Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Revoluční 2D skákačka, kterejch tu byly už stovky :-D Slyšel si někdy o Mariovi?
  • jedna z her kvuli ktere zvazuji koupi PS3, moc se mi libi
  • Z toho co jsi napsal je uplne jasne ze ani nevis o cem mluvis a hru jsi videl nejspis jen z vlaku z okynka, grafika je sice infantilni, ale editor genialni, da se tam vytvorit uplne vse, dokonce sem videl videicko jak v tom nekdo sestrojil funkcni kalkulacku (pomoci spinacu a cidel). A v 2jce jsou tyto moznosti jeste mnohokrat rozsireny, moznost udelat hry z pohledu shora, izometrické, fps, na co si vzpomenes, dokonce jsem cetl ze v tom nekdo vytvoril funkcni remake Command and Conqueru, takze svou kritiku si nech az se na tu hru podivas trosku podrobneji. Podle me je to v poslednich letech asi nejkreativnejsi hra co existuje, v zadne jine hre nemuzes tolik popustit uzdu sve fantazii a kreativite.
  • No ono ale LBP1 revoluční bylo. A LBP2 to teď dotahuje k dokonalosti, tak proč ne 10? Protože to není FPS?
  • Hrals ji? Myslim skutecne hral, ne jen spustil a chvili behal se Sackboyem? Videls co vse se tam da delat? LBP je v mnoha smerech revolucni, protoze nabizi obrovskou svobodu.
  • Hraješ singl? Pak ne o moc lepší. Hraješ online levely? Pak spouta nových možností. Ale to už měla jednička. Pokud ti tam nabídka levleů nestačila - tak ti asi ani dvojka nepomůže :-D
  • Spis spatny znameni. Deset ma dostat opravdu revolucni hra rovnou v nekolika smerech. A popravde tato plosinovka s hadrovyma panenkama, ktera zaujme velmi malou cast herniho publika, to neni...
  • Dotaz: Mel jsem jednicku, ale ta me nijak extra nechytla, ma tedy cenu uvazovat o dvojce nebo je to vesmes to same?
  • Zrovna dnes som v jednotke objavil skvele on-line levely :) z ktorych mi padala sanka :) a ze ich je tam hafo ... :) takze ak nahodou niekto nema 1tku, pre neho musi byt 2ka jasna kupa :) A pre takych ako ja co LBP1 maju? :) No to je kazdeho vec :) ale ja si LBP2 urcite raz kupim, ale asi az zlacnie, na 50eurove nakupy mam tento rok predsa len vyhliadnute ine veci ;)...
  • Co první desítka neuvěřitelný *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit