Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zase když se jednomu něco líbí neznamená, že ten druhý na to mlže mít jiný názor. Holt někdo hledí na to že ta hra je vlastně takové umělecké dílo, někdo v tom vidí krátkou hezky stylizovanou hopsačku, jenž je ke své délce předražená. Třeba já bych upřímně, byť mě bavil Mickeův článek, i když jsem se rád podíval na video, taky těch 15 doláčů či kolik to stojí za tu hru nedal.
  • No jo gears of war 3 , lol :)...A jedno ty recenzi uprit nelze... a sice, ze i guma jako ty si poslechla Mozarta...
  • Mechwarrior_bw
    ani nechci vedieť *7*
  • Tak dobrou hru jako je Limbo jsem dlouho nehral. Jsem z ni vylozene nadsenej. Tak moc ze jsem tvurcum poslal osobni podekovani za vydani hry na PC. Sice ho cetl maximalne nejakej jouda na recepci nebo zakaznickym centru co se chvili dulezite dloubal v nose a pote moji chvalozpevnou zpravu smazal ale i tak to stalo za to. Ale zase kdyz to pise joe tak to snad musi bejt pravda... BTW. a kdo je vlastne ten joe?
  • Nejlepsi recenze na games.cz
  • limbo je slabota, joe ma pravdu.

gurujoe.sk/2011/08/limbo.html
  • Souhlas, v kratky dobe dalsi intelektualni recenze, ze ktery jsem se o hre nic nedozvedel.

Na Eurogameru pritom maji recenze Gears of War 3, Hard Reset... a tady nic. S Tiscali to jde s kopce. Zajimalo by mne co na to redakce? *16*
  • Jeste ze tak... bych se dozvedel ze je logicka a musel bych se chytnout za hlavu co jsem to hral.
  • zdenek.sipek
    Takovou recenzi umim napsat taky :)
  • 13_11
    A na čem prohlížíš? i486 a ViolaWWW?
  • Prosim, vykaslite sa na pseudo-intelektualne recenzie. Radsej robte normalne a hlavne vcas.
  • janchor
    Ta nejkategoričtější.
  • Mechwarrior_bw
    to je problém týchto hier všeobecne, hry sú už tak jednotvárne že akonáhle sa objavý niečo na úrovni čo prináša niečo netradičné resp. nekonvečné tak automaticky ziská pár bodíkov navrch. Rovnako na tom bolo Machinarium ktoré zbieralo deviatky. Či je to zlé alebo dobré k tomu sa neodvážim vyjadrovať ... ale ak u Limba zohladním krátkosť hry a jej monotónnosť tak udeliť 10z10 by som si 2x rozmyslel. Ale v tunajšej recenzii získal 8z10 s čím sa osobne ztotožnujem, takže žiaden problém *5*
  • Mechwarrior_bw
    táto zdrvujúca správa určite hlboko zasiahne celú redakciu :)
  • *Ebem na vase recenzie pretoze niemienim vyckavat kym sa dotoci to vase slniecko... apropo fotky uz u vas nepozeram vobec lebo nemam na to cas -- bud ste zvolili segregacnu politiku alebo ste absolutne natvrdli... za pol roka si Vas zase mozno pozrem snad ...
  • Ve své kategorii, logických skákaček, si to hodnocení rozhodně zaslouží. Bohužel, která je to kategorie jsme se to z té "videorecenze" nedozvěděli.
  • Holt asi není pro každýho...
    Podle mě ale těch 10 bodů zaslouží, já jsem si ji užil, prožil a vychutnal do poslední vteřiny, skřípěl jsem zubama a nakonec jsem ji odložil absolutně spokojenej, skvělá alternativa k tomu, co se na člověka sype ze všech stran v dnešní době. A.k.a. nezávislí vývojáři jsou potřeba jak sůl, jenom houšť a větší kapky.
  • nechapu to nadseni. 10/10 jako deus ex? a to neni jen na games.cz.. vzdyt je to obycejna hopsacka jak nekde z flashe na netu, kde pouzivate pet tlacitek. je to pekne depresivni a ma to svuj vizualni originalni styl ale to je tak vse.
  • Amen
  • Prej rikali v podcastu...jsi me pobavil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit