Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to rozmazany, jiste dam 80 kč za text co se ani neda cist lol *7*
    • Pilgrim66
      Kup si brejle
      • Jack1947
        Uz jsem mu radil , v clanku predtim ... *7*
      • XXDarthVaderXX
        On možná naráží na tu ukázku co je tady *3*
        O to je to možná horší... *7*
  • "první e-časopis o hrách v ČR"

Nevychádzal v e-verzií jednu dobu aj Excalibur? Alebo nejaký iný známy časopis tesne pred vyhynutím...
    • rekl bych, ze jsem pametnik a herni casopisy kupuju od prvniho cisla FIFO. A na toto si nevzpominam. Pokud to nebyla sekce nekde na w**foru.
  • Ethy
    Jenom škoda, že Presto nebo jak se to jmenuje, nemá appku pro WP8. Ale s tím jsem jako uživatel WP musel počítat *13* *4*
  • to bylo reci ze se e-verze delat nebude a jakej je to nesmysl a najednou je tady. asi nekdo v redakci pochopil ze vyvoj de kupredu a ne dozadu.Hlavne kdyz sem to psal kdyz zacal level znova vychazet tak sem schytal hate jak svin.
    • ucho
      redakce od samého začátku říkala, že e-verzi řešit bude a zjišťovat tam možnosti, jen že na to není hned na začátku čas.
  • tonnymontana
    prijde mi ze 80kacek za elektronickej casak i kdyz je tam hra je opravdu hodne a urciote bych do toho nesel, uz jsem chtel napsat straaaasne kritickej nazor kterej by vas strasil jeste mesic ale pak jsme se dostal k bodu ze kazdy papirovej kousek bude mit kod na ten elektronickej coz je podle me bomba krok. treba ja rad ctu casopis na zachode ale do auti ci na cesty se moc nehodi, preci jen je velkej a clovek si radsi vezme netbook s knihou popripade tablet. ted uz si muzu casopis docist i na cestach coz je super:) nevim jak je to ted ve skolach zda dovoluji tablety nebo jak to tam maj v institucich uz nejsem dlouho ale myslim si ze i skolakum to udela radost kdyz si o prestavce budou muset rozhodnout zda opsat ukol nebo precist uvahu :) GJ jen doufam ze to vydrzi alespon rok:)
    • dát 80Kč za něco, s čím si někdo dal nemalou práci, plus plnou hru (která momentálně na Steamu stojí 16,99€, jen tak pro zajímavost) ti přijde hodně? zajímavý...
  • Jack1947
    Je mi jasne, ze se bude stale nadavat na tu tistenou formu, vsechno je digitalne tak proc ne i casopis. Holt to ti, co nemaji radi papir ozeli nebo by mohli cist jen tu digitalni. Ta jim na nervy tolik nepoleze. *7*
    • "ozely"? To jako vážně?
      • Jack1947
        Diky, uz jsem to opravil. *3*
  • fakt supr plne hry, kazdym cislem se to lepsi. priste co bude? super mario?
    • Náhodou Trine 2 je skvělá gameska jak po herní tak po grafické stránce, mě velmi potěšila, snad zatím nejvíc z těch co byly :). V minulém čísle přidané Gemini Rue mne také velmi lákalo ale bohužel mi ta hra prostě nefunguje, co jsem četl dost počítačů s tím má problémy protože je tam déšť dělán nějakým zastaralým pluginem s kterým si některé novější grafické karty neporadí, bohužel mě tento problém potkal také :(.
    • Jack1947
      Kez by, ty nove "patlaniny" jsou takrka nehratelne. *15*
    • bobsh
      Přesně! Ještě mě štve, jak k těm hrám pořád přikládaj nějakej časopis, koho to jako zajímá?

achjo...
    • Pokud nejsi schopen nebo ocenit hry ktere priklada level (a nejsou to spatne hry) tak asi neni level ani cteni pro tebe a nemusi te to mrzet *7*
    • GlaDOS
      Doufám že ano. Rád si zahraji kvalitní hru s vědomím, že to někoho štve.
  • no jeste to tak zasrat si display takovym hnusem to by se mi pixely vypálili *6* *11*
    • tebe sa už dávno vypálily mozgové závity, tak to máš jedno :D
  • Mohu se nekoho zeptat jestli ta verze Trine 2 co je ted v Levelu ma v sobe cestinu?
  • Keyz
    Co ten malý text? Mám ten pouze to ukázkové číslo a stejně musím zoomovat a pak to je na prd. Špatně se pohybuje.
    • Ukázková čísla časopisů nejsou určená ke čtení, to jsou jen náhledy aby si člověk udělal obrázek o tom jak časopis vypadá uvnitř *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit