-
tiez mi tan close combat nejak nesedi k popisu... btw ten trailer proste treba vidiet
-
-
Je videt, ze uz i mensi tituly se vyrovnavaji AAA hram.
Paradni trailer (i ten druhy), ktery jsem si pustil asi trikrat... na hru, ktera proste neni zabavna :(
Ship happens.
-
-
Ta hra sice vůbec není pro mě a moc mě ani nezajímá, ale jak jsem viděl Rybkovo jméno, tak jsem si recenzi prostě musel přečíst :) Jen víc prostoru pro něj...
-
No to je tezky. Nechate stratega Michala, veterana herniho prumyslu, delat recenzi na takovouhle jednoduchou mainstreamovku. Jako kdyby Schumacher psal recenzi na kolotoc z pouti.
-
Cokoliv od Michala Rybky je radost si přečíst. Díky, že jste mu dali prostor. Neškodilo by pár jeho úvah, jen kvůli nim sleduji nejmenovaný web.
-
-
jen to ne vždyť se tahle recenze nedala číst, v podstate jsem se o hre nic nedozvedel
-
-
Potom asi oplýváš intelektem plavidel z recenzované hry...
-
-
-
škoda těšil jsem se
-
Něco mi říká, že Rybka nepíše o Close Combatu (ten je RT a při pauze si lze akorát tak prohlédnout v jakých sr... se hráč ocitl), ale o Combat Mission.
-
-
combat mission...moje srdcovka. Geniální počítání morálky, parametrů techniky, skvělý editor tvorby vlastních map...podle mě battlefront tuhle hru sérií Thietre of war nepřekonal, ani Chrakov 1943...prostě nic...
-
-
Přijde mi, že ToW navazuje spíš na ten Close Combat (a nepřekonal, i když jsem zažil s demem jedničky ToW fenomenální okmažiky). CM jsem zkusil všeho všudy asi jednou nebo dvakrát (Barbarossa?) a i když má tahování něco do sebe, tak mne frustrovalo, že nemůžu hned reagovat.
-
-
-
Chcel by som ale vidiet o koľko stúpnu predaje vďaka tomu fenomenálnemu traileru :)
-
Thumbs up! Chtělo by to více článků od Michala "Wolfa" Rybky.
-
mohli byste zrecenzovat nejakej ackovej titul radši treba novej datac k homam 6, nebo prinest nejake zajimave clanky o ackovejch hrach
-
-
Acka se uz asi 10 let nedelaj, prinejlepsim B, ale vetsinou spis uz jen C *5*
-
-
Naposledy jsem viděl 34C, které byly vyrobené před 23 lety.
-
-
-
Z verdiktu na mě dýchá něco jako podprůměrná hra, kterou zachraňuje multiplayer a má známku 5 (= průměr) ?
Používají se i známky 1 - 4?
Nečetl jsem celou recenzi a nejde mi o provokaci, jen bych rád věděl jako to tu funguje s bodovým hodnocením. -
-
Používá se samozřejmě celá stupnice. Nejdříve si ale přečti celou recenzi. Díky.
-
samozřejmě že používá, ale takové hry se v drtivé většině ani nerecenzují. Výjimkami bývají nečekané kolosální průsery očekávaných her.
-
-
Díky za vysvětlení.
-
-
Jinak samozřejmě nejde o to, aby se stupnice používala celá (tím méně aby se hry mohly porovnávat napříč žánry), nýbrž aby každý stupeň měl vypovídající význam. Za každým číslem tedy stojí stručná charakteristika zaručených kvalit a proto je tu hned pod číslem odkaz Jak hodnotíme.
-
-
-
Bodové hodnotenie je tu len na to, aby sa tu o tom mohli useri hádať a diskusie patrične žili. Iný zmysel nemá *4*
-