v první třídě, tak snad umíš odečíst 50-37,5. Ale musíme započítat 30% výpalné pro zlotřilou Valve. A jak to teda uděláme?!
    12,5 eura.....100%
    výpalné.........30%
    Výpalné=(12,5*30)/100=3,75.

Po odečtení výpalného ti tedy vznikne cena koncová. Vývojář tedy po slevě 75% získá z 50 euro 8,75 euro. S tím problémem, že 75% sleva nikdy na 50 eurové hry nebyla a pokud ano, tak Steam měl 50 euro, ale všichni okolo už 25 euro:) Takže doufám, že to tvá dětská dušička pochopila a teď se můžeš před kamarády s družiny chlubit, že umíš trojčlenku. A jestli ani teď jsi to nepochopil, tak jsi vážně dutý jako bambus a Vaši by tě měli hodit na speciální školu, kde ti snad pomohou:)
  • tak samozřejmě je to zisk, zaplatí to možná na měsíc elektřinu vývojářům. Jen počítej Veskoslave, jen počítej...
  • lol: ty si vážně guma. i kdyby na tom měli jedno euro, je to furt zisk, nebo ne? nebo myslíš, že by byli radši, kdybys to upirátil a to euro jim nedal? možná by sis měl uvědomit, kolik se těch kopií na steamu v takových slevách prodá. *7*
  • proč nejsi ochoten demonstrovat ten zisk, o kterým se tu bavíš??? Vem si nějakou hru třeba 50 doláčů a ukaž nám to tady *3*
  • Proto je PC platforma v pííči *3* Kdyby nečekali na slevy a kupovali hned, vypadá to vše jinak.
  • Veskoslav
    Akorát jsi ukázal, že "konzolisté" tvého typu jsou stejně hloupí jako JACK. Výpočet jsem ti jasně řekl. Pokud nejsi schopný či spíše ochotný si to spočítat, pak je zbytečné cokoliv dalšího rozebírat. Raději se jdi poplácat dole po ramenou, jak jste to pc komunitě natřeli. A jinak představa dokolaných konzolistů a tlustých pc hráčů, co nevyjdou schody je tak trapná, že i Justin Bieber je v trapnosti pod ní:)
  • Naopak vydelaji vyvojari vic s takovymi slevami,nebot vetsina si to koupi jenom kvuli cene,ikdyz si to treba nikdy nespusti.
    Je rozdil prodat 10kusu se slevou 50% a 100 se slevou 75%.
    Dost lidi ceka, az je cenovka min. se 75%.
  • z toho 1,977,541 na Steamu edit...
  • já to umím, ty tady tvrdíš, že z toho mají vývojáři zisky, tak ten výpočet předveď *15* a potvrď kolik, že mají...
  • Dark Souls 2 - 2,311,000 units z toho 994,455 na Steamu. V době, kdy PS3 a X360 byly už mrtvé, tady PC platforma měla šanci a nevyužila.
    Dark Souls 1 - 2,828,000 units worldwide pouze PS3 a X360.
    Dark Souls: Prepare to Die Edition 2,765,000 z toho 1,977,541, čili by jsme měli ještě něco započítat k PS3 a X360.

Tvoje počty opět selhaly.
  • Veskoslav
    Vážně nemá cenu se s tebou bavit. Jestli neumíš z 4,99 euro odečíst 30% marži pro Steam/Valve a to ti ukáže kolik dostanou z té hry po slevě 75% (což původní cena byla 19,99), tak je vážně zbytečné se jakkoliv s tebou bavit, protože mi přijde, že veškerou inteligenci spotřebuješ na napsání příspěvku.
  • Kruci uz nemam co kupovat :( Staci mit hru v seznamu prani a pri sleve daneho titulu Vam prisel email nebo upozorneni od Steam aplikace. Lidi co koupili napr. ve 20% sleve a druhy den padla cena jeste niz stacilo napsat na support a cenu dorovnali poslanim zpet na Vas steam ucet v dobe davno pred refund politikou! A co se tyce devalvace cen her, tak to je uplna kravina!
  • Mart9
    Když člověk v době slev vidí hru s pouze 20% slevou a koupí jí, tak je s prominutím blbec. Já loni čekal na slevnění Far Cry 3 tak dlouho, až jsem se dočkal vysněných 5 €. Je potřeba si sám nastavit cenu, pod kterou nepůjdeš.
  • vem příklad nějaké hry třeba Tomb Raidera, který byl pořád ve slevách, hoď tam 75 % slevu a všem tu ukaž ty výdělky ze slev pro vývojáře. *15*
  • Veskoslav
    Jsi dutohlav? Máš tam napsané procenta, které získají z původní ceny po započtení 75% a 30% marže Steamu!! Jestli nejsi schopný použít trojčlenku, vrať se na základní školu do 3. třídy. Nevím, co bych ti asi tak více měl počítat, když se cena jednotlivých her liší!!! Jestli chceš ze sebe dělat Jacka, tak to řekni rovnou....
  • Mart9
    1) Škoda, mělo to své kouzlo, i když člověka nic nezaujalo
    2) Už loni byl výběr her tragický a slevy nic moc. Koupil jsem pouze Far Cry 3 za 5€, vynikající koupě.
  • umím, ale proč to tady nespočítáš :) Rád se podívám na ty zisky z 75% slev na Steamu.
  • Veskoslav
    Jasně loláčku. Všechno je tragédie, pc je mrtvá platforma a nic na ni nevychází. Mimochodem PC verze Dark Soul tvoří 50% prodejů teto hry. Ale to není vončo, tam přece počítají i ty ve slevě, to není fér, co?:) Bývalá konzolová exkluzivní hra a i ze zmršeným portem má více kopií na pc než na obě konzole předchozí generace dohromady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit