Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dekuju
  • janchor
    Lacrimosa z Mozartova Rekviem.
  • Díky, tohle mi rozjasnilo den. *1*
  • Muže mi prosim vás někdo říct jak se jmenuje a kdo složil tuhle hudbu?
  • Eště ne, vyjde nejpozději příští týden, možná ještě ke konci tohohle týdne..........
  • Pavle, neříkal jsi, že už sem nebudeš chodit, že Games.cz ztratili dalšího čtenáře? Nebo jsi jiný Pavel? *3*
  • Už jsem to viděl 3x :-D
  • Jeste si najit co znamena to "pseudo" a bude to komplet ze ano?
  • Tady nekomu dochazeji napady, opravdu trapne..
  • Intelektual podle Wikipedie: Obvykle se charakterizuje nadprůměrnou schopností slova, mluveného i psaného, snahou o originalitu, jistou nezávislostí a kritičností, ochotou vyjadřovat se o závažných otázkách srozumitelně a hlavně přitažlivě.

Takze jestli je ta recenze intelektualni a ty ses z ni nic nedozvedel, tak ses prave prohlasil ze idiota *2*
  • On vysel nejakej DLC?
  • Chceš říct tak 8 hodinovej a s coopem a s prvním DLC na prodloužení hratelnosti zdarma pod 30 euro, když sisi ho předobjednal?
  • ucho
    počkej... daváš lukášovi nápady pro příště :D
  • Pro rádobychytráky - tohle taky nefunguje. *6*
  • ja taky, i limbo.. obe za deset...ale hlavne u portalu bych tech mistnosti chtel aspon 2x tolik a tezsich...preci jen kdyz si koupim hru za aaa cenu, tak by mi aspon 14 dnu vydrzet mohla...i starickej quadrax ( stara logicka hra podobna portalu - dostat se ven z mistnosti ) me zabavil za ty tri stovky na mesic .
  • smejki
    zkus ji zatancovat
  • To byla dalsi hra kterou jsem si moc uzil a penez nelitoval. Delka neni vsechno protoze i sire je dulezita :D
  • jasne , a co teprve 5ti hodinovy portal 2 za 40 eur...
  • bobsh
    Proboha... Limbo nedostalo 10/10 "jako DeusEx", Limbo dostalo 10/10. Že si to většina lidí neumí zařadit do patřičného kontextu, to už není problém recenzenta.
  • bobsh
    Nesouhlasím s tvým názorem, ale budu se do smrti bít za tvé právo ho vyslovit (oh, Voltaire joke)
    Myslím že je asi jasné, že Limbo je spíše pocitová záležitost, která nemusí sednout někomu, kdo hledá čistou hratelnost, stejně jako se Lukášova recenze nebude líbit tomu, kdo baží po informacích (je to spíš takové spiklenecké mrknutí pro ty, kteří již vědí). Já Limbo prošel 2x, pokaždé to byl super zážitek a s hodnocením naprosto souhlasím (a obrovský palec nahoru za Lacrimosu!)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit