Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale mohli dat 1 cislo zdarma aby si kazdy mohl vyzkouset, zda mu to bude vyhovovat.
  • Pilgrim66
    Mám za co jsem lobovolal tak jdu zjistit, kterej z tech dvou je lepsi.

Moje Galaxy S2 uz se tesi.

Skvela prace panove.
  • super, to asi zkusim :) nicmene prvni nejste.. neco podobnyho dela napr. casopis Pixel (s tim, ze mate automaticky elektronickou verzi casaku k papirovy)
  • A jinak to s tou hrou zdarma nekdy i pro konzole to neni az tak zly napad. Podle min 2x do roka by mohla vyjit na PS3 a 2x na XBOX, ...
    • Jack1947
      Jo, jenze by to asi moc neslo bud by to byla starsi hra ktera ma cenu rozumnou, nebo levnejsi jenze levnejsi a to by vetsinou stala za prd. Myslim ze tohle asi ne , mimoto tedy ze to je casopisd primarne urceny hram na pc a vseho okolo. (Kazdy pckar konzole nema? he)
  • Pilgrim66
    Hele já to beru, ale už upřímně i mě přestává bavit ta 24/7 hodin reklama na LEVEL. Repostovat starej článek to už je trochu moc i na mě.
  • ... na pikacu - chci si koupit e-level - ale nejde mi udelat registrace u publera ani floowie. co s tim maj kkti jedni? dyk je 21 stoleti..
    • Nezkoušel jsi to náhodou z mobilu nebo tabletu? Kamarád říkal že tam mají pro tydle zařízení jen beta verzi a taky se mu nepovedlo ani přihlásit na existující účet.
      • Dodám, zkoušel se přihlašovat normálně přes webovou stránku, ne přes nějakou aplikaci, co jsem tu zaregistroval v diskusi je pro Publero na telefonu potřeba nějaká aplikace.
        • registrace na webu je ok, ale chci si to cist offline v tabletu a ta app je napicu! nechapu ze shop s e-books ma rozbitou app ke ktere se nejde prihlasit. takze ty debilni komenty vyse o neschopnosti prihlaseni si nech ty joudo.
    • Tilwaen
      Je 21. století a stále si někteří neumí udělat registraci *6* Kam to ten svět spěje.
  • Kdyz jsem si koupil LEVEL pres publero na iPadu, znamena to, ze klic na hru bych mel dostat na email, kterym se prihlasuji na itunes? Jelikoz zadnou jinou registraci to nevyzadovalo..
    • asi ano, ale ja kuprikladu kupoval v nedeli a dodnes mi zadny klic neprisel....
  • Zdravim ak nahodou nekdo nevi co s kodem na gold battlepack do bf4 tak by se mi jeden hodil. winter2(a)email.cz dik kluci
    • JazzJackrabbit
      kup si level nebo ti snad prijde 99,- moc? navic ziskas Trine 2 a k tomu perfektni cteni na zachod. *4*
    • Ja jeden navyše mám, ale myslím, že ti ho nepošlem *4*
  • Konzolistům je ta hra nanic. Měli byste pro ně udělat elektronickou verzi bez hry za 50 Kč. Je samozřejmě také nutné doplnit si lidi schopné tvořit kvalitní obsah pro konzolisty.
    • bobsh
      A taky bych přidal možnost koupit si jenom hru bez časopisu za 29 Kč, když má časopis bez hry stát 50. Nebo za 50 Kč koupit půlku časopisu a půlku hry, protože to stejně nedočtu a nedohraju. Nebo si moct libovolně přepínat mezi tim, jestli chci zrovna hru, nebo časopis.

(a teď vážně, asi to fakt nechápu, beru že na hru se někdo ani nepodívá a nezajímá ho, ale sakra snad 79/99 Kč za kvalitní obsáhlej časopis je přiměřená cena na to, abych to neřešil a nebrečel že to chci levnější ne? Hra je prostě příloha zdarma, stovku za dobrej časopis rád dam i když by byl bez hry)
      • Tak misto na steam muzou davat kody na psn, ne? Tobe by to stejne nevadilo.
    • x_ander
      Level je časopis o hrách. O hrách na všechny platformy, včetně konzolí. A plná hra je bonus zdarma. Ano, zdarma. Takže proč by měla být nějaká verze bez hry levnější?
      • Zadnej bonus zdarma neexistuje, naplacej takovy hovadiny. Hra je soucasti ceny casaku. Jak moc velkou soucasti je samozrejme na diskusi, ale zdarma rozhodne neni.
        • bobsh
          Samozřejmě můžu bejt uplně mimo, ale řek bych, že by tištěnej Level stál 99 Kč i bez hry.
    • tiez by som privital nizsiu cenu a minimalne dvojstranu s tipmi pre chovatelov hydiny.
    • no, tak sme se zasmali.. a snad abychom se posunuli dal
  • Jack1947
    Je to vstricny krok, pro lidi co jim vadi papirove vydani nebo proste maji radsi kdyz si to moohou precist takrka vsude (nemluve, ze se usetri nase skomirajici lesy tedy i ekologictejsi) takze ma na vyber ted uz kazdy bez rozdilu. *4* Verim ze to bude mit uspech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit