Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano a presne kvuli takovym lidem se hry prestavaji vydavat na pc a vyvojarska studia krachuji....nikdy nepochopim logiku hracu,kteri maji hry radi a podporuji jejich vyvoj tim,ze je kradou
  • Souhlasím. Intelektuální mastu*bace nasucho. *4*
  • Rádoby vtipný intelektuální žvásty, to je větší ohavnost *2*
  • LOTRA sem srovnal s Karlem Čapkem a jeho dílem Pejsek a Kočička. V LOTRU mě zaujaly pouze závěrečné titulky zatímco u Pejska a Kočičky sem se náramně zabavil, až sem složil poklonu Klausovi za zabíjení v Pákistánu a dal sem mu pusu na ruku, kterou si neumyl po 2. návštěvě veřejného WC na Karlově univerzitě. LOTR = 0/10, Pejsek a kočička = 11/10 s prominutim. Tato hra je s prominutim dobrá jako splašky v pražské popelnici, po známém bezdomovci Jirkovi Náhlavkovi ze 13. Avenue. Radši si začnu vázati oprátku na mém prohnilém WC, než-li znovu spustiti tuto ohavnost, zvanou Lord of the Rings. Ahoj všem posluchačům Evropy2.
  • Ten na obrázku vypadá jak Gandohar z Two worlds 2.
  • Asharak
    Ok, pak se tedy omlouvám za svoji demenci. *4* Dám si příště větší pozor.
  • No tak to je iná IT mama. *1*
  • Hrál jsem oboje a celkově singly hodnotím tak na stejno.

Hunted mi přišel lepší hratelnostě, WitN příběhově.
    V Hunted jsou lepší hlavní postavy (Caddoc a E'Lara), ve WitN vedlejší (Belaram).
  • Urug
    No já to vyřešil odinstalováním :D
  • Ano to má mamička ide do obchodu a ked tam na policke pozera lotr za 49.99 eu, bezi dom a stiahne mi ho z wareza.

Takto sa to robi...
  • Chtel bych slyset nejaky nezaujaty nazor na tuto hru s porovnanim s Hunted demon's forge. Jde mi jen o singl a o grafiku mi nejde. Hunted totiz v singlu byl po case hrozna nuda, na prvni pohled solidni rubacka z fantasy prostredi kterych neni v teto dobe zrovna moc ale po case hrozny stereotyp a bojovy system byl jen clickfest ktery jste se ani neuzili nestal vubec za nic (a to radsi ani nemluvim o te lukostrelkyni). Diky za odpoved
  • Tak ve hře Demon Stone je možnost si chvíli za Drizzta zahrát.
  • Haha, že 7/10. Typický príklad hry, ktorá je určená na to, aby z dobrého mena (lotr) vyžmýkala každý cent.

Skrátka mamička príde pred vianocami do obchodu, kde hľadá pre synčeka nejakú hru, aby aspoň cez sviatky mala od neho pokoj a nefňukal jej po dome, že mu namiesto toho kúpila knihu. Tam uvidí na poličke "novinku" - skvelá hra na motívy knihy Pán prsteňov. Usmeje sa, vezme krabičku a zacáluje 49.90. Pri odchode ešte samu seba pochváli, aký dobrý darček vybrala, keďže synovi sa Pán prsteňov páčil.

No naša mamička sa v tomto prípade prepočítala.

"...obstojí i u náročnejších hráčú." No keď z "jednohubku" považujete odinštalovanie hry po 15 minútach, tak určite obstojí. *1*
  • S recenziou nemozem suhlasit - ta hra je proste odpad. Dovody? Stereotypna a stale sa dookola opakujuca napln, amaterske dialogy trhajuce usi, stupidna AI kolegov, slimacie tempo vasej postavy, absolutna nemotornost a povrchnost subojoveho systemu, podivne hit-pointy na superoch (kludne rezete do trolla ale jemu to nic nerobi!), nemoznost si protivnika "locknut", podivny RPG element (darmo sypete xp body do sily - orka vzdy date dole az po 4-5 razoch - tzn. ze nema vobec vplyv na vase schopnosti), sustavny koridor (ta epicka atmosfera filmov tu proste nie je - akokeby ste stale hrali len v kulisach), nenapadite prostredia... no proste, odpad. 3/10
  • Mechwarrior_bw
    nezmysel, řešením rozhodnie nie je mať gamepad ale to aby autori hry mali aspoň elementárnu snahu a slušnosť uspôsobiť hru na preferované ovládanie hráčov danej platformy.
  • Trol.diskuzni
    To mě hrozně mrzí. *3*
  • fakt mě fascinuje že půlka lidí to tady hrála s čínskym vadnym crackem :-D u mě na steamu grafika vypadá úplně v poho
  • No... grafika je tak 50 na 50, spíš mín. A mám k tomu pádné argumenty:
    Není to hezčí než Gothic 2 ani 1, není to hezčí než Unreal 2:TA (možná větší rozlišení textur), není to hezčí než... je to hezčí než SW: Jedi Knight Academy :) Má to sem tam dobré textury (hl. postavy) a některé modely.
    za orly -, za hratelnost nic, za pocit z hodiny hraní -... asi + za příběh, ejstli je to pravda a coop, který jsem nezkoušel. Za vlny nepřítel -. logiku spawnů nebo herních mechanismů taky -
    Za grafiku... nevím, musel bych to hrát na 17" monitoru abych vyhladil grafiku alespoň tak jak ji uvidím na TV? snad ne :D
    A má rada vývojářům: příště přejmenujte nastavení. Nejlépe Very low až Medium. (btw na low jsem to fakt nechtěl zkoušet)
  • No, já kdyby mi někdo přestříkal Geralta načerno, hodil tam to tepelný spektrum, a upravil by samozřejmě zbraně, příběh, postavy apod. tak bych si to rád zahrál, lepší udělat dobrou kopii dobré hry než nějakou originální věc, co nepůjde hrát.....
  • Nevíte, jestli už někdo vyřešil ten problém s ukládáním v coop multiplayeru? Oficiální i neoficiální cestou. Tomu co hru hostuje se level postavy ukládá v pořádku, ale ti druzí se občas jednoduše neuloží a místo lvlu 8 mají třeba 4 :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit