Přejít na výpis diskuzí
Lord of the Rings: War in the North - recenze
24.11.2011 | Karel Drda
102 příspěvků
-
Ty víš co děláš kámo. *5* *3*
-
Grammar Nazi utočí... To ještě zabíjíš čas tady na místo hudebních portálů? :-) Tam se moc nedá trolovat co :-)
-
Tak máš tam prvky všech herních žánrů - je tam FPS (Luk, kouzla), je tam mlátička (Meč atd.), je tam sport (jízda na koni), je tam adventura (větvené dialogy, hledání předmětů), jsou tam logické rébusy (kterou dějovou linkou se mám vydat)... No a je to koneckonců původně RPG, podle mě plošinovka (prostě chodíš stovky hodin po různých typech ploch a nevíš vlastně proč). *3*
Takže proč to rovnou nezabalíme a neprohlásíme herní průmysl za zcela vyčerpaný? *5* -
Možná, že by mohli vydat ještě jednu výukovou, aby ses trochu pocvičil v gramatice... Ale poté už ten konec světa může klidně nastat, když jinak nedáš. *5*
-
Tvůj Eradan vypadá hrozně. *2*
-
Zdravím Vás můj pane a vítám Vás ve svém srdci.
-> Pouze nejgentlemanovější z gentlemanů poznají z které knížky pochází tato citace. Tedy přibližně tato citace, teď ji bohužel nemůžu přesně zjistit. -
http://img560.imageshack.us/img560/3760/witn2011110119025645.jpg
Tohle je grafika z PSP? Zvanile. -
http://www.youtube.com/watch?v=1yqVD0swvWU *1*
-
Grafika je uplne v poho, ty jsi pekne zparchantelej, co?
-
Že jo!
Až přiletí mimozemšťané, tak bych jim dal na zahrání Skyrim jako ukázku největších děl lidské rasy.
A všechny hry se navždy budou hodnotit dle Skyrimu! A to i závodní a sportovní! Pche, vlastně hlavně sportovní! -
Musim rict, ze Hunted me bavil s kamosem vic, nez toto a rek bych, ze to i celkem lip vypada..
Takze nevim, 6 a 7.. Je to subjektivni, resit to nebudu, zas tak me ty hry nechytly :D..
Asi bych ty cisla otocil, sp jsem u tohohle LOTRa nehral - bylo mi jasny, ze me to prestane, jako sp HUNTED, bavit..
takze soudim jen dle coop pozitku z her :) -
Nechápu vůbec proč ještě vycházejí hry když máme Skyrim...
-
Tak já zrovna x360 gamepad mám (přecijen taková FIFA je bez něj vážně nehratelná), ale když jsem hru hrál, neměl jsem ho u sebe, takže jsem byl odkázán na klávesnicí s myší.
Je sice pěkné, že to pro gamepad vývojáři zamýšleli, ale člověk, který si prostě koupí hru v krámě většinou do hlavy vývojáře nevidí.
A vůbec, vydávaj to na PC, tak přece nemůžou předpokládat, že všichni mají gamepad, měli to udělat víc PC friendly a basta. -
Tobě se to fakt líbí? Sakra Zaklínač 2 na low vypadá lépe, nemluvě o animacích..Skyrim na max vypadá taky nesrovnatelně lépe, nemluvě o svobodě a možnostech.
-
tady není warez, běž si radši něco stáhnout
-
U mě ovládání a kamera obstála. Ale hrál jsem s Xbox 360 gamepadem. Tak jak to vývojáři pro hru zamýšleli.
Pokud to někdo s hraním myslí vážně, tak si k PC za 20 klacků může přikoupit i gamepad za blbých 500. Věřte mi, že ho využijete. *4* -
S názorem recenzenta nesouhlasím. Hru jsem sice ještě nedohrál (odhadem jsem někde za polovinou), ale například věta jako: "Na druhou stranu si i s touto variantou hraní (non-coop singleplayer) užijete zábavu plnými doušky." je dle mého názoru a zkušeností naprosto mimo. Po dvou hodinách hraní téhle varianty (klasický singl) jsem měl chuť si vydloubat mozek dezertní vidličkou a odmítal pokračovat, dokud nenajdu někoho na coop.
Nutno říci, že hra se pak zlepšila, ale hrát War in the North jako pure singleplayer opravdu nedoporučuju. Nakonec mě zarazila věta, že hra obstojí i u náročnějších hráčů. Silně koridorová stereotypní mlátička, ve které člověk nemůže umřít, má konzolovité ovládání (hlavně v menu) a tragickou kameru. Heh. Taková hra podle mě neobstojí ani u mnohých casual hráčů, natož u těch zkušených. -
http://www.youtube.com/watch?v=yTUaSsnNL-U v 1080p........ ta grafika je úplně v pohodě, konzolovej port s lepšíma texturama, klasický, ale pro takovuhle hru podle mě dostačující, není to Crysis, ale co taky je, že......
-
No jestli si tohle pustíš v 1080p a přijde ti to jako z PSP, tak fakt už nevím.......... http://www.youtube.com/watch?v=yTUaSsnNL-U
-
Proč bych hned měl být pirát? Hru mám zakoupenou,jen se mi prostě nelíbí grafika...