Přejít na výpis diskuzí
Lovec démonů, pátá hratelná třída pro Diablo III
23.10.2010 | Petr Poláček
180 příspěvků
-
Tak se pozná americký přeplacaný fantasy. Ženská udělá dvoumetrový salto a přitom sází dvěma kušema šipky do potvory jako kdyby střílela samopalem. Oproti vidiím s Diabla II značná změna.
-
Kdepak pátá, už šestá třída. Často ze zapomína na archivistu http://us.blizzard.com/diablo3/characters/archivist.xml
-
zajimavy povolani...takovej zenskej Van Helsing (film urcite jste videli) :D
-
Vyšel jeden trailer a hnidopichové už svolávají na poplach, jen aby mohli zkritizovat vše co se dá. Potom Diablo 3 vyjde, stáhnou si to někde z warezu a budou všude hlásat jaká je to pecka.... škoda mluvit.
-
-
co si pamatuju tak jen co vyšly první obrázky ze hry tak komunita přišla s něčím jako "WTF???!!" páč to vypadá jako WoW a nějaký fan screenshoty vypadali x krát lépe, nemyslím si, že to jsou jen hnidopichové :)
-
-
Řeknu ti, že nový Diablo bude bomba. Všechno od Blizzardu byla do teď bomba tak proč ne tohle? A co že maj více konstrastní grafiku. Taková maličkost de snad snížit v grafickém nastavení. Snad nejsměšnější je ale fakt, že se kvůli tomu bouří celá komunita(viz. Fallout 3).
-
-
ano ta hra splňuje všechny prvky mainstreamovosti, takže to bomba v počtu prodaných kusů bude
-
-
Ale prd, tady jde o hratelnost a ne o grafiku, a ta bude jak znam Blizzard vymazlena a vypilovana k dokonalosti, o tom nemam pochyb. Mimoto, me i spouste dalsim se graf. stranka hry libi a komu ne, holt si bude muset pockat na nejaky upravujici mody, ktery casem na stopro vyjdou.
-
-
-
-
-
To je zase flame a tuna komentářů kvůli jedné blbé klikačce. *5*
-
Zdá se mi to, nebo kvalitaDiablo videí od Blizzardu šla rapidně dolů? Z onoho traileru na nový class jsem měl pocit, že jsem se ocitl v roce 1998. Každopádně konečně chválím tvůrce, jelikož to je první class, ze kterýho se mi nechce zvracet. Takže lovec démonů je jasná volba.
-
-
Toto je video v ingame enginu, stejne jako bylo pouzito v kratkych scenach mezi misemi v starcraft 2 - je to lepsi v tom, ze toho muzes mit mraky a vlastne to nic nestoji, a renderovane je to v realnem case. Kdyby udelali na kazde povolani prerenderovanej trailer, tak by meli spoustu zbytecne udelaneho materialu, ktery by byl zbytecne nakladny (vsechny blizzard trailery, ktere jsou preendered jsou pouzity jako intra)
takze kvalita je hodne dobra, kdyz engine hry, kde nejde videt moc detailu dokaze udelat takhle peknej trailer -
-
Nevím jak tobě, ale koncept celého videa mi přijde střašně ...."ohraný,trapný,onán.kovský" Podobných scén už jsem viděl tolik, že jsem ve skrytu duše doufal, že blizzard příjde s něčím neotřelím, nebo alespoň s něčím, na co by se dalo podívat a na konci si říct "páni, dobrá práce Blizzardi". Ke kvalitě enginu se radši vyjadřovat nebudu. Akorát bych se nas... a Blizzard za ten paskvil 10x proklel. Existují dva důvody, proč jsem Diablo 3 neodepsal jako hru, kterou určitě nikdy nevyzkouším. První z nich je ten, že dokážu překousnout onen "z mého pohledu chudý a hnusný" grafický koncept, protože hry od Blizzardu nikdy nebyly postavené na grafických orgiích, ale na hratelnosti, originalitě a vůbec skvělé zábavě. Druhý z nich je zvědavost. Zvědavost, co se z Diabla 3 nakonec vyklube.
-
-
No rozhodne ma Diablo 3 lepsi grafiku a animace jak Fallout a Arcania, tuhle hru si zadeset let pustim a grafika a hratelnost bude porad dobra.
-
-
-
-
Takže pro všechny staromilce starobylé fantasy. To, o čem tady mluvíte, je fantasy stará pár desítek let. Barbaři jsou barbaři, kouzelníci jsou kouzelníci a všichni dělají, co umí, podle jistých pravidel. Těch pravidel je spousta, Dungeons & Dragons a spousta dalších. Tahle pravidla někdo vymyslel. Pokud je něco nad slunce jasné, tak to, že Blizzard si vytváří svůj vlastní fantasy svět a vytváří si svá vlastní pravidla. Pokud mu někdo vyčítá, že barbar používá v Diablu magii, pak je mimo, protože neexistuje žádný zákon na to, že by ji barbar nemohl používát. Že se to tak nikdy neobjevilo v žádné z miliardy fantasy knížek, neznamená, že to tak nemůže být. Vezměte si Star Trek, kterej pracuje s vesmírem úplně jinak než takový Mass Effect. A který z těch dvou světů je lepší? Stejně tak bychom tady mohli vyčítat, jaký hovadiny jsou v Dragon Age, protože to není to JEDINÝ SPRÁVNÝ fantasy. Těm, co tady považují dvě kuše nebo dva luky za závažný prohřešek proti fantasy, chybí právě a hlavně ta fantasy...
-
-
Teo, prosím odpověď aspoň na tuhle jedinou otázku, kterou jsem ti už položil, bylo by v pořádku mít vedle dvou kuší i možnost použít dva luky, v každé ruce jeden? předem díky, měl bych ještě pár otázek, ale to bude asi zbytečné se na ně ptát.
-
-
Ve fantasy samozřejmě ano!
Sice v reálném životě potřebuje člověk dvě ruce na to aby luk natáhl i vystřelil, u kuše mu k výstřelu stačí jedna ruka.
Jenže tohle je fantasy. Takže pročby se nemohla magicky ta kuše sama natáhnout a nabít? A proč by se nemohl luk sám natáhnout, nabít? A ikdyž by se ji to asi špatně drželo vzhledem k mechanice střelby, může klidně jedna osoba střílet ze dvou luků. Jde o kouzlo. Dokonce nevidím důvod proč by nemohla jedna osoba operobat neomezené množství luků a kuší, nebo by nemohli střílet a nabíjet se sami. Je to pohádka, kouzlo. Neklademe limity, nic není nemožné, jediný limit je tvoje fantazie -
-
Kdyz se samy nabiji, vystreluji a ja nevic co vsechno..proc vlastne rovnou nelitaji ty sipy z toulcu a treba 100 najendou? Pri takove logice me to prijde mnohem efektnejsi :p
-
ok, ok, odpověď už jsem dostal, já mám hranici prostě někde jinde než vy dva či kolik vás je a přijde mi to hloupé až úsměvné, vám to přijde ok s tim, že je to fantasy kde je možný bez vysvětlení úplně vše. Nevadí mi kouzla, duchové, sudičky, šotci, polednice ani vodník, ale jsou věci, který jsou moc i na moje chápání fantasy, což dvě kuše, dva luky, nebo podle tebe třeba milion luků v jedný ruce prostě jsou, to je vše, jinak mám rozumné fantasy fakt rád.
-
-
Ale co ti přijde divného na tom že se to samo natáhne? :)
Třeba dva luky by byly fakt divné protože abys z něho vystřelil, potřebuješ ho dvěma rukama natáhnout a tětivu držet do posledního momentu napnutou. Takže by to muselo něco magicky natáhnout a nabít. A i bych se vsadil, že nějakym jednoduchym pohybem by to bylo možne zkonstruovat i mechanicky realně. A ze dvou kuší vystřelíš dvěma rukama v pohodě protože to funguje na spoušť jako pistole. Ja bych nehledal chybu v diablu ale spiš v tve představovosi *2* *3* -
-
Když se muj děda snaží hrát wolfensteina tak to vypada taky divně. *1* Přesto se (po velmi dlouhe době) dostal až do konce. A spousta lidí co ho zná by mi řekla, že je to nerealne a že si to nedokaže představit. *3*
-
to ze to funguje, neznamena ze to vypada dobre
a samozrejme i naopak
ale muze to byt i oboje - zalezi na tom jak to udelas
dve kuse funguji i vypadaji dobre
tve argumenty ani nefungujou ani nevypadaji dobre :P -
v jednom příspěvku napíšeš
"Dokonce nevidím důvod proč by nemohla jedna osoba operobat neomezené množství luků a kuš"
a v dalším, že dva by vypadaly fakt divně, máš v těch názorech trochu zmatek a nerozumim řeči tvého kmene.
-
-
fantasy nema hranice - vem si napriklad novou alenku v risi divu - je to totalni fantasmagorie plna nelogickych veci, ale je to dobre. Autor si muze delat co chce, a pokud se to lidem libi, tak je to v poradku a lidi to budou hrat. Pokud se ti to nelibi, tak si kup CoD: Black Ops di do kouta strilet rusaky a kazdej rok si kupuj novou verzi toho sameho shitu
Ja si koupim pekne diablo 3 a budu to hrat pres battle.net dalsich 10 let dokud nevyjde diablo 4 -
Já osobně jsem nikdy nečetl žádnou pohádku či fantasy, který by rozumě vysvětlovala sudičku, vodníka atd. Ale rád si nechám něco doporučit.
-
-
Teo, nechápeš to, mně nevadí ani to tvoje fantasy a scifi, který popisuješ, nemusí tam být ani kus reality když vše funguje, takže chybu hledej jinde a ne v mém vkusu. Ovládat 10 luků najednou by troufám si řicí vadilo i těm lidem co se tu perou s tebou za tvůj názor :D
chceš scifi, které mi vadí a přijde hloupé? třeba Star trek, má chatrný základ, který nefunguje a celý to stojí za prd, ale i tak se pobavim u jeho dílů, nic to ale nemění na jeho hlouposti. Miluju i Terminátora, moje srdcová záležitost, ale nejsem fanboy bez rozumu, takže s klidem říkám, že celej příběh terminátora stojí zase na chatrnym základu paradoxů cestování v čase, který celej příběh vylučují.
No nic, stejně si rozumnět nebudem, stejně jak odíru v zadku máme každej svůj názor a skončilo to přesně tak jak jsem před několika hodina předpovídal hned v prvních příspěvcích :D -
Ale tak samozřejmě že je rozdíl mezi něčím, co vychází z reálné mytologie nějakého národu, a něčím, co je čistá fikce. Ty máš rád spíše věci realistické, tj. vycházejí z historie. OK, já to beru, mě tenhle žánr realistické fantasy nevadí. Ale stejně tak mi navadí i něco, co se nazývá New Wird, což je moderní odnož fantasy, za jejíhož zakladatele se považuje China Miévile (nebo jak se to přesně píše). To je prozměnu svět, který s fantasy, jakou máš rád ty, nemá společného vůbec nic. Nejadeš tam sudičku, vodníka, rytíře, ba možná ani kuš. Zato je v ní spousta roztodivných ras, lidé nebo míšenci lidí a kdoví čeho v nich mohou létat, můžou cestovat do jiných sfér a zažívat nové, těžko představitelné věci. Ano, pět luků ve tvé oblíbené fantasy JE problém, nikoli však v JINÉ, jako je třeba ta od Blizzardu. Moje poslední slovo k tomu.
-
Teo - napsal jsem, že mi to nevadí, ne že je to rozumně vysvětleno, soustavně trochu překrucuješ co píši, jsou prostě fantasy věci, které mi nevadí a toleruju to jako fantasy obzvlášť když to i někdo pěkně vysvětlí, pak jsou ale věci, který už netoleruju ani ve fantasy notabene když jsou to věci svou povahou milionkrát jednodušší než existence nějaký sudičky, což je případ těch kuší nebo luků.
Ale chceš vysvětlení sudičky? ok, tady je wiki
"Bývají zpravidla tři a zjevují se u novorozeněte, jemuž předpovídají osud nebo určují jeho vlasnosti. Vzorem pro sudičky byly řecké Moiry, ve starověkém Římě nazývané Parky, v germánské mytologii Norny."
Mně tohle jako vysvětlení pro tuhle bytost zhruba stačí abych ji akceptoval ve svém fantasy světě, prostě dávná mytologie se staletími tradice, dvě kuše či deset luků v jedný ruce jsou kde? jakou to má minulost a vysvětlení? chápeš ten rozdíl? A prosím Teo, mohl by si říct, zda by i 5 či více luků v jedný ruce bylo ok? jen pro pořádek jako protislužbu za mou odpověď na tvou žádost.
czlukes prosím tě, ty radši nepiš, stojí to za prd nebo aspoň nereaguj na mě.
-
-
-
-
Samozřejmě že by nějaká bytost se čtyřma rukama mohla používat dva luky současně. Ano, je to v pořádku.
-
-
Teo, řeč byly samozřejmě o dvou rukách, myslím, že je to z otázky jasné, dva luky v každé ruce jeden = dvě ruce. V Diablu žádný 4 ruký hrdina není, tak prosím ještě jednou jasnou odpověď bez překrucování, díky.
-
-
Teo:Se vším s tebou souhlasím.
Ve fantasy se dá udělat všechno i dvouruká potvurka s dvouma lukama stačí mít dobrou fantazii.
A kdo posuzuje ve fantasy co je realistický a co ne je podle mě solidný kus de.ila . -
Gimli: Byla to krev, má chyba.
Mně to vadí a to hodně. Mám hranice mezi fantasy, fantasmagorií a pohádkou... -
-
T.L.Blade: Kdo rika ze demon hunter neumi carovat ? A vubec kdo rika ze ty kuse ocarovava ona ? Kdyby si sorcka mohla v D2 vytvorit sama pro sebe hul, tak by byla torsku OP, narozdil od barbara, kterej si obourucak z nejakeho magickeho kovu neudela...
-
Pevné hranice nemají, můžou se porušovat, fajn, ale pak nečekej od všech lidí, že takový svět mají uznávat a přijmout ho. Fungující svět by pravidla mít měl a ne je upravovat pro efekt a nabalovat tuny nesmyslů na další nesmysly jak se to zlíbí, takový svět pak není pro mě, ale nikomu ho neberu, každýho věc, pro někoho blbost, pro někoho super fantasy.
-
delosombres: D&D není zákon, nýbrž má narozdíl od Diabla zákony. Pokud kuš v D&D střílí rychle, tak je očerovaná, ale Demon Hunter v Diablu by neměla umět čarovat, ne?
-
Problém je v tom, že fantasy, fantasmagorie nebo pohádka žádné PEVNÉ hranice nemají, takže se vzájemně prolnají, ba co je na tom nejlepší - je možný je nustále porušovat...
-
-
Já si to představit nedokážu, ale to neznamená, že je to blbost, nebo že to nejde nějak zpracovat, nebo nedej bože že by to mohlo nějak negativně ovlivnit hratelnost. Všechno jde, když se chce. A i kdyby měl být v Diablu těhotný barbar prdící blesky, pokud to bude ZÁBAVNÉ, což neznamená realistické nebo logické nebo rozumově vysvětlitelné, nejsem proti. Takže dva luky? Klidně...
-
-
T.L.Blade:
Další, v D&D sice samopřebíjecí kuše je, ale funguje naprosto jinak, než si zde všichni představují - nemá to stejnou rychlost střelby jako běžná poloautomatická pistole...
A co ma být? D&D je zákon? D&D jako obecně definuje to, jak rychle může střílet kuš? Navíc je to jedno, protože i v D&D může postava střílet z kuše NEREALISTICKY rychle... a to že dost. Tohle už je fakt absurdní. -
Neměli alieni vždycky slini jako vodu? Omlouvam se jestli se pletu, ale při te sceně kdy zabil prvního chlápka v originálním filmu, on mu pod ty jeho sliny vlezl a myslel že na nej kape voda, ne? Pak se otočil a koukala na neho přišera. Krev měl kyselinu.
Každopadně, horzně mě udivuje jak se tady hadate jestli muže střilet ze dvou kuši :) Ja si osobně nemam problem představit že se nějak nabijou a natáhnou samy. Dokonce si myslim, že by se to snad dalo i nějak mechanicky pořešit, tuplem takove malinke ktere nevyžaduji moc velkou silu.
Ale štěstí že se tu řeší JENOM tohle. Myslim že by se našly větší "nesrovnalosti" v ruznych pohadkach. Jak honza (bez kouzelných vlastností) nadzvedne horu. Jak vlk sežere dva lidi a myslivec je nezraněné zachrání. Sou toho tuny. Řekl bych, že tu spousta lidí vážně nemá vůbec fantazii *2* -
Může to být sebezábavnější, ale když to bude naprostá fantasmagorie bez vysvětlení, tak mě (spolu s dalšími lidmi, kteří chtějí alespoň lehké vysvětlení) to naprosto od hry odradí. Například proč Alieni (Alien, AvP) nejdříve mají kyselinu místo slin a později již ne? Proč světelný meč ze Star Wars jednou prožízne cokoli a podruhé obyčejný kov neprožízne? Vadí mi, že to takto upravují pro potřeby scénáře, či pro efekt...
Další, v D&D sice samopřebíjecí kuše je, ale funguje naprosto jinak, než si zde všichni představují - nemá to stejnou rychlost střelby jako běžná poloautomatická pistole... -
teď nevím, bylo to na mě?
Ještě mám na rtech otázku a co 10 luků? v každé ruce pět? je to ještě v cajku nebo už to začne trochu skřípat? no nic :D -
Já nejsem ten, kdo by tady měl s Diablem problém, a fanboy je to poslední, za co bych se označil...
-
takže dva luky v každé ruce jsou pořádku, ok, to by bylo : D
ta omáčka okolo byla zbytečná.
-
-
-
-
-
2 kuše jsou v pořádku, pokud jsou samonabíjecí, byly už v dungeons and dragons. Mimochodem šílené magic-like schopnosti už v D&D 4E používá snad každý class. Jinak samozřejmě souhlas.
-
-
Amen.
-
-
-
No možná sem myslel, že fireball má možná něco společnýho s ohněm tak sem myslel, že tam tak trochu fyziky bude - a to mi připomíná, že pořád nechápu jak vzniká a nikdo mi to zatim rozumně nevysvětlil, takže pokud má někdo o tom materiál (pokud možno s rovnicemi) sem s ním! Jinak pro mě FANTASY zůstane FANTAZIE, se kterou si každý může dělat co chce.
Docela mi nejde narozum jak fantazie může být kvalitní nebo nekvalitní -
-
Je na tom hodně málo fyziky, protože jak sám píšeš, je to fantasy. Nevysvětlují to nějakými, pro normální lidi nesmyslnými rovnicemi, protože by to bylo nesmyslné a téměř nikoho by to nezajímalo... Již jsem Ti materiál popsal - knihy a rulebooky D&D či WH, knihy Discworld... Jsou v tom popsány, odkud čerpají, co způsobují (například Tebou zmíněné ztráty končetin, či celých osob) a proč vlastně by neměl každý mág být schopen všeho, což dnešní fantasy mění a například u her to působí hodně nevyváženě (Dragon Age, kde mág je bůh, který nemá žádná omezení a ostatní jsou neschopná banda...). Fantasy jako takové (nebavíme se tu o věcech, jako Harry Potter a podobné, ale o fantasy, které nemá s naším světem mnoho společného - ) by se mělo určitých pravidel držet, a nějaká svá si vytvářet, aby z toho nevznikla "fantasmagorie", které je možné vše. Proč je například Dragon Age či Diablo odsuzován mnoha lidmi? Kvůli tomu, že všechny zaživá pravidla porušuje a spoustu lidí je neustále naprosto zbytečně brání...
-
-
Hmmm... a proč jsou tedy Wizard/Klerik/Druid (respektive obecně magic povolání) totálně imba ve všech edicích D&D kromě nejnovější 4E?
"...a proč vlastně by neměl každý mág být schopen všeho..."
What? Jestli je v nějakém fantasy systému mág schopný snad všeho, tak v D&D...
Kromě této díry ve tvé argumentaci nemám problém chápat to, co se tu snažíš vysvětlit, nicméně Diablo není a nikdy nebylo o dokonalém lore co se týče magie, předmětů a skillů, stejně jako velká hromada jiných fantasy/nefantasy her (to už má lepší lore Warcraft). Diablo staví na něčem jiném. Souhlas s tím, že samotný svět je slabota v porovnání s tím, co tu uvádíš, ale Diablo je v první řadě (narozdíl o tebou zmíněných světů) počítačový hra, kde je na prvním místě to, jak se to hraje, jak je to zbavné a ne to, jak kvalitně je vysvětlený princip magie atd. -
-
Jenže mají omezení. Každé magické povolání má jistá omezení. V každé knize, hře... D&D má mág omezení. Díky tomu omezení jsou sice neuvěřitelně silní, ale nemohou bojovat dlouho. Jenže například v Dragon Age může bojovat stále, stačí si doplňovat manu... Tohle je celá pointa, kterou jsem nezdůraznil - nejde o sílu, ale o to, že mají omezení.
Nechápu, co je na Diablu zábané. Spousta lidí Diablo považuje za zábavnou hru, neberu jim to, ale mě osobně "klikat jak magor" absolutně nebaví, přijde mi to bezduché. Navíc, pokud je svět chudý, tak mě samotný produkt nějak moc nezaujme. Holt každý jsme jiný... -
-
Delosombres, proboha, tak si to sám zkus, sám jsem si Diablo, kde mám také odehráno několik let zapnul a zkusil, prostě nemůžeš jen držet tlačítko a on ti třeba barbar bude sám sekat v kuse všechna monstra, VZDY to platí jen na JEDNO monstrum do kterého bude po držení myši sekat, když chcípne, musíš na další monstrum kliknout znova a znovu držet myšítko. Když ti monstrum po držení myšítka pro neustálý útok chcípne a najedeš na další mosntrum, barbar sám útok nezačne, monstrum se ani neoznačí, hrál si to vůbec? nebo o diablu jen rád teoreticky mluvíš? Z tohohle důvodu je to prdu, protože průměrný monstrum vydrží sotva pár ran, takže se to nevyplatí ani používat, jen na monstra která víc vydrží se vyplatí držet myšítko, u běžných monster to spíše zdržuje, daleko rychlejší je na běžná monstra klikat jednotlivě, než začneš prskat, tak ti to teď pusť a vyzkoušej *7* to vydá za milion let, nebo ti mám natočit video a hodit na youtube? to snad ne.
K tomu klikání, hezkej příklad ale mimo, slovo "klikačka" "je to jen o klikání" "je to o oddělání myši" jsem slyšel vždy jen ve spojitosti s Diablem, to je prostě fakt, pro většinu od boku střelených 70% lidí je to jen tupá klikačka, všichni nejsou jako ty nebo já co si tuní buildy, řeší skilly, jejich kombinace, balanc, výbavu atd. ty tvoje příklady jsou úplně mimo téma, to jsi tak zaslepenej si přiznat, že je to pro většinu lidí jen klikačka a až pro ten zbytek něco víc? Falloutem se jen tka neproklikáš ani když seš průměrnej konzument, kterej na hloubku hry sere, tam prostě musíš přemýšlet, řešit atd. Diablem se proklikáš jako prd se zavřenýma očima. Uveď mi prosím příklad hry u které se používá označení klikačka, hra která oddělá myš atd., stačí jedna hra se kterou je spojené také nekonečné klikání, to jsem fakt zvědavej, a ne Fallout to fakt neni :D -
-
pořád čekám na tvůj report o nekonečnym mlácení, napnutej jak struna *2*
-
1/10.
-
-
Post "ehm" je ode mne. Zůstal mi tam uložený nick od bráchy.
-
Promiň že se dál přu, ale nemáš pravdu. Mág je v D&D od určité chvíle prakticky nesmrtelný, všemohoucí, neomezený (je omezen jen zhora DMem).
Pokud vím, tak si psal, že mág v DA je bůh a správně by jako v D&D neměl být schopen všeho, což není pravda. On prakticky je a nesouvisí to se systémem magie, který tu až nyní nadhazuješ. To, že mág v D&D memorizuje kouzla, má je omezené a v DA si je můžeš doplňovat neomezeně, nemá vliv na to, že mág v D&D je větší magor než v DA a TO I PŘESTO, že je omezen počtem kouzel. Kapišto? Navíc i DA má přece omezení. V DA nemůžeš jedním kouzlem zabít celé město (v D&D to lze.). Je to omezení? Ano, je. Co je víc omezené? Ano, Dragon Age. Tohle ti nějak nevychází. -
-
Je pravdou, že já mám na mysli knihy a hra, stolnímu D&D jsem se nikdy nevěnoval (až na přečtení některých informací), takže z tohoto pohledu to neznám. Z pohledu příběhů je ten mág více omezen, než-li v DA.
-
-
svet diabla neni chudy - ma dost siln pribeh, akorat moc knih o diablo historii nebylo prelozeno.
vis co ? sezen si treba aj nakou palku diabla rozzhavime LAN, naexpi si aspon lvl 20 a uklikej me k smrti jo ? Jsem zvedavej jestli tvoje "tupe klikani" bude k necemu, proti mym dobre rozdelenym skillum, jejich spravnemu pouzivani a memu dobre equipu... (znalost horadricke kostky gemu jewelu etc etc) -
-
T.L.Blade - Tak se podrbej v prdeli a pak do ni vlez - Kdyz te hra nebavi, tak na ni nepis komentare
SP je zabavne, ale MP je vice zabavne - To je prakticky u vsech dobrych her. Pokud ma hra lepsi SP nez MP tak je to peknej shit
Sice to bude pro 70% lidí tupá klikačka, ale jsme tu my, abychom jim ukázali, že tupá klikačka je VŠECHNO. Ve všechn hrách (možná krom sportovních) musíš holt klikat myší... -
Teď nevím, jestli se ze mě jen děláš srandu Stane, že mi tady vysvětluješ, jak funguje systém útočení v Diablu 2, které jsem hrál několik let. Není třeba pro každý útok klikat. Nevím, co to tady zase konstruuješ za rádoby při, která neexistuje, ale útok = seknutí mečem a ne zaměření na další potvoru. To, že to šlo jen na bosse a na ostatní si musel klikat jak magor je nesmysl, protože to by si musel dávat všechny potvory na jednu ránu, což je samozřejmě blbost i na normal, o nightmare/hell tuplem. A to se ještě nebavím o skillech typu Whirlwind, Zeal, nebo Guided Arrow atd. atd., které ve finále používá většina buildů. Tam už ani není třeba zaměřovat potvory, útočí to automaticky. No, nevadí. Jen si nepochopil mojí pointu, kterou bylo to, že to funguje mnohem pohodlněji než v prvním Diablu. Se stává...
"samozřejmě, že Diablo je jen o tupém klikání pro takových 70% hráčů"
Jasně... a Fallout je pro 70% hráčů (těch, co nemají rádi ukecaná RPG) o zrdžování a tupém proklikáváním se v rozhovorech. Nebo třeba Quake 3 Arena.. taky jen o tupám klikání. Není třeba u hry myslet. *2* Vidíš, kam to vede. Jedna věc je názor některých lidí (nevím, kde si vzal těch 70%), co si myslí o hře, kterou hráli chvíli nebo je moc nebavila a druhá věc je to, co hra skutečně dokáže nabídnout. Takže si to shrneme... ehm.. toto jsou jen trapné pejorativní a nic neříkající kategorizace, které můžu aplikovat téměř na cokoliv. O hře neříkají nic. Když se mě někdo zeptá, o čem je Diablo a já řeknu o tupém klikání, tak toho o možnostech/kvalitách hry moc neřeknu... -
delosombres: To souvisí tak, že by hra měla nabídnou kvalitní singleplayer, což Diablo nenabízí - takže jsem za hru vyhodil zbytečné peníze... Navíc s tím MP jsem pouze reagoval na czlukase.
Pro mě jsou klikačky nejnudnější žánr, jaký jsem kdy hrál, takže Diablo uznávat nebudu... A znám spoustu lidí, kteří dříve Diablu propadli a také tvrdí, že je to obyčejná klikačka... -
samozřejmě, že Diablo je jen o tupém klikání pro takových 70% hráčů, pro ten zbytek je to pochopitleně víc, viz sbírání předmětů, tunění, vychytávání skillů, balanc, skládání slov atd. ale zase si nelžete do očí, já tu hru žeru taky, ale tohle je prostě fakt a ne trolování, pro běžnýho hráče to bude jen ta klikačka, takový starý Fallout neni klikačkou ani pro běžnýho konzumenta co nedrtí hru do detailu. Myšítko nestačí držet, když ho držíš tak po zabití monstra musíš na další kliknout znovu jinak postava sama další útok nezačne, takže tohle se dá použít jen na bossy co víc vydrží, na ty tisíce monster musíš klikat jak o život.
-
Jasně, že tě neukliká, protože to není jen o tupém klikání (to bych pak mohl říct o 90% PC her). To je zcestný plk šířený většinou troly nebo těmi, kteří tu hru moc nehráli. A nejlepší jsou ti, kteří dodnes neví, že v D2 klikat vůbec nemusíš, že stačí držet při útocích tlačítko myši.
Btw, T.L.Blade... to, že na MP nemáš čas, souvisí s kvalitou hry jak? -
Knih je 9, takže to stejně nepomůže.
Co v té hře kromě rubání děláš? Nic. Takže je to pouze o tupém klikání. A na MP nemám moc času, takže mi přijde zbytečné ho ztrácet v Diablu...
-
-
-
-
-
neměl by vysvětlit Blizzard jak to v jeho světě funguje a ne nějaký uživatel na tiscaligames?
"Docela mi nejde narozum jak fantazie může být kvalitní nebo nekvalitní "
aha... -
-
Já sem tak trochu vysvětloval, že fantazie je fantazie a ne něco od blizzardu. Stane snaž se trochu pochopit to slovo... Proto mi nejde na rozum kvalitní a nekvalitní fantazie
-
-
tiscali vlákno fail... reakce T.L.blade
-
-
jen technická na klikače, to klikáte pravou a levou onanie nebo naopak?
-
Mě se u trollů líbí jak se snaží hodit co nejvíc špíny na hru, na kterou budou stát fronty, předobědnávat apod. jenom proto aby jí mohli hrát a dohrát mezi prvníma, pak vykřikovat na fórech "to už sem dávno dohrál (rozuměj před 5 minutama) a je to trapný", aby se k ní za 5 minut vrátili a hráli a vykřikovali a hráli a...