-
Děkuji redakci Games.cz, že mě dvakrát ukázal skvosty jako Bastion a nyní Limbo. Sám bych to nikdy nenašel a za tyhle upozornění vám posílám srdíčko <3
-
Video, nádherné! Videorecenze, nikoliv.
-
úžasné, tohle si musím pořídit a hrát večer!
-
Nemám slov ..
-
Kdo nepochopil recenzi, neprojde LIMBO
-
-
No ono je to spíš naopak. myslím že tuhle recenzi spíše "pochopí" ti co Limbo hráli a dohráli. Je totiž hlavně setimentální a hrje na city. Jak působí na ty co to nehráli netuší.. Ale možná se pletu.
-
-
Působí fajn.
-
-
-
Na tak pochmurnu hru vymysliet tak vtipnu videorecenziu ... parada, dobre som sa pobavil *4*
-
-
Co je na tom vtipného? Jestli ti připadá kombinace pochmurná hry a vážná hudby vtipná, tak to se tedy musíš na pohřbech válet smíchy.
-
-
Kdybych hru nehrál, asi by se mi videorecenze nelíbila, takhle mi hudba a absence komentáře perfektně sedí k atmosféře celé hry. Jedině bych nesouhlasil s výsledným skóre, kde bych ubral bod za délku hry, respektive její krátkost, ale to je jen můj subjektivní názor *4*
-
k tomuto titulu není co dodat (vynikajicí ve svem stylu:)....proto beze slov....:)
-
Hru jsem hral a za sebe muzu rict,ze je to velmi povedena a originalni hra.Akorat skoda jeji kratkosti.
Hlavne me uchvatilo skvele vizualni ztvarneni. -
-
..audio-vizuální ztvárnění,řekl bych...
-
-
Pravda,na to jsem nejak zapomel. *3*
-
-
-
AHoj Tiscali, musim Vas a hlavne samozrejme Lukase Grygara moc pochvalit za vzrustajici kvalitu videorecenzi. Po uletech namluvenych sice srozumitelnou ale cizi reci, je Bastion a LIMBO skvele udelane s napadem a musim se priznat, ze originalita a napaditost hranici se zlatymi dobami recenzi v davne minulosti. GOOD WORK a jen tak dal. Za takovy kvalitni obsah bych si klidne i platil...
-
-
Já bych za to sice neplatil, ale musím uznat, že je to super. Dostal jsem se k tomu až teď a celkem chápu ty smíšené reakce. Holt něco podobného každému nesedne.
-