-
neexistuje něco v podobném duchu taky na PC
-
A tohle je úřesně ta hra, proč jsem prodal Xbox 360 a i s Kinectem :o)
-
Je-li tu nejaky rozumny hrac ( 20+ .), co si prave poridil LBP2 a chce li si projit levely v co-opu, at si me prida, muj psn acc HelmutWurst .)
-
hele a kdy to bude na Jrc games nebo na ps store ?
-
little big planet?to je ta hra ,kvůli jsem si koupil ps3...a dvojka vypadá famozně...škoda, že neexistují české návody na dělání urovní...má chyba měl jsem se líp učit:)))) *5*
-
NÉÉÉÉÉ :D :D :D
-
reaguji na prispevek 16:27 nenapsal jsem primo ze jsi warezak jen ze to tak vypada...myslim tim tve reakce na hru ktera proste nema konkurenci ve svem zanru a take se nejedna o pouhou 2d skakacku jak tu nekdo rikal...uz v pripade prvniho dilu se nejednalo ''pouze o 2d plosinovku'' pac to byla spise 3d plosinovka i kdyz vyraz 3d tomu take plne neodpovida.
Proc dat hre deset bodu?proc ne kdyz hry jako call of duty black ops sbiraji 7 nebo red dead redemption vsude same 9(timto nechci RDR nijak hanit sam jsem ji uz dohral a parim undeath nightmare a jak plne tak dlc bych dal 10)kolik je toho na RDR opravdu revolucniho ze vyhravala nekde i tu hru roka?uz tu prakticky snad vse co bylo v RDR bylo jinde jen ne na divokym zapade ....a co stejne to nemeni nic na tom ze je to z meho pohledu nejlepsi hra minuleho roku.tak proc nedat LPB2 10 kdyz se hra posunula o velkej skok dopredu a bude to super zabava -
Tohle jste mi neměli dělat, díky vám si chci koupit PS3. Tyhle create-share-play hry prostě zbožňuju. Já si asi vybral špatně ten xbox, no co tehdy ještě nebyl ps3 slim.
-
Pochopitelne recenzi jsem cetl, hru jsem dokonce hral - tedy jeji prvni dil, ikdyz sam konzoli nevlastnim.
Take te zajiste budu sokovat, ale vsechny hry co si stahnu, tak vlastnim i originalni verze (crack vyuzivam pouze na to abych nemusel mit disk v mechanice nebo byt pripojen na internet kdyz si ji chci zahrat).
Rovnez nejsem dite, minimalne podle definice v zakone uz je to peknych par let.
A co sem napsal o hre, je pravda - tak v cem je problem? -
V porovnani s PC hrama bych to oznacil za silny nadprumer!
-
toto jsi napsal : Deset ma dostat opravdu revolucni hra rovnou v nekolika smerech. A popravde tato plosinovka s hadrovyma panenkama, ktera zaujme velmi malou cast herniho publika, to neni... popravde LPB 2 rozhodne nebude hra ktera zaujme velmi malou cast herniho publika .LPB2 hlavne jiz prestava byt jen plosinovka jako takova:)uz to proste neni jen plosinovka ...to se ostatne dalo rict uz o LPB.osobne me je jedno jestli hra dostane 9 nebo 10 oboje ohodnoceni snad jasne ukazuje ze se jedna o herni pocin kterej by nemel hrac minout.spis nez na kritiku hodnoceni to tu vypada na pc warez deti co si leci komplex s toho ze si hru nemuzou stahnout.a co ti na hre neprijde revolucniho?cetl jsi vubec recenzi?
-
zajimavy, ze tu PíáRisti EA pisou recenze
-
Chachaaa, to je zase nazor :-D. Je uplne jedno, jestli hrajes na PC, XBOX, PS3, NDS nebo PSP. Dulezita je u her kupodivu zabava. Na tu ma vliv vice faktoru samozrejme. Ale at jsem zkousel vsechny tyhle platformy, na kazde jsem nasel neco, co mne dokazalo ucarovat. Proto nechapu to rozlisovani konzole a pc...wtf? :-)
A samozrejme veskere hodnoceni je subjektivni nazor. Nikdo ti neda objektivni hodnoceni. A k tomu prave slouzi metacritic, aby si clovek mohl bez prolejzani vsech moznejch stranek kouknout na bodove hodnoceni.
Tak pockejme, az pribude vice recenzi a uvidime, jak se hodnoceni na metacritic (podle me vice objektivni) vyvine ;-). -
teď jak kdo chápe pojem "exkluzivní hra", jestli jako hru, která recykluje vesměs zaběhlé věci v daném žánru a omezuje se jen na jednu platformu nebo, jako hru, která přináší něco naprosto nového a bez konkurence na ostatních platformách
-
WTF??? V provnani s konzolovkama? V čem jsou PC hry lepší? Rád se dovím něco nového.
-
Kééééééž by asi by mi ukapla slza :D
-
To si piš že nebude :D
-
Bude i konverze na PC??
-
Uplne podobny zanr na stejnem principu sem na PC asi tak pred dvema mesicama zkusal, ale vubec me to nebavilo. Jen si nevzpomenu na nazev hry(baly freeware).
-
to je nějaké nepsané pravidlo, že u prvních recenzi nemuže být plné skóre? Co když je jen haluz, že na nový rok vyšla fakt AAA hra. LBP2 měl už od začátku potenciál a vážně mě neudivuje že dostal 10/10...
cituji:"JEN V POROVNÁNÍ S KONZOLOVKAMA! V porovnání s PC hrama by to bych ji označil mezi střední hry možná mezi herními spodky" tady už jsem zvracel, ty už jsi viděl někdy podobný žánr hry?? natož na pc??