Přejít na výpis diskuzí
Lord of the Rings: War in the North - recenze
24.11.2011 | Karel Drda
102 příspěvků
-
Nevíte, jestli už někdo vyřešil ten problém s ukládáním v coop multiplayeru? Oficiální i neoficiální cestou. Tomu co hru hostuje se level postavy ukládá v pořádku, ale ti druzí se občas jednoduše neuloží a místo lvlu 8 mají třeba 4 :(
-
-
No já to vyřešil odinstalováním :D
-
-
Chvilu som hral Hunted: Demons Forge a citil som sa ako vo fantasy Gears of War, potom mi niekto ukazal Space Marine a teraz vidim ze nejaky sikula si zoberie staru hru, prehodi textury a modely, nejake skripty, ponahana novu muziku a vyda to ako pnohodnotnu hru. V tej to posahanej dobe nic nove ale nechapem toho kto za nieco take zaplati.
Naopak - chapem preco je rozsirene piratstvo.
Tak napriklad, velmi rad by som si zahral nejake rpg/akciu v kozi Drizzta ´Do Urdena.
Ale radsej tuto moznost ozeliem ako hrat nacierno prestriekaneho Witchera. -
-
Tak ve hře Demon Stone je možnost si chvíli za Drizzta zahrát.
-
No, já kdyby mi někdo přestříkal Geralta načerno, hodil tam to tepelný spektrum, a upravil by samozřejmě zbraně, příběh, postavy apod. tak bych si to rád zahrál, lepší udělat dobrou kopii dobré hry než nějakou originální věc, co nepůjde hrát.....
-
-
Vtipné je jak tu všichni nadávají na grafiku a potom na jiné diskuzi vyřvávají že grafika není všechno. Hru jsem nehrál tak nemůžu hodnotit ale ty komentáře typu po pěti minutách jsem to musel vypnout abych se nepoblil jsou úsměvné.
-
-
Vtipné taky je, že sis z 58 příspěvků nějakým způsobem vyfiltroval jen nějakých 6-7 komentářů, kde někdo nadává na grafiku a následně jsi o tom napsal nesmyslný generalizující komentář.
-
-
Musim rict, ze Hunted me bavil s kamosem vic, nez toto a rek bych, ze to i celkem lip vypada..
Takze nevim, 6 a 7.. Je to subjektivni, resit to nebudu, zas tak me ty hry nechytly :D..
Asi bych ty cisla otocil, sp jsem u tohohle LOTRa nehral - bylo mi jasny, ze me to prestane, jako sp HUNTED, bavit..
takze soudim jen dle coop pozitku z her :) -
S názorem recenzenta nesouhlasím. Hru jsem sice ještě nedohrál (odhadem jsem někde za polovinou), ale například věta jako: "Na druhou stranu si i s touto variantou hraní (non-coop singleplayer) užijete zábavu plnými doušky." je dle mého názoru a zkušeností naprosto mimo. Po dvou hodinách hraní téhle varianty (klasický singl) jsem měl chuť si vydloubat mozek dezertní vidličkou a odmítal pokračovat, dokud nenajdu někoho na coop.
Nutno říci, že hra se pak zlepšila, ale hrát War in the North jako pure singleplayer opravdu nedoporučuju. Nakonec mě zarazila věta, že hra obstojí i u náročnějších hráčů. Silně koridorová stereotypní mlátička, ve které člověk nemůže umřít, má konzolovité ovládání (hlavně v menu) a tragickou kameru. Heh. Taková hra podle mě neobstojí ani u mnohých casual hráčů, natož u těch zkušených. -
-
U mě ovládání a kamera obstála. Ale hrál jsem s Xbox 360 gamepadem. Tak jak to vývojáři pro hru zamýšleli.
Pokud to někdo s hraním myslí vážně, tak si k PC za 20 klacků může přikoupit i gamepad za blbých 500. Věřte mi, že ho využijete. *4* -
-
Nekteri, jako ja hraji na pc, prave z duvodu klavesnice+mys. Kdybych chtel hrat na gamepadu, nebrani mi nic poridit si konzoly...
-
-
Jistě, ale fakt, že některé hry se lépe hrají na gamepadu prostě nepopřeš:)
-
-
samozrejme a od toho mám k PC gamepad a x ďalších periférií ... otázkou je ako to súvisý s prejednávaným problémom ?
-
-
nezmysel, řešením rozhodnie nie je mať gamepad ale to aby autori hry mali aspoň elementárnu snahu a slušnosť uspôsobiť hru na preferované ovládanie hráčov danej platformy.
-
Předjednávány problém je, že hra a kamera je špatná na KB+M.
Řešením je mít gamepad. Takže to souvisí.
-
-
-
-
Tak já zrovna x360 gamepad mám (přecijen taková FIFA je bez něj vážně nehratelná), ale když jsem hru hrál, neměl jsem ho u sebe, takže jsem byl odkázán na klávesnicí s myší.
Je sice pěkné, že to pro gamepad vývojáři zamýšleli, ale člověk, který si prostě koupí hru v krámě většinou do hlavy vývojáře nevidí.
A vůbec, vydávaj to na PC, tak přece nemůžou předpokládat, že všichni mají gamepad, měli to udělat víc PC friendly a basta. -
-
+1 for x360 gamepad
-
-
takhle se k tomu nemůžeš stavět *7*
-
-
To mě hrozně mrzí. *3*
-
stále jsi mě nepřesvědčil
-
Co tím přesně myslíš? Já jen, že xboxový gamepad je fakt dobře navržený, alespoň pro mě... Ale já stejně nejraději myš a klávesnici.
-
-
-
-
-
-
Hru sem vypnul po 5 minutách proto se nechci dohadovat o té 7ce. Buďto sem teda chyboval a ta hnusná hra co se objevila na mém monitoru byla něco jiného, co sem si omylem stáhl nebo se recenzent opravdu přestřelil. Tohle si koupit, tak nadosmrti mám mindrák a herním obchodům se obloukem vyhýbám. Možná tak na konzolích v době sucha s kamarády to postačí na jeden večer. Ale 7?
PS: grafiku sem měl na max (problém s grafikou byl jen u nějakého čínského releasu a to se mě netýkalo)... něco tak hnusného sem neviděl od doby co sem si koupil na steamu za dvě eura taktickou střílečku warrior within se to tuším jmenovalo a byl to port z ps2 a tak dobře zoptimalizovaný že sem se nedostal přes tutorial. -
-
tady není warez, běž si radši něco stáhnout
-
http://www.youtube.com/watch?v=yTUaSsnNL-U v 1080p........ ta grafika je úplně v pohodě, konzolovej port s lepšíma texturama, klasický, ale pro takovuhle hru podle mě dostačující, není to Crysis, ale co taky je, že......
-
-
Tobě se to fakt líbí? Sakra Zaklínač 2 na low vypadá lépe, nemluvě o animacích..Skyrim na max vypadá taky nesrovnatelně lépe, nemluvě o svobodě a možnostech.
-
-
Nepíšu, že se mi líbí, ale srovnávat to s portem na PS2 je prostě fakt mimo, nenadchne, neurazí a to podle mě u takovéhle hry stačí, Zaklínač 2 vypadá mnohem líp, v tom s tebou samozřejmě souhlasím.....
-
Grafika je uplne v poho, ty jsi pekne zparchantelej, co?
-
-
A ty by si za takovou reakci měl dostat okamžitý aspoň 24 h. ban na toto forum...
Když neumíte projevit názor bez hloupých a ubohých urážek, tak snad i raději mlčte. Už mě tu nebaví číst takové připomínky. Naštěstí je tu takových výtečníků zatím docela málo. *7*
-
-
-
-
-
Jedna z nejhorsich her poslednich let...
same "nesmyslne" klikani porad dokola, mizivy bojovy system, na dnesni dobu spatna grafika, jasne dany scenar i ulicky kudma jit, bez motnosti vlastni volby... -
-
hmm, Skyrim by se dal skoro popsat stejnymi slovy - snad jen ta moznost vyberu mista na mape, kam pokracovat... nicmene hry jsou to rozlicne a presto se hraji dobre... ;-) jeste bych pripomenul konzoloidni ovladani ;-)
-
-
osobne jsem cekal daleko horsi hru, specialne po tom co vyslo dosud... mne se hra hodne libila, nesnazila se kopirovat pribeh a ani byt pred ci po nem... proste bezela paralelne a dokreslovala atmosferu toho, co mam rad. grafika podle meho velmi slusna, hudba taky - akorat me mrzelo nestastne prepinani postav a delka hry - sice mi porad prislo podezrele, ze je na mape tolik mist, ale to ze skonci takhle zniceho nic bylo mrzute... jeste kdyby potvor bylo vic a nebylo to trochu dokola.. ale vzhledem k delce a spadu hry si toho clovek snad ani nevsimne...
-
Tak vám povím své dojmy ze singleplayer kampaně.
1. Příběh je dobrý, zvláště pro fanoušky Pána Prstenů. To jak v Re-Playi říkali, že si ho ani nevšimli bylo subjektivní. Když budu chtít, tak můžu ignorovat story i v L.A. Noire.
2. Systém jakým se hraje singleplayer kampaň za různé postavy je přinejmenším podivný. Nepotěší ani že k nalezení všeho v levelech potřebujete všechny tři postavy a vy jaksi hrajete jen za jednu. Proč sakra počítačem ovládaní parťáci neumí sbírat bylinky, zlato, bořit zdi a hledat rangerské skrýše....
3. Občas se stane, že vás zahltí nepřítelé, kteří vás neustále srážejí k zemi a pokud nejste dobří, tak je po vás. Nejhorší na to mje, že pak máte pocit jako by vás hra podvedla.
Závěr -> Jednohubka na jedno smlsnutí, která ale občas štípe v puse. Pořád se ale nemůžu zbavit dojmu, že hra mohla a měla být delší, vybroušenější atd. Prostě další nenaplněný potenciál. Snad bude multiplayer lepší. -
-
Nechápu vůbec proč ještě vycházejí hry když máme Skyrim...
-
-
Amarouné, volé, ty né, ty netrol *15*
-
-
Nebudu neboj :-)
-
-
Možná, že by mohli vydat ještě jednu výukovou, aby ses trochu pocvičil v gramatice... Ale poté už ten konec světa může klidně nastat, když jinak nedáš. *5*
-
-
Grammar Nazi utočí... To ještě zabíjíš čas tady na místo hudebních portálů? :-) Tam se moc nedá trolovat co :-)
-
-
Ale ne, tohle byla spíš jen ironie obecně (ve vztahu k tomu, že ostatní herní žánry jsou již naplněny Skyrimem)... Že bych tě musel b*zerovat pro nějaké čárky, to fakt nemám zapotřebí. *4*
-
-
To zabolelo! *5*
-
Já se právě divil, že by si klesl takhle hluboko... I když nad tím by se dalo polemizovat, jestli už nejsi zcela na dně *3*
-
-
-
-
Že jo!
Až přiletí mimozemšťané, tak bych jim dal na zahrání Skyrim jako ukázku největších děl lidské rasy.
A všechny hry se navždy budou hodnotit dle Skyrimu! A to i závodní a sportovní! Pche, vlastně hlavně sportovní! -
-
Tak máš tam prvky všech herních žánrů - je tam FPS (Luk, kouzla), je tam mlátička (Meč atd.), je tam sport (jízda na koni), je tam adventura (větvené dialogy, hledání předmětů), jsou tam logické rébusy (kterou dějovou linkou se mám vydat)... No a je to koneckonců původně RPG, podle mě plošinovka (prostě chodíš stovky hodin po různých typech ploch a nevíš vlastně proč). *3*
Takže proč to rovnou nezabalíme a neprohlásíme herní průmysl za zcela vyčerpaný? *5* -
-
Ty víš co děláš kámo. *5* *3*
-
-
-
-
K bodu č. 1.: Oni si nevšimli příběhu ve War in the North, já si zase nevšiml jakéhokoliv dění v "pořadu" Replay... Jediné, čím mi tato roztodivná komická inscenace připomíná POŘAD, je to, že se nachází v POŘADÍ mezi jinými relacemi v rámci sobotního televizního programu kanálu Prima COOL. *5*
-
-
To vypadí jak Witcher Age :D