Přejít na výpis diskuzí
Lord of the Rings: War in the North - recenze
24.11.2011 | Karel Drda
102 příspěvků
-
Prosím o radu! Nevím jak mám porazit pána Mohylových vrchů. Děkuji o pomoc
-
prosím o radu-nevíte jak restartovat misi at nemusím hrat hru od znovu při jedné misi mě zabili ale když to načetlo znovu skřeti byli už mrtví a při vstupu do jeskyně měla být ukazka s trolem ale boužel žádná ukazka nenaběhla a já nemuzu dál mám hru na ps3 a jsem u mise mirkwood
-
Příčina je jednoduchá, nerodilo se tolik yntošů jako tvá maličkost =)
-
Přesně tuhle hru jsem hledal. Chtel jsem RPG kde bych nemusel pořad a pořad dokola řešit rozhovory, taktiky, složení skupin, složite rozdavani talentu, slozite qesty, behani tam a zpet, bloudeni po mape atd, ale zameřuje se spíš na boj. Valka na severu přesne toto splnuje. Nakoupite a spravíte vybaveni, odklikate dva rozhovory, kde skoro nemuzete nic zkazit a jdete do ultimatní řežby. V podstate chodite překrasnymy korydory stale vpřed, myslim že krome měst jsem se nikam nevracel. Spíš než RPG je to akční mlátička s RPG prvky. Je tu úžasná atmosfera a ozvučení. Často si připadam, jak kdyz jsem byl před lety v kině na LOTRu. Mozna skoda, ze nemuzete vic ovladat svoje kolegy v singlu. V coopu je to super. Kazdopadne si neumim predstavit hrat tuto hru na klavesnici. Podle me jasna konzolovka, nebo joystick na PC. Proto - doporučuju každymu, kdo ma rád mlátičky a pana prstenu, nedoporucuju ortodoxnim RPGčkařum.
-
zdarec. prosím tě kdy se mi aktivujou zbraně pro druhou ruku. furt mám mraky nesplněných ůkolů a nějak si s tím moc nevím rady díky za pomoc
-
RE MAJK: Celkem snadná obtížnost?
Ty jsi asi totální de*il ne? A jinak hra je dobrá tak 7/10. -
Achjo... Tahle komunita jde do háje... Většina lidí tu nadává, že je to strašný podprůměr, grafika i příběh jsou na hovno, nejradši by si vyndali mozek lžičkou a přinejlepším by to měl dostat 4/10
Stěžují si na recenzi, grafiku, hratelnost atd. a přesto si tuhle hru stáhli a hráli. I když viděli a četli předchozí recenze, tak si ji zahráli a ještě více pomlouvali. Když jsou tak nároční, tak proč si nejdou hrát nějakou jinou hru a nenechají nám naše naděje na to, že by tahle hra mohla být celkem solidní?
Já nevím jak vy, ale podle mě je tahle hra celkem dobrá a zaslouží si 7/10 nebo 8/10. I když nemám nijak zvlášť dobrý počítač a hraju na low, tak si mi grafika zdá slušná, dostatečná pro většinu hráčů a jen o trochu horší než na obrázcích. Volnost ve hře je sice velmi omezená, ale za to je kompenzovaná různými tajnými místnostmi atd. Příběh je dost propracovaný - čekal jsem sice, že to bude jen řadová mlátička, ale nečekal jsem draka (který mi přišel až trochu moc), hluboké konverzace a tolik takhle dlouhých misí. Sice počítačem řízení spoluhráči nebyli nic extra, ale vykompenzovalo se to multiplayerem s kamarády, kde jsme si užili dost zábavy.
Podle mě je to druhá nejlepší hra o Pánu prstenů, hned po BFME 1 (protože 2 se mi vůbec nelíbila, Lego LotR jsem nehrál, singleplayerovky jako LotR: Return of the King nebyly tak propracované příběhem a Lotr Online mě po asi dvou měsících přestal bavit.). Sice Skurut-hai byli po dějové stránce nepřesní, jelikož je Saruman vytvořil až poté, co se s ním Gandalf setkal a hned misi nebo dvě nato byli všude, ale jde spíš o takové tuhé kořínky. Vývojáři měli udělat nějaké logické hádanky nebo tak něco, ale jinak o vedlejší úkoly, sbírání předmětů z truhel a zabíjení nepřítel nebylo nouze.
Hru jsem dohrál jednou a hraju ji podruhé. Sice se mi na konci nějak pokazila drakova hlava a viděl jsem z ní jen oči *1* , ale jinak se kamera nedostávala tam, kam neměla, grafika ušla a dialogy byly celkem propracované. -
Já se u toho skvěle bavil. Výborná akce s rpg prvky, zábavné souboje, možnost učit se různé perky a schopnosti, výběr postav, atmosféra pána prstenů a to vše podle mě v moc pěkné grafice. Mezi zápory řadím ošklivé provedení inventáře a předmětů v něm, koridorovost a časem stereotyp a celkem snadná obtížnost. Vedlejších questů mohlo být víc a celkově by neuškodilo více odboček od hlavního příběhu, ale berme to tak, že je to spíš akce a ne RPG. Ale jako oddechovka v pěkném prostředí je to ideální. 7/10 je adekvátní. Osobně jsem uvažoval i o 8/10, ale to by těch much muselo být přeci jen méně.
-
Recenze me od teto hry odradila a tak jsem si ji zahral, az kdyz byla na PSN zdarma. A konstatuji, ze hra je dobra, spatna je recenze. Hre se napriklad vytyka klise, ze trpaslik bojuje na blizko, ranger je univerzalni a elfka/carodejka bojuje na dalku. Ale to neni klise hry, ale recenzenta. Odehral jsem celou hru s rangerem a veskery vyvoj cpal do luku. A celou hru jsem s rangerem odeshral na dalku a velmi me to bavilo. Po dohrani hry jsem vzal elfku a dal druhe kolo a mam z ni univerzalni postavu, protoze je daleko silnejsi a uspesnejsi v boji na blizko, zakladni utok na dalku je velmi slaby, ale ma i nejaka silnejsi kouzla. Leceni jsem moc nepouzival, ale ochranne silove pole hezky a ucinne exploduje.
Hra neni nijak hlubokomyslna, ale hezky cerpa z LotR sveta, jsem rad ze jsem potkal Gandalfa i Froda a trochu si popovidal. Jinak je to cisty koridor a oddechova mlaticka, ale zabavna. Prvnim pruchodem clovek ziska sotva 1/4 vlastnosti jedne postavy, takze znovuhratelnost je vysoka, protoze cim vic vlastnosti postava ma, tim vic je mozne taktizovat (a je to i potrebne, protoze tuhost a mnozstvi nepratel se vyrazne zvysuje) a zabava roste. Uz ted se tesim, jak dam treti pruchod, tentokrat s trpaslikem a potom ctvrty pruchod, opet s rangerem, ale tentokrat uz s plne odemcenymi vlastnostmi.
Je skoda ze se zbytecne kritizujou takovehle dobre hry, spoustu hracu to pak odradi od desitek hodin kvalitni zabavy. Protoze tahle hra nepostrada to hlavni, vynikajici hratelnost. -
Zatím sem se tam dostal teprve do roklinky.Hra mě baví víc než jsem čekal.Nevím proč tomu dávat 2/10 já bych tomu dal 8/10. Klady:Rpg prvky
délka misí
stovky nepřátel
bossové
soundtrack
Zápory:Občas se to hodně seká v uzabřených koridorech -
S tím tvým hodnocením naprosto souhlasím, nebal bych se jít klidně i níž řekněme 2|10, protože během necelých 5 minut "hraní" jsem byl tak nasranej, jako už dlouho ne. Díky této mizerně vypadající, stereotypní, koridorové hry, mimo jiné též špatně odladěné kamery včetně celého ovládání. Jsem v sobě čím dál víc cítil vzrůstající agresi s každým dalším ušlým virtuálním metrem. V tu kritickou dobu mít po ruce alespoň jednoho vývojaře či nejlépe manažera, jenž se podílel na tomhle SHITU, tak se fakt přestanu ovládat a na férovku bych tohoto prznícího amatére mé kdysi tak oblíbené hry LOTR: Battle for Middle-Earth jednoduše umlátil klávesnící.
Mám dojem, že poslední dobou vycházejí jen samé nezáživné, primitivní, stereotipní koridorovky pro hráče mající max. IQ 60 tj. pářejícího se tuleně v poušti.
Našteští to má i jednu pozitivní výhodu, hru jsem díky bohu nekoupil, jinak bych litoval zbytečně vynaložených peněz.
Mimo jiné mě zklamaly hry určené pouze pro platformu PC: jedná se o Alan Wake (dobrý příběh, mizerná kamera), LOTR: War in the North (všechno špatné), Gears of War ( konzolovka), Dirt: Showdown, Kingdoms of Amalur: Reckoning (jen dobře vypadající) Resident Evil 5 (typická špatně odladěná konzolovka), Singularity ( přímočará ke konci už dost otravné), dále Hunted: The Demons Forge (koridorovka vyloženě pro úplné blbce, s ještě ukazatelem, co kdyby náhodou "hráč" zabloudil)
Jsem si toho vědom, že nepodporuji vývojáře nezakoupením hry, ale za odfláknutý produkt, byť je podle nich zcela funkční a hodný prodeje bohužel nemůžu souhlasit. -
Tak po otočení této hry mohu jedině udělat jedno: HLASITĚ SE ZASMÁT! Tohle přece není hra, která by si zasloužila jméno LOTR. Na první pohled zajímavá, skvělí příběh, rádoby RPG prvky, dialogy budiž, grafika krásná. Nicméně nejprve jste unešení z bojů. Než však dojdete k prvnímu Trollovi nebo silnějšímu jedinci tak vás zábava přejde. Neustálé chcípání vašich kolegů vás už taky omrzí. Navíc je hra neustále stereotypní. Najděte toho a zabijte toho....př. Drak, kamenný obr, a asi tak tucet "šéfů skřetů". Hodnotím 4/10 za snahu u příběhu, grafice a provedení ale jinak je to ostudná parodie na Return of the king. Ale pozitivní je že je aspoň o kousek lepší. Doporučuji si zahrát raději něco jiného
-
nepirátit a koupit, s warezem sem nelez *16*
-
prosim oradu, stahl jsem si hru lord of the rings :war in the north a napsalo mi to chybu:vstupní bod procedury EncoderPointer se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně KERNEL32.dll nalézt.
Pora'dte mi prosim. co mam dělat, pište mi na e-meil:trubeca@seznam.cz,sem mi prosim nepiste děkuji,trubeca1. *13* *9* -
Tak toto si 7/10 nezaslúži ani zdaleka... hovoriaci orol (ktorý vyzerá ako kura s prerastenými nohami),dabing ktorý znie ako keby "herci" ani nevedeli o čom hovoria, súboje absolútne nezáživné a monotónne a písemná ako pre slepých (asi špeciálne pre konzolistov aby to vedeli prečítať keď sedia tak daleko od TV).
Úder pod pás pre každého fanúšika Lord of the Rings... táto hra si to meno nezaslúži.
4/10 -
recenze pekna, hra asi taky, ale jen si neodpustím, že bitva o středozem 1/2 byly podle mě kvalitní hry
-
A to porovnáváš s jakou jinou knihou ? Histrie středozemně se píše od 40. let 20. stojetí. Srovnávat to s nečím novým to nemá cenu. Srovnávat to s filmem je taky fraška. Pravda, Silmarilion byl dějove pestřejší než LotR, jenže LotR je vypsán dopodrobna. Arda je v dnešní době nejlépší a nějvětší funční fantasy svět, s ní se nemůže nic rovnat.
-
1) Vis co je kritika? Proste nektere hrace mrzi/stve, ze takova primitivni mlaticka bez napadu, atmosfery a koneckoncu i bez zpracovani muze dostat 7/10...tohle musel hodnotit nejaky fanatik. Nejaky patek hry hraju a mam na to asi jiny pohled...Ja jako velky fanda LOTR bych tomu nedal vice nez 5...jako nefanda tak 3-4. Tady vicemene neni za co davat body...za to strhat by se dali za vsechno.
BTW: Podle me nejlepsi hra "z univerza" LOTR byla BFTME. Tohle je pro male deti co chcou klikat na mys a zabijet panacky...
2) Tak to nevim, ale zrejme i autor recenze/screenshotu hraje cinske kopie...ta grafika je proste x-let pozadu...a to ve vsem...modely, textury, mapy...vim, ze grafika je ve hre vicemene nepodsatna, ale v tomto pripade je to jedine co by tu hru nejak zachranilo. Bohuzel v dnesni dobe i polske strilecky vypadaji nekolikrat lepe... -
7/10..... sice lidi kteri se hadaji ohledne skore nemam nejlepsi mineni, ale v tomto pripade si musim rejpnout. Hra ktera je delana jen z toho duvodu aby vyzdimala co nejvice penez z uz tak dost provarene licence NEMUZE mit nadprumnerne skore.
Ale vinit pouze autora clanku by bylo dost povrchni. Meli bychom vinit minimalne 80% hernich magazinu (internrtovych ci papirovych)! Kde jsou ty doby, kdy hra dostala klidne score 1/10%??? Dnes je hodnoceni nasledujici (budu citovat TotalBiscuita): 1,2,3,4-neni; 5-sra*ka; 6-spatna hra; 7-prumner; 8-dobra hra; 9-hodne dobra hra; 10 (toto score si nezaslouzi zadna hra, protoze zadna hra nemuze splnovat pozadavky KAZDEHO hrace na svete a byt 100%bez problemu)-Vyborna hra; 11/10 (ano takto nesmyslne score se take udeluje)- HRA ROKU. KAZDEHO ROKU!!!.
Zajimalo by mne co je pricinou. Je to tim ze hracska komunita je min kriticka? Nebo je to zpusobeno bodovanim stylem x/10 (ano jsem fanda procent *15* )? -
Pro dementy co tu nadavaji na hru a grafiku:
za 1) Jste naprosto ubohy ze se vubec do ty hry tak navazite, chapu kazdymu se to libit nemusi ale to co tu pisete je moc... Ja bych ji oznacil mozna i za nejlepsi hru z univerza LOTRA, zas tak moc jich nebylo a jsem vdecnej za kazdy herni zpracovani teto skvele fantasy a mimochodem ja se bavil hodne slusne...
2) Grafika je uplne v pohode, dokonce je mooc pekna a je to urcite dnesni nadprumer.. nektere lokace fak krása :) ..ALE to byste si hru museli koupit! a nebo kdyz uz chci byt pirat a vyvojare okradat tak alespon pri stahovani trochu myslet a nestahovat nejakou pochybnou verzi s čínskym crackem, kterej ignoruje veskery nastaveni grafiky a i tak ji degraduje, ze hra vypada mnohem hur nez normalne na low...
Tak priste az si budete chtit zase na neco otvirat drzky, napred si promyslete jestli si nahodou zy ty vase problemy nemuzete vasi blbosti sami... *10*