Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Elektronická verze k papíru je super nápad. Doufám, že se podaří formátování upravit tak, aby se dala číst i v mobilu. A pokud by jako bonus byla starší čísla, tak nejsem vůbec proti.
  • Paulcz
    Jde to nějakým způsobem číst na čtečce elektronických knih ?
    • Tilwaen
      Pokud vím, tak čtečky e-knih standardně pdf formát podporují.
      • Pilgrim66
        Ale elektronická verze LEVELu není přístupná v PDF.
        • Tilwaen
          Aha, já myslela, že je to v pdf, tak to se omlouvám *4*
  • risa2000
    Nemám ani jednu službu, přes kterou to je k dispozici. Když jsem podíval na Google Play na jejich apky, tak jedna je podle review horší než druhá. A to tak, že normálně bych o to na marketu ani nezavadil.

Takže bych se rád zeptal těch, co to už zkusili (na Androidu), jak se jim to jeví.
    • solearis
      Skúsil som publero a funguje to v pohode (Nexus 2013). Dá sa stiahnuť do offline módu, zoomovať, otáčať listami, rýchlosť appky v pohode. Na čítanie rozhodne stačí. *5*
    • apky si stahni a mas tam k dispozici par magazinu zdarma na vyzkouseni... na publeru jsou to starsi cisla ruznych celkem proflaknutych magazinu jako treba T3, Zbrane a naboje, Velo atp. (a nemusis se ani registrovat) to ti da urcite urcity prehled jak se na tom cte... na floowie je aspon E15 a metro....

z vlastni zkusenosti na SGN (i9250) ... floowie je celkem svizna a ma rozhodne lepsi rozhrani... publero je pomalejsi a je tam jistej stuttering pri listovani... a co se ovladacich prvku a rozhodne navigacni prehledostni tyka je to bida.... ma ale zase desktop aplikacku pro wokna do ktere se daji natahat magaziny pro offline cteni... (takze teoreticky zalohovat) rozhodne ani jedna sluzba neni nic co bych si predstavoval... ale co bych pro level neudelal :)
  • papír je papír.pokud bych ho chtěl el. tak ho nemusej zachraňovat
  • alladjex
    Já bych si nejraději koupil papírovou verzi, ale kvůli archivaci a vyhledávání měl v kompu elektronickou verzi. Papírové časáky se mi schovávat nechce. Ale ať to bude jakkoliv, je to super krok.
    • GlaDOS
      Nepletu-li se, elektronickou verzi si nemůžeš do počítače stáhnout.
      • trochu jsem to ted zkoumal a publero ma adobe air klienta kam lze zakoupene casopisty stahnout pro offline cteni...
        • GlaDOS
          Díky za radu. Zkoumal jsem to jen zběžně a tohoto si nevšiml.
  • Daniell605
    Zlaté časy Levelu mini *4*
    • tak tak...teď jsem ze zvědavosti jedno číslo vytáhnul z poličky, pamatuju si, jak se v jednom podcastu rozebíralo, že si lidi stěžovali na malá písmenka, že se to špatně četlo a tak... já se svými dioptriemi jsem s tím neměl nějak větší problém, ikdyž vzpomínám si, že když jsem ještě jezdil vlakem brzo ráno do školy,v tom pološeru vagónu to nebyl žádnej med číst *1* ikdyž jeden problém is vlastně pamatuju... u jednoho čísla se mi po přejetí prstem po stránkce nějak rozmazával tisk, vím, že jsem si na to šel dokonce stěžovat do trafiky, chudák prodavačka *1*
  • Erien
    Konečně můžu číst všude, jenom na tabletu (Nexus 7 2013) obrazky vypadají strašně kostičkovaný. Když pak vedle čtu jak to ma skvělou grafiku, tak si připadám jak kdybych měl v ruce level z roku 1999. :-)
  • Keyz
    To PDF by mě taky zajímalo nějak jsem na to nepřišel.

A proč je text tak malý? Musím to za zoomovat abych to viděl dobře. Když něco čtu v PDF tak mám jednu stránku na obrazovce a vidím to dobře. Zde když dám jednu stránku na obrazovku je to malé a musím tedy zoomovat a pak to je komplikované.
  • kedaro
    Škoda, že tady není ještě služba v google play na magazíny, hned bych přešel na e-verzi, u časopisů by mi to tak nevadilo jako u knížek, které potřebuji mít na papíře.
    • Pilgrim66
      publero a to druhy flowie nebo jak se to jmenuje
      • kedaro
        špatně jsi mě pochopil, myslím shop s časopisy přímo od googlu *3*
        • Pilgrim66
          Aha, tak to sorry *3*

Já na smartphonu hodně čtu, ale zas jenom knížky, ale pravda je, že když už maj ty svoje google books tak by mohli přidat i podporu časopisů.

Jinak kdybys chtěl začít číst i knížky tak doporučuju Moon Reader+
  • x_ander
    Skvělý krok, hodně lidí po e-verzi volalo. Sám ji sice nejspíš nevyužiju (papír je papír), ale držím palce, aby i tohle ještě zvedlo prodejnost Levelu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit