Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Dejte mu někdo sušenku, protože se bojím, že vajíčku už stihl někde naklást.
  • Stará škola: Že na tohodle polodebila reaguješ. *7*
  • Definuj mi co je to "normální hráči"? A vůbec, kdo rozhoduje o tom co je dnes normální? Jako nevidím problém v tom si po x hodinách strávených třeba na Marsu kosením pekelných potvor, pustit na odreagování tuhle interaktivní "creepy" pohádku.
  • Jack1947
    Já si spíše řikám, jestli se tyhle a podobné hry ještě mohou řadit ke hrám sice se hrají ale mě to příjde jako interaktivní ( to že tam moc interakace asi moc nebude) příběhy které vyniknou asi hlavně díky na VR - chápu že se to dá brát jako oddych relax ale, byt se to ovládá herní to moc není...

Určitě nebudu sám téhož názoru, kolikrát se jen člověk kochá a jde jasně vytyčenými kolejemi, umělecký počin vs hra. Prostě bych nechtěl aby se to řadilo mezi plnohodbnotné hry... a ne není to hejt spíše zamyšlení se nad tím. Cena se asi řešit nedá vůbec čistě subjektivní... ale zážitek je jiný. Vím že už se to řešilo mnohokrát... Prostě bych je řadiul spíše k experimentům s nějakým emočním cítěním/zážitkům než ke hrám. Určitě to není to samé jako Tellate hry ty tomuhle možná udali směr ale furt jsou to více adventury... ano, nechtěl bych aby se to řadilo mezi klasické hry - protože by pak vznikl docela problém řadilo by se tam všechno co se dá "hrát"

To je můj osobní názor, protože vím kam přesně tyhle počiny cílý a že to nebudou normální hráči.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit