Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ds zůstalo kupodivu nepřekonáno, tohle bych si tedy zahrál "casual" DS. *5*
  • Dogkiller
    Pffff, tohle je holčičí verze Dark Souls, to dohraju s prstem v nose. *6*
    • ..a s druhým v řiti.. umíš totiž gamepad skvěle ovládat rty a jazykem..
    • Jo jo a Dark Souls je pro kluky, protožééé? Vážně, hejčkat si svou maskulinitu skrze počítačový hry je hodně smutný *9*
      • Musíš pochopit, že s lidmi jako je on se v běžném životě nikdo nebaví, tak to zkouší alespoň tady. *3*
        • Až to budu večer zase sázet tvojí mámě do "passy" (cituji pouze našeho pana prezidenta), tak jí řeknu, ať ti vysvětlí význam slova hyperbola
  • DS klikač dorazil.... *7*
    • Veskoslav detected...
      • Retarrd detected *7*
  • Skvělý lets play :)
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLlfvBZdvU7WW1db-MLO1_axtJJfOiQGTh
  • Dark Souls jsou náročná, ale férová akce? Co je férového na tom, že se prosekáváte k bossovi, který vás ve vteřině setne jednou ranou? A že bez internetu prakticky nelze zjistit, jak ho zabít. Dark Souls jsem dohrál, bez cheatů, ale používal jsem zálohování uložené pozici a obnovoval jsem ji asi tak pětsetkrát. A neumím si představit to hrát jinak, to by byla nekonečná frustrace.
    • Miserius
      *1* Řekni mi jednoho bosse kterýho si nechápak jak zabít... Možná bych uvěřil Seatha, žes nepochopil že musis znicit krystal (o kterym jsi se dozvedel jeste nez jsi k nemu sel takze jsi vedel ze tam neco takovyho bude - pokud si ctes lore-)
      Lamy... Takovyhle lidi by meli mit zakaz hrani podobnych her, nechápou je ale obviňujou za to hru, že to miliony lidí chápe,umí a miluje je vůůůbec nezajímá *1* *13*
    • Takymto stylom hrania si ale uplne zabil vsetko co je na DS dobre. Pretoze s youtube walkthrough a oklamanim save systemu , ta hra straca aj obtiaznost aj zaujimavost.
    • V pekle je pro takový, jako jsi ty speciální místo
    • to si děláš srandu ne???
      • Jen trollí, škoda reakcí.
  • thesibep
    K obtiznosti posledni dodatek, v DS mate z nepratel daleko vetsi respekt, tady alespon v roli valecnika projdete od 1/3 hry jako tank. Muj 7 lety syn dal prvniho Bose hned na podruhe bez sebemensich problemu v DS by se nechytl. Podotykam, ze prevazne hraje Terrarii a Minecraft, takze s timto zanrem nema prakticky zadne zkusenosti. Srovnani s DS je v dobrem ovladani, motivaci sbirani ztracenych xp a to bych tak rekl je vlastne vsechno. Posledni cast hry byla naopak po dlouhe dobe vyzvou, kdy bojujete proti vojakum, na ktere uz platila zase trochu jina strategie. Ve hre jsem se nesetkal s zadnou pasti oproti DS, kde se bojite seskocit z vyssiho mista aby jste neprisli o postup. Dobra hra, ale prakticky bez zaseku, bose date na 2 az 5 pokus. Pokud prirovnam napr. ke God of War 3 kde jsem se na stredni obtiznost trapil s Diem 3 hodiny. Lords of Fallen je v tomto smeru prochazka ruzovym sadem.
    • MrSanta
      Koukám psychický vývoj dítěte mezi 5. a 7. rokem musí být velmi výrazný. Má 5letá neteř se 'klepala strachy' o mého panďuláka v Eschalon Book 1 a říkala ať do té tmavé jeskyně nechodím, když mě tam můžou zabít.
    • Lotr
      ok zamyslíme se....kdo podobnou hru nechá hrát svého sedmiletého syna?
      • Nějaker lotr leda!
      • proč dyť ta hra je taková pastelová... pro děcka ok...
      • někdo kdo ví jak vychovávat vlastní děti a nepodléhá nějakým moderním pseudotrendům?
        • Lotr
          No jo. Nechat hrát brutální hry malé děti vždy bude skvělý nápad. Je vždy skvělý nápad nechat sedět své děcko u počítače či konzole. Uřezávání hlav je přeci zábava pro malé děti.
          Hlavně nebýt součástí stáda.
          • kennyB
            To je právě problém dnešní doby mluvit o tom, že hry můžou za násilí. V Minecraftu se snad nezabíjí??? V dalších hrách bez ratingu je to to samé. Takže hrát hry ne, ale necha děti koukat na filmy je v pořádku??? hrál jsi jako malej hry??? Zanechalo to na tobě nějaký stopy, že jsi tam někoho zastřelil/zabil mečem nebo něco podobného???
            • kennyB
              Škoda slov, jen napíšu, že je mi 30+, tak mi prosím přestaň říkat chlapče. Taky jsem měl dětství, chodil jsem si hrát ven, měl kroužky atd. Ale máš pravdu v tom, že někteří nechají výchovu svých dětí na hrách/televizi.
            • Lotr
              A on tady někdo mluví o tom že hry způsobují násilné chování? Ne. Jen mluvím o tom že nechat hrát dítě brutální hru je prostě špatné rozhodnutí. Nechat děcko koukat na brutální film je špatné rozhodnutí. Vyřešit rodičovskou otázku tím že se děcka zbavím tak že ho posadím před televizi nebo počítač je špatné rozhodnutí.
              Víš chlapče hry totiž způsobují závislost. Zvlášť u dětí.

A ne chlapče já jsem z generace která ještě měla dětství. První počítač jsem vůbec viděl ve svých sedmnácti.
    • Sedmiletý syn hraje hru s ratingem 16 let, skvělá výchova.
      • Vogon
        Já jsem v dětství hrál Dooma a vrah ze mě nevyrostl, takže tak.
        • No, ale vyrostl z tebe Vogon, to je ještě horší!
          • Jack1947
            Vagon *15*
  • Dotaz pro zdejší herní bohy a experty, kteří jsou tak skvělí a tvrdí, že dohráli oba díly DS a hrají i tuhle sračku: kolik se na to dá sbalit ženských, že jste dohráli Dark Souls?
    • Pokud uvážim, jak dokonale musí mít člověk při hraní Dark Souls zvládnutej prstoklad, řek bych skoro, že celkem dost.
      • Ty jsi prase, Prase :D
    • ááááááá alfasamec. *1*
    • Tvoje bába balí dědky na Dark Souls!
    • 0 když to hrají pořád dokola a tedy nemají ani čas na nějaké "balení" holek. *1*
      • DS Pff to je nic panebože, co takové LoL, Dota 2, Worlds of Tank, WoW - to jsou teprve asociálové.
    • kennyB
      Taky jsem oba díly dohrál a teď hraju tuhle hru a nemám potřebu na to balit ženský *7* Ženský se chlapče balej na něco jinýho, než na to, jak jsi, nebo nejsi dobrej v hraní *7*
      • He7he
        Ale když jseš dobrej v hraní na kytaru, tak to už se dá. Moje paní by mohla vyprávět, ale kdybych si to nepojistil účtem, tak nevím, nevím. To "hraní" asi fakt nic moc....
    • ono se dá obecně na nějakou hru sbalit holku???
      • jezismarja samo ze da, minimalne v trech pripadech jsem byl s zenskou diky nejaky hre..povětšinou MMO..je to jak seznamka..ale navic si u toho hrajes:)
      • Ano. Kdysi jsem na Zaklínače a první Mass Effect sbalil holku a pak s ní 4 roky překládal hry. Jenže krátce po dokončení překladu DLC Citadela pro Mass Effect 3 jsme se rozešli. Takže ano, jde to.
        • xH4wK
          ak je pre teba spolupraca s niekym zbalenie.. tak si dost natvrdly :D
          • Nepochopil jste to. Byl to normální vztah se vším, co k němu patří včetně společného bydlení. Hry a překlady byly náš společný koníček. Jenže co chtít od trola, co ženskou viděl akorát na fotce.
            • Tak s takovým příjmením to muselo jít samo ;-).
    • chlapců bys tu ale na to sbalil jistě dost *1*
  • Sry za OT, ale sháním DLC pro DS 2 na xbox 360. Jde to vůbec sehnat? Jak hledám všude možně, tak narážím pouze na Steam stáhnutelnou verzi na PC.
    • Miserius
      Copak ono to neni v Xbox obchodě??
      • ať to hledám, jak chci, tak nic, safra.
  • thesibep
    *27hodin, 2 vecery a vikend. Z teto doby by se dalo odecist cca 4 hodiny bloudeni a 4 - 5 hodin, opakovani stejnych pasazi po padech hry, coz bylo opravdu frustrujici. Obtiznost je v porovnanim s DS cca o 30% niz. Grafika naopak zcela na jine urovni. Skoda, ze takto nevypadaji prave DS. Vadila mi mlecna mlha v exterierech tu si autori mohli odpustit. Jinak hru mohu doporucit az po opraveni stavajici verze dohrano 2.11.2014, tak je mozna uz nejaky patch, ktery to resi (i7, 16GB, SSD, GTX970 Strix). Mrzi me, ze je to opet nedodelany produkt podobne jako WatchDogs, ktere dodnes doskakuji pri jizde v aute. Za me hodnoceni 6/10 diky nekonecnym padum. POZOR SPOILER - Jinak me prijemne prekvapilo finale rozhovor s bohem, kde si uzijete kompletni statistiky sveho pocinani. Warrior LVL 54.
    • OMG příště aspoň označ spoiler *7*
      • thesibep
        Promin za spoiler, pokud se tam propracujes tak pochpis ze se az tak o velky spoiler bez kontextu nejedna.
  • jedna z nejvíce generických her, co jsem měl možnost hrát a to už letos vyšlo Bound by Flame. Naprosto příšerná stylizace ala humus Blizzard, naprosto přepálené amory, ten kdo zná armory z Dark Souls zapláče, naprosto zbytečná hra, kdyby nevyšla nic by se nestalo...
    • Malleth
      Armory z DS jsou super, ale to neznamená že každá hra musí vypadat stejně. Plno zbrojí v LoF vypadá vážně úchylně ale ne amatérsky jak v jiných hrách (Old Republic, TESO) a jsou tam i pěkný kousky občas, např. startovní za válečníka nebo můj oblíbenej Symmetry armor
      http://lordsofthefallen.wiki.fextralife.com/Symmetry+Armor+Set
      • to vypadá jak z wowka.. no hnus...takový set byl na TBC u paladina myslím
        • Stylizace v pohodě..100 lidí 100 chutí...Místo toho aby lidi byli rádi, že vychází RPG materiál tak nadávají a plivou kolem..alespoň bych rád slyšel jejich osobní zkušenost než jen papouškování co kde viděli/četli protože hru nemají a hodnotí jí ze screenshotů...
          • Jack1947
            Viz. COD debata, kriplů a dementtů... co nic nehráli ale řeší vlastní komplexy a kradou si vanzájem nicky. Bych blil *11*
    • souhlas, ta stylizace je odpad, pokud si tak někdo představuje fantasy, tak je mi ho líto. Tohle se líbí tak Veskoslavův...
    • Jack1947
      Náhodou, já jsem za takovou hru rád konečně něco co mi dá šanci se dostat do děje. Aniž bych se naumíral , mno uvidíme co GP zejtra.
    • Pověz Kefalín, co si představuješ pod takovým pojmem "generický" protože artwork u nepřátel a světa je naopak povedený. A to že to nemá styl "fast roll v Havel´s" znamená prd a rychle se zvykne na to jiné tempo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit