Přejít na výpis diskuzí
Lidské úpravy z Deus Ex v reálu: kdy se z nás stanou kyborgové?
27.8.2011 | Petr Poláček
161 příspěvků
-
Osobne si myslim, ze cesta vylepseni pujde nejdrive prirozenejsi cestou - prenatalni diagnostikou. Ta je zatim v plenkach a je tak pouze mozne z mnoha zarodku vybirat ty, ktere napriklad netrpi nejakou genetickou vadou, kterou jsme schopni rozpoznat. Zanedlouho ale nejspis prijdeme i na sekvence ktere predurcuji vyssi inteligenci apod. (viz soucasny vyzkum v Cine) - mimochodem zajimavy odkaz zde: http://www.counter-currents.com/2011/04/the-coming-chinese-superstate-richard-lynns-eugenics/
Az se prumerne IQ populace zvysi o rekneme 15-30 bodu, urychli to vyvoj podobnych vylepsovacich implantatu a povede mozna az k AI
*14*
na vylsedky onoho vyzkumu u soudruhu v Cine jsem mimochodem moc zvedavej, doufam, ze prijdou na neco zajimavyho.. -
Odporúčam film Repo men, stojí za to *3*
-
-
Ta scéna se skenováním orgánů je fakt maso.
-
-
Bral bych kovové/ocelové břicho
-
Neznáte Sealab 2021 ? I like my body... I love my body!
http://www.youtube.com/watch?v=BhOitOWIQG4 -
Pardon, překlikl jsem se.
-
Tohle by vedlo ještě k větší degeneraci lidstva.
Proč se to učit když si to můžu nahrát a přehrát, proč to zvedat a namáhat se když to za mě udělá umělá ruka........ už teď funguje proč přemýšlet když to za mě můžou udělat jiní.
Umělý pocit svobody a moci kde pravdou je jen otroctví a závislost. -
-
No César si ztěžoval na to že si římané všechno zapisují než aby se namáhali si to pamatovat... Každá technologie osvobozuje, dokud ji společnost nezačne vyžadovat od jedince jako standard, pak je to otroctví. Do té doby je to jen lepší...
Platilo by to i v případě kdy by si někdo umělou ruku sestrojil sám? Třeba s pomocí AI ve vlastní hlavě?
-
-
Podle me to tak brzo nebude...
Vemte si, ze BCI jsou na takove urovni, ze cloveku trva nekolik dni, nez pocitac nauci hybat mysi nahoru a dolu... -
Když sa nad tím zamyslíme tak už teď sme kyborgové.Tím myslím léky,antibiotika a další takové tělo nepřirozené věci.
-
-
tak to už i piercing je augmentace *15*
-
Ono stačí, že máš zubní plombu nebo umělý kloub - babičce taky z žertu říkám kyborg, naštěstí má smysl pro humor, takže jí to nevadí. *4*
-
Jo jak zpívá Xindl .. spíš jsme feťáci ... hlavně že jsme v pohodě .
-
-
*thumbs up*
-
Pěkný video..text na mě trochu moc dramatický *2*