Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zealcore
    Thumbs up! Chtělo by to více článků od Michala "Wolfa" Rybky.
  • Tak někdy jsou i ony slušně zabugované, ale nováček to nepozná, protože jde o chyby hluboko v sytému. Veterán si to i s chybami užije stokrát více, než nějakou hypovanou AAAAAAA hru pro idioty.
  • Odnich treba skusat hlavne overene serie, tie nemaju chybu (ehm, tak maju ich zopar)
  • No to je tezky. Nechate stratega Michala, veterana herniho prumyslu, delat recenzi na takovouhle jednoduchou mainstreamovku. Jako kdyby Schumacher psal recenzi na kolotoc z pouti.
  • Naposledy jsem viděl 34C, které byly vyrobené před 23 lety.
  • Caincz
    Potom asi oplýváš intelektem plavidel z recenzované hry...
  • Acka se uz asi 10 let nedelaj, prinejlepsim B, ale vetsinou spis uz jen C *5*
  • x_ander
    Ta hra sice vůbec není pro mě a moc mě ani nezajímá, ale jak jsem viděl Rybkovo jméno, tak jsem si recenzi prostě musel přečíst :) Jen víc prostoru pro něj...
  • Mart9
    http://games.tiscali.cz/podcast/fight-club-123-hd-pes-na-pracovisti-62473 *1*
    Od 2:30
  • mohli byste zrecenzovat nejakej ackovej titul radši treba novej datac k homam 6, nebo prinest nejake zajimave clanky o ackovejch hrach
  • jen to ne vždyť se tahle recenze nedala číst, v podstate jsem se o hre nic nedozvedel
  • Paradox...Paradox. Cokoliv co od nich poslední dobou vidím, častuju opovržením, skepsí a maximální opatrností než od nich něco koupim.
    Bugfest Sword of the Stars 2, který ani po roce nedali do hratelnýho stavu je výsměch.
  • Cokoliv od Michala Rybky je radost si přečíst. Díky, že jste mu dali prostor. Neškodilo by pár jeho úvah, jen kvůli nim sleduji nejmenovaný web.
  • Tikov
    Přijde mi, že ToW navazuje spíš na ten Close Combat (a nepřekonal, i když jsem zažil s demem jedničky ToW fenomenální okmažiky). CM jsem zkusil všeho všudy asi jednou nebo dvakrát (Barbarossa?) a i když má tahování něco do sebe, tak mne frustrovalo, že nemůžu hned reagovat.
  • jinak je mi docela líto, že takový člověk jako Michal Rybka nemá čas, prostor možnosti na recenze a místo toho se tu prezentuje pan Grygar. Čest jeho práci v Levelu, radost číst je stále dokola.
  • combat mission...moje srdcovka. Geniální počítání morálky, parametrů techniky, skvělý editor tvorby vlastních map...podle mě battlefront tuhle hru sérií Thietre of war nepřekonal, ani Chrakov 1943...prostě nic...
  • Chcel by som ale vidiet o koľko stúpnu predaje vďaka tomu fenomenálnemu traileru :)
  • Kde?
  • Je videt, ze uz i mensi tituly se vyrovnavaji AAA hram.

Paradni trailer (i ten druhy), ktery jsem si pustil asi trikrat... na hru, ktera proste neni zabavna :(

Ship happens.
  • sleepless
    Používá se samozřejmě celá stupnice. Nejdříve si ale přečti celou recenzi. Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit