Přejít na výpis diskuzí
Lord of the Rings: War in the North - recenze
24.11.2011 | Karel Drda
102 příspěvků
-
Vtipné taky je, že sis z 58 příspěvků nějakým způsobem vyfiltroval jen nějakých 6-7 komentářů, kde někdo nadává na grafiku a následně jsi o tom napsal nesmyslný generalizující komentář.
-
Chvilu som hral Hunted: Demons Forge a citil som sa ako vo fantasy Gears of War, potom mi niekto ukazal Space Marine a teraz vidim ze nejaky sikula si zoberie staru hru, prehodi textury a modely, nejake skripty, ponahana novu muziku a vyda to ako pnohodnotnu hru. V tej to posahanej dobe nic nove ale nechapem toho kto za nieco take zaplati.
Naopak - chapem preco je rozsirene piratstvo.
Tak napriklad, velmi rad by som si zahral nejake rpg/akciu v kozi Drizzta ´Do Urdena.
Ale radsej tuto moznost ozeliem ako hrat nacierno prestriekaneho Witchera. -
Předjednávány problém je, že hra a kamera je špatná na KB+M.
Řešením je mít gamepad. Takže to souvisí. -
Nepíšu, že se mi líbí, ale srovnávat to s portem na PS2 je prostě fakt mimo, nenadchne, neurazí a to podle mě u takovéhle hry stačí, Zaklínač 2 vypadá mnohem líp, v tom s tebou samozřejmě souhlasím.....
-
Vtipné je jak tu všichni nadávají na grafiku a potom na jiné diskuzi vyřvávají že grafika není všechno. Hru jsem nehrál tak nemůžu hodnotit ale ty komentáře typu po pěti minutách jsem to musel vypnout abych se nepoblil jsou úsměvné.
-
samozrejme a od toho mám k PC gamepad a x ďalších periférií ... otázkou je ako to súvisý s prejednávaným problémom ?
-
stále jsi mě nepřesvědčil
-
Jistě, ale fakt, že některé hry se lépe hrají na gamepadu prostě nepopřeš:)
-
Nekteri, jako ja hraji na pc, prave z duvodu klavesnice+mys. Kdybych chtel hrat na gamepadu, nebrani mi nic poridit si konzoly...
-
Musim priznat ze ja som o knihu "zakopol" a doteraz toho lutujem. Knizne dielo je to famozne ale len koli svojmu rozsahu a tomu ze J.R.R Tolkien bol prvy ktory si vymyslel vlastny svet. Inak je to napisane tak zle, az som z toho obcas vyvratil zvysky od obeda, po ktorom som travil nad "dobrou" knihou. Jedina horsie napisana fantasy ktora ma napada a na ktoru jakziv nezabudnem je Trun z Dracich kosti (co je kniha ktoru asi pisal odsudenec na popravu a dostal vynimku aby ju mohol dopisat, opis stromu na zahrad na 52 stran tiez prca).Panovy spisovatelovi vsetka cest za fataziu a odvahu spravit nieco nove (skutocne vdaka, som velky fanusik fantasy), ale mne ta knizka o nom pokazila mienku.
-
A ty by si za takovou reakci měl dostat okamžitý aspoň 24 h. ban na toto forum...
Když neumíte projevit názor bez hloupých a ubohých urážek, tak snad i raději mlčte. Už mě tu nebaví číst takové připomínky. Naštěstí je tu takových výtečníků zatím docela málo. *7* -
Nebudu neboj :-)
-
Co tím přesně myslíš? Já jen, že xboxový gamepad je fakt dobře navržený, alespoň pro mě... Ale já stejně nejraději myš a klávesnici.
-
Amarouné, volé, ty né, ty netrol *15*
-
takhle se k tomu nemůžeš stavět *7*
-
No a já si řikal, že to vypadá jak vytažené z hlubin skřetích pozadí. Možná dám ještě možnost scene release *3*. Přesto i kdybych se měl povznést nad vizuální stránku, žádná slast hrát to alone-only.
-
+1 for x360 gamepad
-
To zabolelo! *5*
-
Já se právě divil, že by si klesl takhle hluboko... I když nad tím by se dalo polemizovat, jestli už nejsi zcela na dně *3*
-
Ale ne, tohle byla spíš jen ironie obecně (ve vztahu k tomu, že ostatní herní žánry jsou již naplněny Skyrimem)... Že bych tě musel b*zerovat pro nějaké čárky, to fakt nemám zapotřebí. *4*