Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toje jediná hra kterou zavidím konzolistum potažmo vlastníkum PS3, kvůli této hře bych si klidně koupil PS3.
  • Ja nejsem z tech co povazuji dnesni herni prumysl za upadajici a pozadaujici navrat starych casu kdy hry "byli kvalitni". Uncharted povazuji za jednu z nejlepsich serii soucasnosti, vypada skvele, je sthujici, vtipna a skvele se hraje, oproti jednicce si myslim, ze kvalita "prestrelek" hodne stoupla. Ja slupnul hru jak malinu temer na posezeni a opravdu jsem si to uzil, asi kazdy ceka od her neco jineho.
    • Neříkám starý časy, ale celkově dnes mezi nejlépe hodnocenejma hrama najdeš i dost špatný kousky. Vypadá tak normálně, strhující moc není. Vtipy jsou tam tak pro děti, ale občas to jde, možná by měli udělat vtipy pro širší publikum, abych se tomu taky zasmál. Jednička byla skvělá, ale dostala málo hlavně za nudné přestřelky. To ve dvojce zlepšili, ale pořád se poslední třetina odehrává jen při bojích. Prostě nuda, zvlášť u takový TPS. Protivníci zázračně uskakujou během desetin vteřiny a tak. Jednou dvakrát dobrý, ale pořád dokola? Ani ne. Já si třeba užil MGS4, kde bylo na mně, jak všechny místa projdu a ještě to mělo i nějaký příběh. Tady jen pořád střílíš a střílíš a střílíš...
      • Pribeh v U2 bol velmi chytlavy, dialogy slusne a proste to cloveka vtiahlo do deja. Vtipy pre deti rozhodne neboli, skor skryte narazky a odkazy, co ale chapem ze nepochopi kazdy. Navyse netreba zabudat ze U2 ma skvely multiplayer, ktory ma bavi doteraz. Aj ked je mi jasne ze ten nemusi byt zaujimavy pre kazdeho ale bavime sa tu o komplexnej hre a singl je len jedna polovica.
      • Asi je to jen muj (a skoro vsech recenztu) subjektivni nazor, ze je ta hra dobra. Me prestrelky nenudili (to spis v prvnim dile) a to presto, ze byli v pozdejsich fazich hry lehce frustrujici, oproti jednicce byl mnohem vetsi prostor k improvizaci (stealth). Nechci vypadat jako prostoduchy, ale ten humor me bavil, do te hry a ktem charakterum skvele padne. Me treba zatim takovy mgs moc nebavi, pro me to nema vubec spad, zadny drive, toho je v uncharted hodne, mozna az moc
        • Ta hra není špatná. Po mnoha stránkách je vynikající, ale jako celek je to maximálně ta devítka. Ten stealth byl dost k ničemu, protože mě kolikrát viděli z dost neuvěřitelných úhlů a hlavně se tam stejně často bojuje jeden proti 50. MGS nemá mít spád, protože se přizpůsobí hráči. Těžší obtížnosti ti dělají úplně jiný situace a ne že nepřátele vydržej víc a víc ubíraj. V U2 tě to vede nějakou cestou a hází skripty a nepřátele. Něco jako MW. MW je taky dobrá hrá, ale kvalita to není zrovna oslňující na dnešní dobu.
          • Ty vsetko pises ako nejaku objektivnu pravdu, "je to maximálně ta devítka.", naproti tebe tvoj kolega to stale pise ako jeho nazor. Rozdiel medzi vami dvomi je znacny, aj ked rozdiel bodov ktory by ste tomu dali je maly :) ... PRoste nauc sa uz konecne chapat ze tvoj nazor nie je posvatny, a necpi ho tu ludom tak. Pre mna je to trebarz tiez cista 10 a 2ka je jedna z najlepsich hier ake som kedy hral, ale stale nezabudam dodavat ze pre mna...
            • Když nedokážeš posuzovat objektivně, chápu, že ti stačí subjektivní názor. Pokud je U2 pro tebe nejlepší hra, tak si toho moc hrát nemohl. Neexistují jen subjektivní názory, ale i objektivní postavené na nějakých faktech. Dá se o nich diskutovat, proto se vždy i ptám.
          • Prave v tom to je, jaky k tomu mas pristup, jsou hry u kterych rad premyslis (castecne mozna MGS ikdyz dost lidi si stezuje ze je to moc jednoduche a z hooodne velke casi jsou to cutsceny, takze by to urcite strhujici bejt melo) a pak jsou hry co te proste jen oslni (CoD). Uncharted je nekde mezi (teda ne uplne s premejslenim ale spis hratelnosti. Nerikam ze to je desitka, myslim ze desitkama se zbytecne plejtva, ale ani mgs pro me neni desitkou, to je opravdu jen malo her.
  • LBP2 na tiscali 10/10? Cumim jako puk a neverim *3*
  • Co první desítka neuvěřitelný *4*
    • Spis spatny znameni. Deset ma dostat opravdu revolucni hra rovnou v nekolika smerech. A popravde tato plosinovka s hadrovyma panenkama, ktera zaujme velmi malou cast herniho publika, to neni...
      • Z toho co jsi napsal je uplne jasne ze ani nevis o cem mluvis a hru jsi videl nejspis jen z vlaku z okynka, grafika je sice infantilni, ale editor genialni, da se tam vytvorit uplne vse, dokonce sem videl videicko jak v tom nekdo sestrojil funkcni kalkulacku (pomoci spinacu a cidel). A v 2jce jsou tyto moznosti jeste mnohokrat rozsireny, moznost udelat hry z pohledu shora, izometrické, fps, na co si vzpomenes, dokonce jsem cetl ze v tom nekdo vytvoril funkcni remake Command and Conqueru, takze svou kritiku si nech az se na tu hru podivas trosku podrobneji. Podle me je to v poslednich letech asi nejkreativnejsi hra co existuje, v zadne jine hre nemuzes tolik popustit uzdu sve fantazii a kreativite.
        • Opakuji - kritizuji hodnoceni, ne hru.
          • reaguji na prispevek 16:27 nenapsal jsem primo ze jsi warezak jen ze to tak vypada...myslim tim tve reakce na hru ktera proste nema konkurenci ve svem zanru a take se nejedna o pouhou 2d skakacku jak tu nekdo rikal...uz v pripade prvniho dilu se nejednalo ''pouze o 2d plosinovku'' pac to byla spise 3d plosinovka i kdyz vyraz 3d tomu take plne neodpovida.
            Proc dat hre deset bodu?proc ne kdyz hry jako call of duty black ops sbiraji 7 nebo red dead redemption vsude same 9(timto nechci RDR nijak hanit sam jsem ji uz dohral a parim undeath nightmare a jak plne tak dlc bych dal 10)kolik je toho na RDR opravdu revolucniho ze vyhravala nekde i tu hru roka?uz tu prakticky snad vse co bylo v RDR bylo jinde jen ne na divokym zapade ....a co stejne to nemeni nic na tom ze je to z meho pohledu nejlepsi hra minuleho roku.tak proc nedat LPB2 10 kdyz se hra posunula o velkej skok dopredu a bude to super zabava
          • toto jsi napsal : Deset ma dostat opravdu revolucni hra rovnou v nekolika smerech. A popravde tato plosinovka s hadrovyma panenkama, ktera zaujme velmi malou cast herniho publika, to neni... popravde LPB 2 rozhodne nebude hra ktera zaujme velmi malou cast herniho publika .LPB2 hlavne jiz prestava byt jen plosinovka jako takova:)uz to proste neni jen plosinovka ...to se ostatne dalo rict uz o LPB.osobne me je jedno jestli hra dostane 9 nebo 10 oboje ohodnoceni snad jasne ukazuje ze se jedna o herni pocin kterej by nemel hrac minout.spis nez na kritiku hodnoceni to tu vypada na pc warez deti co si leci komplex s toho ze si hru nemuzou stahnout.a co ti na hre neprijde revolucniho?cetl jsi vubec recenzi?
            • Pochopitelne recenzi jsem cetl, hru jsem dokonce hral - tedy jeji prvni dil, ikdyz sam konzoli nevlastnim.
              Take te zajiste budu sokovat, ale vsechny hry co si stahnu, tak vlastnim i originalni verze (crack vyuzivam pouze na to abych nemusel mit disk v mechanice nebo byt pripojen na internet kdyz si ji chci zahrat).
              Rovnez nejsem dite, minimalne podle definice v zakone uz je to peknych par let.
              A co sem napsal o hre, je pravda - tak v cem je problem?
          • No jo, to by někteří zdejší diskutéři museli pochopit tvůj příspěvek. *3*
        • Presne... kdo nehral jednicku nevi o co prichazi ...a ted dvojka to vylepsi k dokonalosti.tem trapnejm rejpalum zde na tema keci revolucni 2d skakacka ,kterejch tu byly uz stovky nebo plosinovka s hadrovyma panenkama, ktera zaujme velmi malou cast herniho publika ....si delate prdel ne fakt neznam stovku plosinovek ve ktery hraci vytvorej za 2 roky 2,5 milionu levelu:)
          • A proč by to dělali? Tebe nebavil původní Mario a musel sis stavět vlastní levely, které jsou jeden jako druhý?
            • tvuj prispevek moc nechapu ....jestli se snazis naznacit ze v LPB jsou levely ktery vytvorili hraci
              jeden jako druhý....ne tak to opravdu nejsou.Jinak to ze LPB v roce 2008 vyhravala vsude mozne hru roku snad vcelku jasne ukazuje ze se jedna o kvalitni hru ktera v zanru plosinovek nema momentalne moc konkurence
      • No ono ale LBP1 revoluční bylo. A LBP2 to teď dotahuje k dokonalosti, tak proč ne 10? Protože to není FPS?
        • Ale desitku muze dostat i indie hra, me slo jen o to ze redakce tvrdila jak bude s desitkama setrit a daji ji tomuto "pouze pokracovani", ktere neprinasi revoluci ve svem zanru a ani oproti prvnimu dilu.
        • Revoluční 2D skákačka, kterejch tu byly už stovky :-D Slyšel si někdy o Mariovi?
      • Hrals ji? Myslim skutecne hral, ne jen spustil a chvili behal se Sackboyem? Videls co vse se tam da delat? LBP je v mnoha smerech revolucni, protoze nabizi obrovskou svobodu.
        • Je to pouze pokracovani jiz jednou videneho, co oproti prvnimu dilu je tedy tak moc neuveritelne inovativni a dokonale?
  • Zrovna dnes som v jednotke objavil skvele on-line levely :) z ktorych mi padala sanka :) a ze ich je tam hafo ... :) takze ak nahodou niekto nema 1tku, pre neho musi byt 2ka jasna kupa :) A pre takych ako ja co LBP1 maju? :) No to je kazdeho vec :) ale ja si LBP2 urcite raz kupim, ale asi az zlacnie, na 50eurove nakupy mam tento rok predsa len vyhliadnute ine veci ;)...
  • jedna z her kvuli ktere zvazuji koupi PS3, moc se mi libi
  • Tohle jste mi neměli dělat, díky vám si chci koupit PS3. Tyhle create-share-play hry prostě zbožňuju. Já si asi vybral špatně ten xbox, no co tehdy ještě nebyl ps3 slim.
  • A ty si myslis ze muzes hodnotit objektivne, vzdy budes hodnotit subjektive at min ci vic, dokonci i recnzenti tak hodnoti, jinak by byla vsechna hodnoceni stejna. Kazdopadne "svetove" score myslim mluvi dost jasne (metacritic - 96), takze priznejme si to, uncharted je jedna z nejlepsich her soucasne generace konzoli. Nerikam ze s tim musis souhlasit, ale ocividne to tak asi je.
    • Přesně tak to je. Jedna z nejlepších současné generace. Také za to může velký hype, to nevadí. Máš ale plno jiných generací a on tvrdil, že je to nejlepší hra vůbec. S tím už problém mám.
      • On rekl jedna z nejlepsich a pro me to taky tak je a ze jsem hral hromadu her :) Krom toho to je sakra je ho na ¨zor tak to pochop, rikas ze se ti libi MGS, jenze stejne jako ty rikas ze U2 neni "tak" super, stejne tak muzu to samy nikdo tvrdit o MGS...
        • Presne tak ako pises,dik.Nemam k tomu co dodat,snad len ze dokedy budu ludia co nebudu vediet tolerovat nazory inych a tie svoje budu stavat nad nazory vsetkych,dovtedy sa internetom budu sirit stale flejmi o tom "kto ma vacsi":)
  • Paráda!po zahrání dema mě to úplně nadchlo,tak jsem si pořídil jedničku a vzal si dovolenou-nelituju:-)
    • JJ tAky jsem si kvuli demu pořídil 1.díl. LBP 2 si pořídím asi tak červenec až zaří - to už spadne cena.
  • hele a kdy to bude na Jrc games nebo na ps store ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit