Přejít na výpis diskuzí
LEVEL 245 vás společně s Destiny vezme na průlet sluneční soustavou
19.9.2014 | Inzerce
155 příspěvků
-
Zajímavá témata a hezký výběr recenzí. Už se těším, až si počtu. Škoda té plné hry, ptže co udělali ten restart, tak dávali samé fajne kousky a dost jsem jich i dohrál. Ale jestli si vzpomínám tak blixa říkál, že plné hry budou, jen ne pravidelně každý měsíc.
-
Ze tam neni ani jedna hra mi nšvadi, stejne hraju prevazne na play station platforme a nevidím duvod, proc bych mel pc hracum platit hry. Ale co mi vadi je, ze tam neni recenze ani jedne hry na PS Vitu. Myslim si, ze v kazdem cisle by alespon jedna mela byt. Pro me by to byl duvod level pravidelne kupovat.
-
-
Když chceš recenze na okrajové zařízení, tak si kupuj magazín, co se tomu věnuje ne? Pokud už by měly být recenze na nějaké zařízení, tak 3DS, které má mnohonásobně větší zastoupení u hráčů než Vita. To je to samé jako si stěžovali, že tam nejsou recenze na mobilní hry. A pokud jo, tak strašně málo. Naopak. Recenze na mobily by neměly být vůbec a na handhaldy omezeně a podle zastoupení. Takže Vita tak jednou za rok recenze s tím počtem, kolik se jich u nás prodalo.
-
-
To muzu, ale pak si prave nebudu kupovat ten level, jestli to je cilem, tak fajn, ale myslim ze by radsi nejake ctenare pritahli.
Ja si myslim, ze by takovy magazin mel spis poskytovat vseobecny prehled a tedy zrecenzovat to nejlepsi za minuly mesic ze vsech platforem, pro ktere se vydavaji hry. Je-li tam misto pro retro, melo by se tam najit misto i pro recenzi jedne hry z wii u, 3ds, iosu, androidu a ps vity. Otazka je, jestli redakce vubec ma prehled o videohernim prumyslu a toho, kde co nejlepsi vychazi. Mne se zda, ze tak uplne ne a proto nepise pro vsechny. -
-
Tim chci rict, ze jestli budou zajimave psat o tom nejlepsim, co je i na jinych platformach, nez ktere pouzivam, tak ja za to budu rad, protoze budu mit rad prehled o tom nejlepsim co kde je. Jenze to znamena umet dobre vybrat to nejlepsi a nejzajimavejsi, co kde je a take o tom umet dobre napsat. Nebude mi vadit ani vetsi zpozdeni.
-
-
Proč by neměli být recenze na mobilní hry? Já bych to uvítal, nemuseli by to být přímo recenze, ale věnovat tomu pár vět by bylo fajn.
-
-
Raději recenzi na mobilní hru než tuna témat či retro. Já chápu, že se to nějakým způsobem týká herního světa, nicméně pro mě jsou to zbytečné články, ale chápu, že někdo jej právě kvůli tomu kupuje.
-
-
-
-
kdyby jste měli hru, ideálně jak to onehdy někdo začal dělat přímo se steam kódem *1* začal bych uvažovat o předplatném!
-
-
ale ony byvaly prilozene hry se steam kdem hry a stejne jste si level nepredplatil....
-
-
o.k. lepší teď ještě začněte vydávat level mini a začnu uvažovat o předplatném. Jinak chválím, že zde není hra.
-
-
On ten normální level je tak rozměrný? Nebo proč tady furt otravujete s tou verzí mini? Nechápu. Mini level měl svůj význam v době kdy level vycházel jen s dvd. A kdo nechtěl přílohu, koupil si verzi mini. Ale k čemu by byl mini level dnes? Kdo nechce velký formát za 99, tak si koupí mini za 69???
-
-
pokud by to snzilo vyrazne cenu, tak i ja jsem pro mensi format. navic ted, kdyz level ja zalozeny na textech a ne na obrazcich k recezni.
-
Pro mě jednoduchý důvod - skladnost. Vrazím ho bez problémů do batůžku a neohnou se mi na něm rohy. Ještě vlastně taková prkotina, jako čtení někde v baru/kavárně. Když mám na stole kafe, zázvorovou limonádu, popleník, cigára, tak tam už moc místa na velkej Level není *1*. To je celé. U mě o ty peníze nejde, klidně bych kupoval mini verzi za cenu té velké.
-
-
není na tohle cestovaní lepší ipad, pěkne do obalu a předplatit si level elektronickou formu?
-
-
až někdy bude verze pro čtečky, číst to na mobilu/tabletu je šílený :)
-
Těžko říct, iPad nemám*1*
-
-
já jsem tak trochu uchyll na knižky, nevozím je nikam sebou, jelikož by se mohli odřít nebo něco, prostě radší vezmu na cestu ten iPad, jinak tady raději čtu normálně než na elektronicky...
-
Tohle asi neklapne. Já na to e-čtení moc nejsem. Pro mě dojem dotváří i ta vůně tiskoviny *1*.
Navíc Ježíšek pravil, že přinese novou odpruženou vidlici na bycikl a s ničím dalším velkým ho už nemám otravovat. Budu rád, když ho 'donutím' přinést jednu videohru *15* -
napíš Ježíškovi o iPad Air, nikdy je tabletům moc neholdoval, ale na cesty a na čtení je to skvělá věc.
-
-
-
-
-