Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Elektronická verze je super nápad. jen mě zajímá technické provedení. Dostanu koupí soubor s časopisem (ala pdf) nebo jen možnost odemknout si čtení? (ty zmiňované aplikace neznám). Bude tak elektronická verze moje, kdykoliv přístupná k offline čtení? Bude moje navěky? Na PC je to řešené také přes tyto aplikace?

Ten náhled co tu je totiž slušně vytuhává při načítání stránky. Na tabletu, pro který je to dělané to snad problém nebude.
    • Tak jsme si na floowie zkusil přečíst METRo co je zdarma a jo je to takové těžkopádné, ale funkční to je. METRO umožňuje uložení do pdf, které je pro čtení pohodlnější. Bude tohle možné i u el. LEVELU?
  • Ellendway
    Výborný krok. Děkuji za elektronickou podobu. Škoda, že Publero je ten největší zmetek, který na iOS může být. Prosím, prosím o PDF.
    • Pilgrim66
      Dat k tomu PDF, tak to muzou delat rovnou zadara, protoze je to druhej den na uloz.to
      • Takze to nekdo za 2 dny nascanuje a bude to tam stejne ...

Tady porad nekdo nechape, ze platba je ciste dobrovolny akt, a pokud nekdo voli nasiraci technologie, tak proste zadny prachy nedostane. Ebook ocekavam v nejakym standardnim formatu (v horsim pripade pdf, v lepsim epub, mobi, ...). A kdyz uz si neco koupim, nehodlam se modlit za to, aby dodavatel nezavrel kram/nekrach/.. a ja o vsechno neprisel.
      • Tak teda print screen a o den pozdeji? *7*
  • A co win phone?
  • Super pánové, potěšili jste mě. Konečně si Level můžu pohodlně číst i po cestě do práce. Tahat sebou denně velký časopis není moc fajn. Pravděpodobně si Vás teď i předplatím. Díky!
  • JohnyTheZik
    Muzu se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s prazskou distribuci Levelu a tedy jestli nekdo vi, kde ho lze urcite sehnat (nejlepe v okoli centra - ipaku)? Diky!
    • bobsh
      Na IPáku jsem ho dostal přímo v tý trafice u zastávky tramvaje směr Mírák. Jinak se mi ještě nestalo, že by ho neměli v jakymkoliv Relay, akorát ho občas jenom nemaj vystavenej
    • Black_Hand
      je prakticky vsude, jednou jsem ho kupoval i kousek od ipaku dole v trafice u zastavky v myslikove (u karlova namesti).
      • JohnyTheZik
        OK, dikes. Nechtel jsem marne obihat trafiky :)
  • Pánové paráda... a co je nevětší pecka, je že si můžu zpětně koupit co jsem prošvihl... pro první číslo (neo)Levelu jsem se zastavil den po vrácení do tiskárny a rval jsem si vlasy...
    Great job! *14*
  • bloodrager
    Zdar, kus OT ale zaregistroval som sa na tu free hru cez to moje id aktivoval som to aj cez postu vsetko len kod mi neprisiel na hru kde ho ziskam?
  • Moc chválím toto rozhodnutí, dát elektronickou verzi k papírové automaticky, Level kupuji zásadně v papíru ale ta e-verze se občas hodí, třebas kldyž má člověk pár minut času v práci, nebo během pauzy, může přečíst pár stránek a neprudit spolupracovníky listováním v papírovém časáku ;)
  • BoB.2
    Dobře mu tak.
  • Robotron3
    Jou jou, mám zlatý řetězy... *9* To je moc.
    • Už jsem na to taky alergickej...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit