Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono je to totiž úplně jednoduché. MP je nejlepší zabezpečení proti pirátění her. Ale mě taky vadí, že dnes je ve valné většině her MP jediná věc, která stojí za řeč.
  • Jediná hra čo ma očarila ako MMORPG je SWTOR,na tú hru sa proste neviem dočkat,a určite do nej investujem čas aj peniaze...
  • No Lotro čas od času stále ještě sleduji a na 99% zastávám názor, že už nepovede jinam, vždyť se podívej kde je teď, zvedli level cap z 65 na 75 a přidali jeden raid a pro nafarmení lepších zbraní a equipu musíš chodit zase ty stejné instance, které jsou ve hře už několik let a kde jen zvedli level mobů. Každopádně vrátit se nehodlám, i kdyby přidali těch raidů 10. Prostě pro mě to je uzavřená kapitola a život jde dál.
  • Mám kamaráda co dokázal naházet cca 2000 kč do hry World of Tanks a to jen za měsíc. Jo hold každého věc.
  • Asi takhle: F2P se hodně vyplatí mladým hráčům, kteří nemají peníze a chtějí hrát dobré MMO, nebo nemají jak zaplatit měsíční poplatky. Také se vyplatí všem, co si chtějí titul dostatečně vyzkoušet a nechtějí být omezeni hloupými trial pravidly (např. idiocká možnost hrát jen po určitou velmi krátkou dobu, do nějakého nízkého levelu apod.). Vyplatí se také těm hráčům, co ze zásady odmítají platit měsíční poplatky za hraní (např. začátečníci na poli MMO). Všem ostatním se vyplácí spíše platit měsíční poplatky. Píšu ze zkušenosti s hrou Lord of The Ring Online.
  • wow clony *7* proč u COD nepíšeme třeba o doom clonu atd. Tohle fakt nemá smysl takhle brát. Pak můžeme vzít první hru daného žánru a o dalších hrách psát jen jako o clonech... Třeba LOTRO za WOW clon bych rozhodně nepovažoval a to z mnoha důvodů - viz třeba celková podoba hry.
  • mně se líbí LOTRO a to z mnoha důvodů. Jasně, nejspíše není LOTRO tak propracované jako WOW a má mnohem menší komunitu, přesto je pár věcí, které mě od WOW jasně odrazuje. Základem je mně se nelíbící grafika WOW - LOTRO má tak nějak realističtější graf. zpracování. LOTRO jsem si mohl zkusit a to zcela zdarma a to nějakých pár dnů v rámci trial verze ale déle jak měsíc v rámci F2P. Během tohoto zkoušení jsem pochopil, že má LOTRO dobrou komunitu, propracované skilly, zajímavě řešený crafting atd. Přestože Turbine tu a tam něco ve hře pokazí, jindy zase něco vylepší, takže nakonec vše dobré. LOTRO umí zabavit fakt na hooodně dlouho.
  • zrušil si lifetime account? proč proboha? vždyť už si neměl žádné další náklady, takže sis klidně mohl počkat, kam hra povede.
  • a monster play už je nyní přístupný i premium hráčům *3*
  • hraju LOTRO už více jak rok a je to hra naprosto perfektní s velmi solidní komunitou (hraju na US serveru). začal jsem také jako F2P. LOTRO je na první pohled vlastně nicmoc, ale v porovnání s dalšími MMO a po zralé úvaze je to naprosto geniální hra. *4* Všem doporučuji aspoň zkusit, pokud je podobný žánr zajímá.
  • přesto je to výborný model, který umí vydělat a zároveň dává hráčům možnost zjistit, jestli jim hra sedne, nebo nesedne. kéž by takto fungovaly všechny hry. i když faktem je, že člověk na MMO F2P nezřídka utratí o dost více jak v normálních placených MMO.
  • o tom to není...každý F2P model je úplně jiný. já znám ten z LOTRO a AoC a oba modely se mi líbí.
  • A na druhou stranu jsou lidi, které nebaví hrát podle scénáře a zabíjet nascriptované mobáky.

    Nemusíš všude psát jak tě MP nebaví a jak furt dokola hraješ planescape troment, IW, BG atd a jak je teď všechno na ho*no...

    Abych jen netrolloval, tak za mě F2P dobrý v případě, že to není pay 2 win.
  • Skiny nic nedělají, ale koupil jsem si legendárního Heimu hned, jak vyšel a měl pro ostatní neviditelné věže. :D Byl to bug, ale v té době věže byly ještě hodně silné takže jsem měl dva dny výhodu obrovskou. :D Jinak jsou samozřejmně skiny jen pro parádu.
    Teď už LoL nehraju.
  • Irisis
    To by pro neznalé bylo dobré vysvětlit blíže: Za každou (vy)hranou bitvu dostane člověk body, za které si může kupovat postavičky a vylepšení. Za peníze si můžete samozřejmě koupit to samé a navíc "unikátní" skiny, které ale nikoho nezvýhodňují. Je tedy na hráči, jestli chce čekat a za dvacet dohraných her si koupit nového hrdinu a nebo si zaplatí a koupí si ho za peníze. V praxi to pak většinou funguje tak, že člověk co to hraje na vyšší úrovni, tak má dost bodů, aby nemusel utrácet peníze (kromě za skiny, který ale nic nedělaj). A lidi co to hrajou málo si stejně zahrajou +/- stejně, protože každý týden jsou různé postavičky zdarma a po několika hrách si člověk ty oblíbenější stejně koupí za body.
  • Moc F2P hier nehram, no dost sa mi paci ako to maju vyriesene v League of Legends
  • ja hraju apb a premium nemam a jsem nekdy lepsi nez hraci s premiem kteri maji zbrane se se vsema slotama na vylepseni zbrane. ale nekterym hracum to zase pomuze kdyz maj zlatou zbran a vsechny nici bez namahy
  • Ano, ale pribyvaji nove lokace, nove lvly, nove dungeony za ktere si je treba zase priplatit. Nehlede na to, ze kdyz se na to podivam z obecneho hlediska, tak 250Kc za neco co mi poskytuje zabavu po dobu jednoho mesice, je neuveritelne nizka cena, ktera se cenove neda porovnat s zadnou jinou zabavou.
  • Core
    Tak tohle není pro mě. Nikdy jsem dost dobře neporozuměl, proč je online hraní tak přitažlivé... A ještě více mi vadí, že se dnes již prakticky do každé gamesy zapracovává mulťák, vyžaduje sdílení se (jakéhokoli charakteru) - conflux v Might & Magic, nutnost být připojen, Skype zakomponovaný do menu atd.

    Jsem toho naprostým odpůrcem a sehnat v dnešní době krabicovou verzi hry, která neomezuje singl player styl hraní je téměř zázrak... Přitom stále jsou i hráči, co jakákoli podoba sdílení nebetyčně se**. Já osobně si chci užít hru vklidu, sám, s kafem a sluchadly na hlavě. Nechci aby mi někdo "nesutále čuměl přes rameno" (ať už net nebo anonymní spoluobyvatelé nějakých světů). Howgh.
  • wo co go? ja hral WoW zadara par mesiacov, vyexpil som to na max a potom som sa vratik k Nwn :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit