Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upřímně, abych měnil za toto, musel bych být fakt zchátralý jak fyzicky, tak i psychicky. *3*
  • Ved uz teraz nam po svete pobehuju s robotickou rukou ci umelym srdcom, ale to len preto ze ide o predlzenie ci navratenie ku kvalitnemu, plnohodnotnemu zivotu a nie preto ze sa niekto chce hrat na robota *16*
  • Vím, že se to sem úplně nehodí, ale líbila se mi recenze na bonuswebu, kde přecijen vypíchli hře nějaké chybičky a nedali jí 10 bodů, i když ty body jsou doecela irelevantní, ale když srvonám až fanatickou recenzi na Tiscali, kde jsme se vlastně nic nedověděli, tak jinde mi to přišlo více věcné a objektivnější. Jinak jsem fanoušek DeusEx, tak mě nekamenujte.
    • smejki
      recenze od Sillmena? to jako vážně?
      "tak jo... do rána musim napsat recenzi... tak to si to na dvě hodiny pustim... hle, dlouhý nahrávací časy, technicky trochu pozadu... co píšou ostatní na metacritics?... aha, jsou spokojený... no tak já to nějak zbastlim... uf! já už nad tim strávil tři hodiny!... rychle dospat... áh, konečná. posílám korektroroj."

ne, neděkuji
    • rancor1223
      Na bonuswebu se zdřejmě snaží být objektivní. Lukáš Grygar se naštěstí o příliš objektivity nesnažil. Mě třeba zajímá víc názor recenzenta než tabulka s plusy a mínusy..
      • Snažit se můžou -- marně. Objektivní recenze je oxymorón. Bonusweb = moroni *5*
  • Musím uznat že Deus Ex Human revolution je velmi velmi dobře zvládnutá hra po marketingové stránce!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit