Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážně by se mělo něco udělat s tím přehrávačem, protože obraz se ani tak neseká, jak že spíš jde o slideshow (doslova). *16*

A než začne mýt někdo nějaké chytré rady - mám nainstalované poslední kodeky a Full HD videa přehrávám v pohodě.
    • USER47
      Mám stejnej problém. Je divný, že je to jen u všech videorecenzí, ostatní videa zde mi jsou v pohodě.
      • pro lamy: pockejte az se vam videho nacte, pak se koukejte, zazrak neseka to
        • Pro rádobychytráky - tohle taky nefunguje. *6*
      • Já se tedy na to díval na netbooku a taky jelo pěkně sekaně(taktéž bastion), přičemž ostatní videa v poho. Už nám dejte ten novej přehrávač Tiscali! *4*
    • obraz se ani tak neseká, jak že spíš jde o slideshow.....

Tak co tedy? Seka,nebo neseka?
    • Taky mi prehravac blbne, na mem PC nemam problem s 1080p videi , kodeky a vse ostani aktualizuji , vsude jinde mi full HD v prohlizeci funguje, jen na GamesTiscali se mi to seka jako bych mel PC do srotu
    • S přehrávačem se něco dělá. Říkali v podcastu...
      • Prej rikali v podcastu...jsi me pobavil
    • Video jede naprosto v poho! Chyba je na Vasem prijimaci *1*
  • Od recenzenze bych čekal komentář, ale po zaposlouchání do hudby mi srdce tak bušilu, že jsem byl docela rád, že do toho nikdo nekecal *3*
  • uzivatel1982
    VideoRecenze je stejně ukecaná a zábavná jako hra samotná...nehrát to tak mě to naladí přesně do nálády, ve který to Limbo chce hrát. Forma v tomhle případě dala i obsah.
  • Nejlepší video recenze (spolu s Portalem 2). *4*
  • Muže mi prosim vás někdo říct jak se jmenuje a kdo složil tuhle hudbu?
    • MickeyMutant
      Je to Lacrimosa z Requiem a až do 1:12 je to Mozart, pak už je to Sussmayr, to už byl Amadeus v limbu. Ta skladba se ke hře hodí nejen z čistě hudebních důvodů. Dobře Lukáši a dík za reklamu na moje ne úplně originální spekulace.
    • janchor
      Lacrimosa z Mozartova Rekviem.
      • uzivatel1982
        netusil jsem, že jsi fanoušek hiphopu.
      • dekuju
  • Vyborne Lukasi, a do pristi videorecenze Well-Tempered Clavier a to by bylo, aby games nemelo nejvzdelanejsi ctenare *4*
  • Videorecenze ke staženi na uloz.to: http://www.uloz.to/10303037/limbo-videorecenze-games-cz-mp4
  • BoB.2
    Pořad čekám a čekám na recenzi a ono je to jen video ze hry s 10kou na konci, jako fór dobry jako recenze mě to připadá že byl někdo línej. *7*
    • Lidem jako jsi ty se říká idioti...
      • Amen
      • Ne kazdymu tento styl "videorecenze" muze sednout, a ne vsichni zcela pochopi zamer autora "videorecenze". Urazet ho je tedy ubohe.
      • BoB.2
        Lidem jako ty sprosťáci jen jsem napsal svuj nazor
    • BoB.2
      Pardón *13*
  • nemůžu uvěřit, že se ptám, ale prosímvás, nemůžete poradit, co s tím druhým soubojem s pavoukem? U řeky? vždycky se buď utopím nebo mě zapíchne, nemám tušení co dělat dál. Pomozte prosím..
    • smejki
      http://lmgtfy.com/?q=limbo+walkthrough
      • díkes ;)
  • málem jsem u toho umřel nudou. spíš to vypadá, že se na to někdo vybod a sesmolil popisek kterym se to snazi vyzehlit, nebo to je upnuty bez komentare. Strasnej fail, at uz je duvodem cokoli. Videorecenzent by mel bejt bez premii
    • A ty by si minimálne týždeň nemal dostať večeru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit