-
Mám stejnej problém. Je divný, že je to jen u všech videorecenzí, ostatní videa zde mi jsou v pohodě.
-
Jo - uz je chapu. navic se omlouvam. Jebu na to
-
obraz se ani tak neseká, jak že spíš jde o slideshow.....
Tak co tedy? Seka,nebo neseka? -
Je to takový trailer s hodnocením na konci.
-
Ty vole - nechapu ty minusy. Recese,jak vysita-pritom situovana do dnesnich sracek. Nevim,kolik jich tam je ted,ale vrazte si facku
-
Taky mi prehravac blbne, na mem PC nemam problem s 1080p videi , kodeky a vse ostani aktualizuji , vsude jinde mi full HD v prohlizeci funguje, jen na GamesTiscali se mi to seka jako bych mel PC do srotu
-
Můžu se zeptat jak je to s licencí u tak dlouhého songu na pozadí? :)
-
S přehrávačem se něco dělá. Říkali v podcastu...
-
potom pro tebe bude nuda i limbo a muzes se mu klidne vyhnout = recenze ti ukazala jestli hru koupit anebo nekoupit. navic vysvetleni je v textu, kde jsou i linkovane dve psane recenze *7*
-
Video jede naprosto v poho! Chyba je na Vasem prijimaci *1*
-
No, ona je to svým způsobem nadsázka, protože cokoliv ( zvláště mluvené slovo ) ti naruší samotný zážitek z hraní ( videorecenze ) a myslím, že o to panu recenzentovi šlo především. LIMBO má těch 10 bodů zcela právem. Je to zážitek, který nepotřebuje slova a pokud ti to bylo málo, najdi si recenzi psanou.
-
Vážně by se mělo něco udělat s tím přehrávačem, protože obraz se ani tak neseká, jak že spíš jde o slideshow (doslova). *16*
A než začne mýt někdo nějaké chytré rady - mám nainstalované poslední kodeky a Full HD videa přehrávám v pohodě. -
Jinak, jestli se tu v tomhle duchu povedou i další recenze, tak takhle nějak bych si představoval video recenzi Modern Warfare 3
http://www.youtube.com/watch?v=UiY6OguolJo&feature=related
*5* -
Pro mě osobně nuda a nápis recenze je v tomto případě poněkud zcestný.
-
Tentokrát byla ukecanější :D ale jako jo dobrý ;)
-
Nemám slov ..
-
Nejlepší video recenze (spolu s Portalem 2). *4*
-
úžasné, tohle si musím pořídit a hrát večer!
-
Skvělé!! Musím říct, že spousta zahraničních webů by se od pana Grygara mohla učit jak se dělá kvalitní videorecenze. Opět nelituji času, který jsem sledováním videa strávil. Naopak. A děkuji za to.
-
Mno kez by ale vim co je cheater a kdyz nekdo strili z okna a v pikosekunde se otoci a da mi hlavu a shodou nahod je to ten samej clovek co ma 10x vic kilu nez vsichni dohromady o tom ze zadna z ran nebyla s krvacenim ale smrt prichazela instantne uz nemluvim. Ja taky neveril svym ocim a to jsem rozhodne takovou epizodku nemel jenom jednou. Mno tahle hra me na virtualnich bojistich dlouho neuvidi.