Přejít na výpis diskuzí
Lovec démonů, pátá hratelná třída pro Diablo III
23.10.2010 | Petr Poláček
180 příspěvků
-
Ja myslim žekromě te samonabijeci kuše, ktera je samozřejmě totalně nerealisticka, by se měli lidi hlavně měli soustředit na ty demony a jeji svitici oči.
Totiž z fyziologickeho hlediska je hodně nereálné, aby někomu svítily oči.
A co se tyče demonu... heh... ja myslim že to jasně dokazuje že Diablo3 je totalni kravina, protože nejsme male děcka abychom věřili na demony!!!
Prostě ta hra je totalně nerealna a v žanru realistického simulátoru středověkého života si zaslouží akorát 0/10 a fuck off. -
-
evidentně si nepochopil o co lidem, kteří to kritizují jde a co mají na mysli, prostě si to podle svých možností uchopil tim nejprimitivnějšim způsobem jakým to šlo a rádoby vtipným způsobem to parodoval.
-
-
Ano, máš pravdu, stále jsme nepochopili, jak jsi to s tou logikou a vysvětlitelností ohnivých koulí, létajících z kouzelných hůlek, myslel.
-
-
Když se ptáš na takto debilní otázky, tak si zkus přečíst LotR, D&D, WH, Wiedzmina, Discworld i hloupého Eragona, kde máš vysvětleno, jak to funguje a poté se nebudeš muset takto blbě ptát. Každé slušné fantasy to má vysvětleno. Pokud ne, nelze to považovat za kvalitní fantasy, protože sám autor/autoři nemají tušení o čem vlastně píší.
-
-
ok si klasickej "primitiv v diskuzích" - "Když se ptáš na takto debilní otázky"
Zkus ukázat trochu inteligence a námahy a místo nadávek vysvětli nám všem debilum jak vznikne fireball z ruky nebo hůlky kouzelníka. Neboj se jít do hloubky, studuju čvut-FJFI, tak to snad pochpim a určitě se rád necham poučit
Určitě můžeš říct ať si to najdu sám, ale tim se jasně uzemníš do podprůměrně intelientního člověka, kterej jenom umí křičet v diskuzi a vlastně říct úplný h.... -
-
Probůh... Každé fantasy to vysvětluje po svém, ale každé KVALITNÍ fantasy to dovede vysvětlit. Kdybych Ti tady měl vysvětlit některé principy magie ve fantasy, tak tu strávím několik hodin, navíc bych ani náhodou nevystihl vše, co autor měl na mysli, protože to obvykle bývá vysvětleno složitěji a bohužel si vše nedokáži zapamatovat... V Diablu očividně mají velké problémy s jakýmkoli vysvětlením čehokoli. Stejné to je u komiksových hrdinů, jako dříve zmíněný Superman a další. Má to svá pravidla, která jsou vysvětlena (a já znám jen pár, o které se zajímám) a ty se dodržují. Blizzard stále všechna svá pravidla (pokud vůbec nějaká má) mění - co dříve nebylo možné náhle možné je... By the way, k čemu Ti je, že studuješ FJFI u fantasy? Co z jaderky najdeš ve fantasy?
-
-
-
dodpověď máš dole, o logice ve spojitosti s ohnivými koulemi z hůlek jsem nepsal, bylo to přesně takto
"I fantasy a podobné věci by měly v určitých ohledech dbát na nějakou logičnost, vysvětlitelnost danýho jevu"
tak mi nepodsouvej něco co jsem nenapsal, jestli timhle stylem vymýšlení si a kecáním chceš vést debatu tak si najdi někoho jinýho. -
-
Poprosil bych o reakci na můj příspěvek pod tvým původním vláknem, děkuju.
-
-
no problemo, odpovězeno.
-
-
Víš, ty podle mě jen kecáš. Nejdřív něco plácneš, něco o "vysvětlitelnosti ve fantasy a logičnosti daných jevů", ale když po tobě člověk chce, abys byl konkrétní a uvedl příklad, kterej by podporoval tvý tvrzení, jen se blbě vymluvíš, cos řek a neřek. Přiště tedy raději neříkej nic.
-
-
jestli nejsi slepý tak se podívej dolů, reakce už tam dávno je a nesmapuj tady další vlákno na to samý téma. Podle mě kecáš zas ty, jestli tě sere, že se to nekomu nelíbí, nebo jen rád provokuješ, možná se jen rád hádáš...,nevim.
-
-
-
-
-
hehe tak tak *2*
-
kde do říká že to má být simulátor středověku?:DDD ty vole prober se :DDD vůbec nevíš
-
-
Hups, jestli takhle dokonale zjevnou IRONII někdo nechápe, tak by měl hodně rychle hry přestat hrát a měl by začít raději číst, protože už to začíná být vážné. :-)
-
Ty seš asi uplně blbej žejo?
-
-
to mi říkáš TY.
-
-
-
-
Takže pro všechny staromilce starobylé fantasy. To, o čem tady mluvíte, je fantasy stará pár desítek let. Barbaři jsou barbaři, kouzelníci jsou kouzelníci a všichni dělají, co umí, podle jistých pravidel. Těch pravidel je spousta, Dungeons & Dragons a spousta dalších. Tahle pravidla někdo vymyslel. Pokud je něco nad slunce jasné, tak to, že Blizzard si vytváří svůj vlastní fantasy svět a vytváří si svá vlastní pravidla. Pokud mu někdo vyčítá, že barbar používá v Diablu magii, pak je mimo, protože neexistuje žádný zákon na to, že by ji barbar nemohl používát. Že se to tak nikdy neobjevilo v žádné z miliardy fantasy knížek, neznamená, že to tak nemůže být. Vezměte si Star Trek, kterej pracuje s vesmírem úplně jinak než takový Mass Effect. A který z těch dvou světů je lepší? Stejně tak bychom tady mohli vyčítat, jaký hovadiny jsou v Dragon Age, protože to není to JEDINÝ SPRÁVNÝ fantasy. Těm, co tady považují dvě kuše nebo dva luky za závažný prohřešek proti fantasy, chybí právě a hlavně ta fantasy...
-
-
Teo, prosím odpověď aspoň na tuhle jedinou otázku, kterou jsem ti už položil, bylo by v pořádku mít vedle dvou kuší i možnost použít dva luky, v každé ruce jeden? předem díky, měl bych ještě pár otázek, ale to bude asi zbytečné se na ně ptát.
-
-
Ve fantasy samozřejmě ano!
Sice v reálném životě potřebuje člověk dvě ruce na to aby luk natáhl i vystřelil, u kuše mu k výstřelu stačí jedna ruka.
Jenže tohle je fantasy. Takže pročby se nemohla magicky ta kuše sama natáhnout a nabít? A proč by se nemohl luk sám natáhnout, nabít? A ikdyž by se ji to asi špatně drželo vzhledem k mechanice střelby, může klidně jedna osoba střílet ze dvou luků. Jde o kouzlo. Dokonce nevidím důvod proč by nemohla jedna osoba operobat neomezené množství luků a kuší, nebo by nemohli střílet a nabíjet se sami. Je to pohádka, kouzlo. Neklademe limity, nic není nemožné, jediný limit je tvoje fantazie -
-
Kdyz se samy nabiji, vystreluji a ja nevic co vsechno..proc vlastne rovnou nelitaji ty sipy z toulcu a treba 100 najendou? Pri takove logice me to prijde mnohem efektnejsi :p
-
ok, ok, odpověď už jsem dostal, já mám hranici prostě někde jinde než vy dva či kolik vás je a přijde mi to hloupé až úsměvné, vám to přijde ok s tim, že je to fantasy kde je možný bez vysvětlení úplně vše. Nevadí mi kouzla, duchové, sudičky, šotci, polednice ani vodník, ale jsou věci, který jsou moc i na moje chápání fantasy, což dvě kuše, dva luky, nebo podle tebe třeba milion luků v jedný ruce prostě jsou, to je vše, jinak mám rozumné fantasy fakt rád.
-
-
Ale co ti přijde divného na tom že se to samo natáhne? :)
Třeba dva luky by byly fakt divné protože abys z něho vystřelil, potřebuješ ho dvěma rukama natáhnout a tětivu držet do posledního momentu napnutou. Takže by to muselo něco magicky natáhnout a nabít. A i bych se vsadil, že nějakym jednoduchym pohybem by to bylo možne zkonstruovat i mechanicky realně. A ze dvou kuší vystřelíš dvěma rukama v pohodě protože to funguje na spoušť jako pistole. Ja bych nehledal chybu v diablu ale spiš v tve představovosi *2* *3* -
-
Když se muj děda snaží hrát wolfensteina tak to vypada taky divně. *1* Přesto se (po velmi dlouhe době) dostal až do konce. A spousta lidí co ho zná by mi řekla, že je to nerealne a že si to nedokaže představit. *3*
-
to ze to funguje, neznamena ze to vypada dobre
a samozrejme i naopak
ale muze to byt i oboje - zalezi na tom jak to udelas
dve kuse funguji i vypadaji dobre
tve argumenty ani nefungujou ani nevypadaji dobre :P -
v jednom příspěvku napíšeš
"Dokonce nevidím důvod proč by nemohla jedna osoba operobat neomezené množství luků a kuš"
a v dalším, že dva by vypadaly fakt divně, máš v těch názorech trochu zmatek a nerozumim řeči tvého kmene.
-
-
fantasy nema hranice - vem si napriklad novou alenku v risi divu - je to totalni fantasmagorie plna nelogickych veci, ale je to dobre. Autor si muze delat co chce, a pokud se to lidem libi, tak je to v poradku a lidi to budou hrat. Pokud se ti to nelibi, tak si kup CoD: Black Ops di do kouta strilet rusaky a kazdej rok si kupuj novou verzi toho sameho shitu
Ja si koupim pekne diablo 3 a budu to hrat pres battle.net dalsich 10 let dokud nevyjde diablo 4 -
Já osobně jsem nikdy nečetl žádnou pohádku či fantasy, který by rozumě vysvětlovala sudičku, vodníka atd. Ale rád si nechám něco doporučit.
-
-
Teo, nechápeš to, mně nevadí ani to tvoje fantasy a scifi, který popisuješ, nemusí tam být ani kus reality když vše funguje, takže chybu hledej jinde a ne v mém vkusu. Ovládat 10 luků najednou by troufám si řicí vadilo i těm lidem co se tu perou s tebou za tvůj názor :D
chceš scifi, které mi vadí a přijde hloupé? třeba Star trek, má chatrný základ, který nefunguje a celý to stojí za prd, ale i tak se pobavim u jeho dílů, nic to ale nemění na jeho hlouposti. Miluju i Terminátora, moje srdcová záležitost, ale nejsem fanboy bez rozumu, takže s klidem říkám, že celej příběh terminátora stojí zase na chatrnym základu paradoxů cestování v čase, který celej příběh vylučují.
No nic, stejně si rozumnět nebudem, stejně jak odíru v zadku máme každej svůj názor a skončilo to přesně tak jak jsem před několika hodina předpovídal hned v prvních příspěvcích :D -
Ale tak samozřejmě že je rozdíl mezi něčím, co vychází z reálné mytologie nějakého národu, a něčím, co je čistá fikce. Ty máš rád spíše věci realistické, tj. vycházejí z historie. OK, já to beru, mě tenhle žánr realistické fantasy nevadí. Ale stejně tak mi navadí i něco, co se nazývá New Wird, což je moderní odnož fantasy, za jejíhož zakladatele se považuje China Miévile (nebo jak se to přesně píše). To je prozměnu svět, který s fantasy, jakou máš rád ty, nemá společného vůbec nic. Nejadeš tam sudičku, vodníka, rytíře, ba možná ani kuš. Zato je v ní spousta roztodivných ras, lidé nebo míšenci lidí a kdoví čeho v nich mohou létat, můžou cestovat do jiných sfér a zažívat nové, těžko představitelné věci. Ano, pět luků ve tvé oblíbené fantasy JE problém, nikoli však v JINÉ, jako je třeba ta od Blizzardu. Moje poslední slovo k tomu.
-
Teo - napsal jsem, že mi to nevadí, ne že je to rozumně vysvětleno, soustavně trochu překrucuješ co píši, jsou prostě fantasy věci, které mi nevadí a toleruju to jako fantasy obzvlášť když to i někdo pěkně vysvětlí, pak jsou ale věci, který už netoleruju ani ve fantasy notabene když jsou to věci svou povahou milionkrát jednodušší než existence nějaký sudičky, což je případ těch kuší nebo luků.
Ale chceš vysvětlení sudičky? ok, tady je wiki
"Bývají zpravidla tři a zjevují se u novorozeněte, jemuž předpovídají osud nebo určují jeho vlasnosti. Vzorem pro sudičky byly řecké Moiry, ve starověkém Římě nazývané Parky, v germánské mytologii Norny."
Mně tohle jako vysvětlení pro tuhle bytost zhruba stačí abych ji akceptoval ve svém fantasy světě, prostě dávná mytologie se staletími tradice, dvě kuše či deset luků v jedný ruce jsou kde? jakou to má minulost a vysvětlení? chápeš ten rozdíl? A prosím Teo, mohl by si říct, zda by i 5 či více luků v jedný ruce bylo ok? jen pro pořádek jako protislužbu za mou odpověď na tvou žádost.
czlukes prosím tě, ty radši nepiš, stojí to za prd nebo aspoň nereaguj na mě.
-
-
-
-
Samozřejmě že by nějaká bytost se čtyřma rukama mohla používat dva luky současně. Ano, je to v pořádku.
-
-
Teo, řeč byly samozřejmě o dvou rukách, myslím, že je to z otázky jasné, dva luky v každé ruce jeden = dvě ruce. V Diablu žádný 4 ruký hrdina není, tak prosím ještě jednou jasnou odpověď bez překrucování, díky.
-
-
Teo:Se vším s tebou souhlasím.
Ve fantasy se dá udělat všechno i dvouruká potvurka s dvouma lukama stačí mít dobrou fantazii.
A kdo posuzuje ve fantasy co je realistický a co ne je podle mě solidný kus de.ila . -
Gimli: Byla to krev, má chyba.
Mně to vadí a to hodně. Mám hranice mezi fantasy, fantasmagorií a pohádkou... -
-
T.L.Blade: Kdo rika ze demon hunter neumi carovat ? A vubec kdo rika ze ty kuse ocarovava ona ? Kdyby si sorcka mohla v D2 vytvorit sama pro sebe hul, tak by byla torsku OP, narozdil od barbara, kterej si obourucak z nejakeho magickeho kovu neudela...
-
Pevné hranice nemají, můžou se porušovat, fajn, ale pak nečekej od všech lidí, že takový svět mají uznávat a přijmout ho. Fungující svět by pravidla mít měl a ne je upravovat pro efekt a nabalovat tuny nesmyslů na další nesmysly jak se to zlíbí, takový svět pak není pro mě, ale nikomu ho neberu, každýho věc, pro někoho blbost, pro někoho super fantasy.
-
delosombres: D&D není zákon, nýbrž má narozdíl od Diabla zákony. Pokud kuš v D&D střílí rychle, tak je očerovaná, ale Demon Hunter v Diablu by neměla umět čarovat, ne?
-
Problém je v tom, že fantasy, fantasmagorie nebo pohádka žádné PEVNÉ hranice nemají, takže se vzájemně prolnají, ba co je na tom nejlepší - je možný je nustále porušovat...
-
-
Já si to představit nedokážu, ale to neznamená, že je to blbost, nebo že to nejde nějak zpracovat, nebo nedej bože že by to mohlo nějak negativně ovlivnit hratelnost. Všechno jde, když se chce. A i kdyby měl být v Diablu těhotný barbar prdící blesky, pokud to bude ZÁBAVNÉ, což neznamená realistické nebo logické nebo rozumově vysvětlitelné, nejsem proti. Takže dva luky? Klidně...
-
-
T.L.Blade:
Další, v D&D sice samopřebíjecí kuše je, ale funguje naprosto jinak, než si zde všichni představují - nemá to stejnou rychlost střelby jako běžná poloautomatická pistole...
A co ma být? D&D je zákon? D&D jako obecně definuje to, jak rychle může střílet kuš? Navíc je to jedno, protože i v D&D může postava střílet z kuše NEREALISTICKY rychle... a to že dost. Tohle už je fakt absurdní. -
Neměli alieni vždycky slini jako vodu? Omlouvam se jestli se pletu, ale při te sceně kdy zabil prvního chlápka v originálním filmu, on mu pod ty jeho sliny vlezl a myslel že na nej kape voda, ne? Pak se otočil a koukala na neho přišera. Krev měl kyselinu.
Každopadně, horzně mě udivuje jak se tady hadate jestli muže střilet ze dvou kuši :) Ja si osobně nemam problem představit že se nějak nabijou a natáhnou samy. Dokonce si myslim, že by se to snad dalo i nějak mechanicky pořešit, tuplem takove malinke ktere nevyžaduji moc velkou silu.
Ale štěstí že se tu řeší JENOM tohle. Myslim že by se našly větší "nesrovnalosti" v ruznych pohadkach. Jak honza (bez kouzelných vlastností) nadzvedne horu. Jak vlk sežere dva lidi a myslivec je nezraněné zachrání. Sou toho tuny. Řekl bych, že tu spousta lidí vážně nemá vůbec fantazii *2* -
Může to být sebezábavnější, ale když to bude naprostá fantasmagorie bez vysvětlení, tak mě (spolu s dalšími lidmi, kteří chtějí alespoň lehké vysvětlení) to naprosto od hry odradí. Například proč Alieni (Alien, AvP) nejdříve mají kyselinu místo slin a později již ne? Proč světelný meč ze Star Wars jednou prožízne cokoli a podruhé obyčejný kov neprožízne? Vadí mi, že to takto upravují pro potřeby scénáře, či pro efekt...
Další, v D&D sice samopřebíjecí kuše je, ale funguje naprosto jinak, než si zde všichni představují - nemá to stejnou rychlost střelby jako běžná poloautomatická pistole... -
teď nevím, bylo to na mě?
Ještě mám na rtech otázku a co 10 luků? v každé ruce pět? je to ještě v cajku nebo už to začne trochu skřípat? no nic :D -
Já nejsem ten, kdo by tady měl s Diablem problém, a fanboy je to poslední, za co bych se označil...
-
takže dva luky v každé ruce jsou pořádku, ok, to by bylo : D
ta omáčka okolo byla zbytečná.
-
-
-
-
-
2 kuše jsou v pořádku, pokud jsou samonabíjecí, byly už v dungeons and dragons. Mimochodem šílené magic-like schopnosti už v D&D 4E používá snad každý class. Jinak samozřejmě souhlas.
-
-
Amen.
-
-
-
Sten je debil. Nekrmte trolly.
-
-
inu... sucesfull troll is sucesfull :)
-
-
successful samozřejmě, nicméně to do téhle diskuze sedí jako prdel na hrnec :)
-
-
definice trolla sedí na lidi typu "?!" ale když se někomu uleví mi říct troll, tak v klidu, žíly mi to fakt netrhá :)
-
-
1. Správná otázka ;o) 2. to je dobře.
-
-
-
-
-
Tak se pozná americký přeplacaný fantasy. Ženská udělá dvoumetrový salto a přitom sází dvěma kušema šipky do potvory jako kdyby střílela samopalem. Oproti vidiím s Diabla II značná změna.
-
K samonabíjecím kuším: nemyslíte, že je trochu zcestné kritizovat postavu, které rudě září oči, která se dokáže vcítit do minulosti předmětu, která dokáže pozabíjet armádu démonů, že nenabíjí kuše? Tohle má cenu řešit u Deus Ex, Falloutu a podobně, rozhodně ne u Diabla!!! Animace "nabití" je určená jen k zaplácnutí času ve hře, stejně tak šípy jsou v Diablu jen otrávná nutnost, stejně jako doplňování počtu oštěpů a podobně. Vy byste snad chtěli, aby vaše postava v Diablu II musela do opasku sáhnout pro lahcičku, odšpuntovat ji, vypít ji a pak třeba ještě čekat, kdy proteče až do žaludku? :D Jak jistě víte, za tu dobu byste v Diablu umřeli asi tak 50x. Tohle je jen hledání neexistujících nebo zanedbatelných chyb na něčem, co závažné chyby nemá.
Uvědomte si, že Diablo a jeho hloubka je tu hlavně pro hráče, kteří u něj stráví stovky a tisíce hodin včetně multiplayeru. Perfektní vyvážené hratelnosti, která v DII začíná až na obtížnosti Hell (kdo nedohrál Diablo- tedy nedohrál hru na Hell a ještě nejlépe na posledním patchi, tak o Diablu víceméně nic neví) je dělaná hlavně pro takové hardcore hráče. Ostatním by stačila rychlokvaška, kterých se na poli akčních RPG vyskytuje docela dost- i s hezčí grafikou a možná i s přebíjením kuší. :-)
Upřímně, vypadá to opravdu tak úžasně, když highlevel amazonka několikrát za vteřinu šáhne pro šíp? (opravdu se ptám, protože Amazonku rád nemám, ale Paladinův Zeal působí v pokročilém stádiu odpudivě) -
Tak neuvěřitelně trapné a laciné dialogy jsem už dlouho neslyšel. Celý tenhle trailer je vyloženě k smíchu. To mě Blizzard docela nemile překvapil.
-
Mě se u trollů líbí jak se snaží hodit co nejvíc špíny na hru, na kterou budou stát fronty, předobědnávat apod. jenom proto aby jí mohli hrát a dohrát mezi prvníma, pak vykřikovat na fórech "to už sem dávno dohrál (rozuměj před 5 minutama) a je to trapný", aby se k ní za 5 minut vrátili a hráli a vykřikovali a hráli a...
-
Takhle debilní rádoby super úžasný trailer jsem už dlouho neviděl... Podpatky a samonabíjecí kuše (které se nabíjí mimo kameru, asi jako když Chuck Norris přebíjel ve Walkerovi, když byl záběr na Trivetovi)... Ale prosím vás!
-
-
Je to divne. Jsem z toho rozpacity. Nejvice mi pripadlo ze grafiku traileru delal clovek co bezne maka pro WoW a ve volne chvili si strihl tohle. Je to jedna firma ale dve universa, na to by nemeli zapomminat.
-
-
Demon hunter bude zjevně tzv. ranged class, tedy druh postavičky, která si své účty s nepřítelem bude vyřizovat na „dálku“, což ve skutečnosti znamená: ne tváří v tvář.
tahle věta je buď pro úplné retardy, nebo od úplného retarda... autore promiň, ale z tohohle bych blil.
k postavičce: jakožto klasik oceňuju návrat rogue/amazon jakožto ranged charakteru -
-
Těžko tomu věřit, ale opravdu existují lidé, co o Diablu neví první a poslední. I když retardy bych je ze slušnosti nenazval.
-
-
retard je ten co nezna rozdil mezi utok na dalku a tvari v tvar
to je fakt perlicka te vety :D:D:D:D:D
normalni by bylo - Bude ranged class, coz znamena ze utoci na dalku
-
-
-
jen technická na klikače, to klikáte pravou a levou onanie nebo naopak?