Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • priste se bude dokupovat munice za realny prachy

sorry to melo bejt jinde
  • Musím říct, že po prvních techických potížích, které odstanili tvůrci a nové ovladače je hra parádní. Srovnávání s DS 2 my nevadí ale to by člověk musel srovnat víc aspektů než Pavel v recenzi. Zmíní se jen o tom co je v LotF horší než v DS2 ale, že je tam i pár věcí, které LotF řeší lépe než DS2 o tom zmínka není. Do hry autoři přidali nějáké svoje vlastní nápady, které mě mile překvapili a klidně bychje rád viděl v DS3. Jako negativum opravdu vidím to pohodlí které tu je všude..Celkové s hodnocením i souhlasím a za mě spíš tak 7.5 - 8. Uvidíme v NG+ a dál co hra nabídne.
    • Vogon
      Především doufám, že žádné DS3 nebude.
      • A proč by sis přál aby nebylo? Jsou lidé, kteří by ho hráli..a nepřát to těm od tebe není pěkné..
    • Oni mají nové ovladače od NVIDIE nějaký vliv na plynulost hry? Vím že Patch 1.2 hru dost vylepšil co se týče FPS ale oni pomohli i ovladače? Pokud myslíš Nvidia tak budu jen rád...

Jen aby opravily ty pády hry...
  • ten verdikt by sel prelozit jako - Dark souls pro ty co na to nemaj.
  • Mato1987
    A opäť kvalitne napísaná recenzia od Gideona, škoda len, že tento žáner hier ma nikdy nelákal, ale už len kvôli tej technologickej stránke si to niekedy skúsim, keď to bude v akciovej cene niekedy o rok :)
  • Dogkiller
    Kdo nedohrál Dark Souls, ten nemá právo nazývat se opravdovým hráčem.
    A já jsem ho dohrál. *5*
    • del0
      Očividně si toho moc nehrál. Jsou těžší hry, než nějaký DS. *5*
      • TheGGG
        určitě ne od blizzardu
    • Inquisitor
      Tak určitě.
    • Draken69CZ
      A čemu říkáš dohrál? NG, NG+ nebo NG+7?
      • Dogkiller
        Dohrál jsem jen jednou, žádná NG. Tolik času zase nemám, hrát jednu hru 7x. *6*
        • njn pláč nooba
          • píše zloděj nicku, předpokládám, že je to nějaká malicherná pomsta od Veskoslava...
    • To jsi teda velký kluk, nechceš sušenku ?
    • residentevilfans
      Jsem taky fanousek DS a mam nahrano pres 400h ,ale takovou p*covinu bych nikdy nevykvak!
    • Vogon
      hmm...ne-e? Když už tak hardcore fanouškem rpg/netradičního fantasy.
    • Tvoje bába byla opravdový hráč!
      • Ne, tvoje teta byla!
        • Tvoje bába byla moje teta!
          • *1*
    • Kozy
      A kdo je to ten opravdový hráč? *15*
  • BTW proč nerecenzoval pan Smutný?
  • Zdravím, nevíte jestli někdo chystá češtinu? A je v téhle hře hodně textu? *11*
    • Lotr
      Ta hra je česky
      • Na PC je..na ps4 a xbox one asi není co jsem pochytil od lidí co to mají na konzole..
        • Lotr
          Dobře ale kdo kdy sháněl češtinu na konzoli?
          Ani nevím zda je to možné do konzole neoficiální češtinu dostat.
          • Jack1947
            Pokud není custom nebo nějak upravená tak ne možné to určitě není.
        • kupujes si konzoli a co od toho cekas? vyhody nebo dokone zazraky? *5*
        • kennyB
          Pravda, na konzolích v češtině není *3*
  • Líbí se mi chlapi v brněních a představuju si co mají pod tím. Ale hra je to moc drahá. Nechtěl by mi někdo poslat na mail steam gift?
    • MrSanta
      Bez emailu asi těžko...
  • že je to kopírka by mi nevadilo, ale je to takové barevné a brnení predimenzované jako v hrách od blizzardu
    • no to je argument ze to opravdu se nestacim divit jak se neco takovyho muze narodit
  • Cosi
    Pro mě je Lords of the Fallen zajímavější než Dark Souls. Ne tedy podle toho 5-ti hodinového videa, co ukazoval ten lets player před vydáním, ale podle videí, které ukazovali sami tvůrci, kde tuhost bossů byla nastavena o řád až dva výše, a zásah od nich bolel o poznání výše.
    • není nad to hodnotit hry dle videa a zrovna např. Manus tě na pár ran a takových bosů je v DS většina, ale co bych ti povídal, zabloudil jsi do špatné sekce...
      • Cosi
        Ano, pardon, hledal jsem Alík.cz ale omylem jsem zabloudil na kompost.cz. tedy, na diskuzi na games.cz kde se jen hatuje a trollové se tu krmí jako v Hradecké Zoo.
        • Wow! V Hradci mají Trolly? A já myslel, že si budu muset počkat do Norska!
        • Jack1947
          To abys sem už nechodil, když tě rozhází pár hladovejch trol/tlů. *7*
          • Cosi
            Počkat, já myslel, že ty jsi jejich králem.
            • Jack1947
              Trotlů, trollů? a né to by jsme přecenil. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit