Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alex81
    Jakej prsten vo co go? To je hra o manželství nebo rozvodu?
  • Kr.Pa
    Na to, že do moře házeli Silmarili a Palantiry, proc by tam nemohl jeden prsten ;)
  • Hru sem vypnul po 5 minutách proto se nechci dohadovat o té 7ce. Buďto sem teda chyboval a ta hnusná hra co se objevila na mém monitoru byla něco jiného, co sem si omylem stáhl nebo se recenzent opravdu přestřelil. Tohle si koupit, tak nadosmrti mám mindrák a herním obchodům se obloukem vyhýbám. Možná tak na konzolích v době sucha s kamarády to postačí na jeden večer. Ale 7?
    PS: grafiku sem měl na max (problém s grafikou byl jen u nějakého čínského releasu a to se mě netýkalo)... něco tak hnusného sem neviděl od doby co sem si koupil na steamu za dvě eura taktickou střílečku warrior within se to tuším jmenovalo a byl to port z ps2 a tak dobře zoptimalizovaný že sem se nedostal přes tutorial.
  • hmm, Skyrim by se dal skoro popsat stejnymi slovy - snad jen ta moznost vyberu mista na mape, kam pokracovat... nicmene hry jsou to rozlicne a presto se hraji dobre... ;-) jeste bych pripomenul konzoloidni ovladani ;-)
  • jindra.veliky
    muzu se te zeptat proc tu resis jak znicit ten prsten kdyz byl znicenej ve filmu? WTF?
  • Hairy_Ass
    V knize se ještě řeší, že by mohli Prsten ukrýt, ale Sauron by je i bez něj časem porazil, použít ho nemůžou, protože 1) 100% ho ovládnout může jen Sauron b) by je Sauron patrně i tak porazil, a i kdyby ho s Prstenem sejmuli, tak by jen vyměnili jednoho Temného pána za jiného => nositele Prstenu. Ještě by snad šlo zničit Prsten v dračím ohni, ale protože se mělo za to, že všichni byli vyhubeni nebo zmizeli neznámo kam, tak jedinou možností zůstalo ho zničit tam, kde byl vyroben. Proto je existence draka v téhle hře trochu nepatřičná. *3* A poslední možností bylo poslat Prsten na západ do Valinoru, ale byli pochybnosti, že by ho tam nepřijali, a pokud by ho nezničili, tak platí to samé, jako v prvním případě. *4*
  • No jo tak čínskej crack.....
  • Hm, první cracky na hru automaticky snižují grafiku na low, tak jestli to náhodou nebudeš mít tím, co? *3*
  • Jedna z nejhorsich her poslednich let...
    same "nesmyslne" klikani porad dokola, mizivy bojovy system, na dnesni dobu spatna grafika, jasne dany scenar i ulicky kudma jit, bez motnosti vlastni volby...
  • osobne jsem cekal daleko horsi hru, specialne po tom co vyslo dosud... mne se hra hodne libila, nesnazila se kopirovat pribeh a ani byt pred ci po nem... proste bezela paralelne a dokreslovala atmosferu toho, co mam rad. grafika podle meho velmi slusna, hudba taky - akorat me mrzelo nestastne prepinani postav a delka hry - sice mi porad prislo podezrele, ze je na mape tolik mist, ale to ze skonci takhle zniceho nic bylo mrzute... jeste kdyby potvor bylo vic a nebylo to trochu dokola.. ale vzhledem k delce a spadu hry si toho clovek snad ani nevsimne...
  • Trol.diskuzni
    K bodu č. 1.: Oni si nevšimli příběhu ve War in the North, já si zase nevšiml jakéhokoliv dění v "pořadu" Replay... Jediné, čím mi tato roztodivná komická inscenace připomíná POŘAD, je to, že se nachází v POŘADÍ mezi jinými relacemi v rámci sobotního televizního programu kanálu Prima COOL. *5*
  • Ale třeba hlas Belarama je špicovej. Dokonalej přízvuk pro orla.
  • Co by se dalo čekat. Ve zkratce:
    Vhození do moře nepřipadá v úvahu kvůli mořským tvorům a přirozené transformaci povrchu planety.
    U druhé možnosti tvrdil, že ani celá armáda orlů by nedokázala uniknou vševidoucímu oku a devítce.
  • No tak to je chyba.
  • Tak vám povím své dojmy ze singleplayer kampaně.

1. Příběh je dobrý, zvláště pro fanoušky Pána Prstenů. To jak v Re-Playi říkali, že si ho ani nevšimli bylo subjektivní. Když budu chtít, tak můžu ignorovat story i v L.A. Noire.

2. Systém jakým se hraje singleplayer kampaň za různé postavy je přinejmenším podivný. Nepotěší ani že k nalezení všeho v levelech potřebujete všechny tři postavy a vy jaksi hrajete jen za jednu. Proč sakra počítačem ovládaní parťáci neumí sbírat bylinky, zlato, bořit zdi a hledat rangerské skrýše....

3. Občas se stane, že vás zahltí nepřítelé, kteří vás neustále srážejí k zemi a pokud nejste dobří, tak je po vás. Nejhorší na to mje, že pak máte pocit jako by vás hra podvedla.

Závěr -> Jednohubka na jedno smlsnutí, která ale občas štípe v puse. Pořád se ale nemůžu zbavit dojmu, že hra mohla a měla být delší, vybroušenější atd. Prostě další nenaplněný potenciál. Snad bude multiplayer lepší.
  • Jo, způsob, jakým Elrond odpovídal, by tomu nasvědčoval. Bohužel já patřím k té skupině lidí, kteří o knihu ani nezakopli.
  • Hairy_Ass
    Sorry za double post. *9*
  • Hairy_Ass
    Otázka toho jak naložit s Prstenem se řeší i v samotné knize.
  • Heh, co ti odpověděl? :D
  • Amylee.Anderson
    To vypadí jak Witcher Age :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit