Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale prd, tady jde o hratelnost a ne o grafiku, a ta bude jak znam Blizzard vymazlena a vypilovana k dokonalosti, o tom nemam pochyb. Mimoto, me i spouste dalsim se graf. stranka hry libi a komu ne, holt si bude muset pockat na nejaky upravujici mody, ktery casem na stopro vyjdou.
  • pořád čekám na tvůj report o nekonečnym mlácení, napnutej jak struna *2*
  • 1/10.
  • Tak se pozná americký přeplacaný fantasy. Ženská udělá dvoumetrový salto a přitom sází dvěma kušema šipky do potvory jako kdyby střílela samopalem. Oproti vidiím s Diabla II značná změna.
  • Kdyz se samy nabiji, vystreluji a ja nevic co vsechno..proc vlastne rovnou nelitaji ty sipy z toulcu a treba 100 najendou? Pri takove logice me to prijde mnohem efektnejsi :p
  • Kdepak pátá, už šestá třída. Často ze zapomína na archivistu http://us.blizzard.com/diablo3/characters/archivist.xml
  • ano ta hra splňuje všechny prvky mainstreamovosti, takže to bomba v počtu prodaných kusů bude
  • Delosombres, proboha, tak si to sám zkus, sám jsem si Diablo, kde mám také odehráno několik let zapnul a zkusil, prostě nemůžeš jen držet tlačítko a on ti třeba barbar bude sám sekat v kuse všechna monstra, VZDY to platí jen na JEDNO monstrum do kterého bude po držení myši sekat, když chcípne, musíš na další monstrum kliknout znova a znovu držet myšítko. Když ti monstrum po držení myšítka pro neustálý útok chcípne a najedeš na další mosntrum, barbar sám útok nezačne, monstrum se ani neoznačí, hrál si to vůbec? nebo o diablu jen rád teoreticky mluvíš? Z tohohle důvodu je to prdu, protože průměrný monstrum vydrží sotva pár ran, takže se to nevyplatí ani používat, jen na monstra která víc vydrží se vyplatí držet myšítko, u běžných monster to spíše zdržuje, daleko rychlejší je na běžná monstra klikat jednotlivě, než začneš prskat, tak ti to teď pusť a vyzkoušej *7* to vydá za milion let, nebo ti mám natočit video a hodit na youtube? to snad ne.

K tomu klikání, hezkej příklad ale mimo, slovo "klikačka" "je to jen o klikání" "je to o oddělání myši" jsem slyšel vždy jen ve spojitosti s Diablem, to je prostě fakt, pro většinu od boku střelených 70% lidí je to jen tupá klikačka, všichni nejsou jako ty nebo já co si tuní buildy, řeší skilly, jejich kombinace, balanc, výbavu atd. ty tvoje příklady jsou úplně mimo téma, to jsi tak zaslepenej si přiznat, že je to pro většinu lidí jen klikačka a až pro ten zbytek něco víc? Falloutem se jen tka neproklikáš ani když seš průměrnej konzument, kterej na hloubku hry sere, tam prostě musíš přemýšlet, řešit atd. Diablem se proklikáš jako prd se zavřenýma očima. Uveď mi prosím příklad hry u které se používá označení klikačka, hra která oddělá myš atd., stačí jedna hra se kterou je spojené také nekonečné klikání, to jsem fakt zvědavej, a ne Fallout to fakt neni :D
  • T.L.Blade - Tak se podrbej v prdeli a pak do ni vlez - Kdyz te hra nebavi, tak na ni nepis komentare
    SP je zabavne, ale MP je vice zabavne - To je prakticky u vsech dobrych her. Pokud ma hra lepsi SP nez MP tak je to peknej shit

Sice to bude pro 70% lidí tupá klikačka, ale jsme tu my, abychom jim ukázali, že tupá klikačka je VŠECHNO. Ve všechn hrách (možná krom sportovních) musíš holt klikat myší...
  • Teď nevím, jestli se ze mě jen děláš srandu Stane, že mi tady vysvětluješ, jak funguje systém útočení v Diablu 2, které jsem hrál několik let. Není třeba pro každý útok klikat. Nevím, co to tady zase konstruuješ za rádoby při, která neexistuje, ale útok = seknutí mečem a ne zaměření na další potvoru. To, že to šlo jen na bosse a na ostatní si musel klikat jak magor je nesmysl, protože to by si musel dávat všechny potvory na jednu ránu, což je samozřejmě blbost i na normal, o nightmare/hell tuplem. A to se ještě nebavím o skillech typu Whirlwind, Zeal, nebo Guided Arrow atd. atd., které ve finále používá většina buildů. Tam už ani není třeba zaměřovat potvory, útočí to automaticky. No, nevadí. Jen si nepochopil mojí pointu, kterou bylo to, že to funguje mnohem pohodlněji než v prvním Diablu. Se stává...

"samozřejmě, že Diablo je jen o tupém klikání pro takových 70% hráčů"

Jasně... a Fallout je pro 70% hráčů (těch, co nemají rádi ukecaná RPG) o zrdžování a tupém proklikáváním se v rozhovorech. Nebo třeba Quake 3 Arena.. taky jen o tupám klikání. Není třeba u hry myslet. *2* Vidíš, kam to vede. Jedna věc je názor některých lidí (nevím, kde si vzal těch 70%), co si myslí o hře, kterou hráli chvíli nebo je moc nebavila a druhá věc je to, co hra skutečně dokáže nabídnout. Takže si to shrneme... ehm.. toto jsou jen trapné pejorativní a nic neříkající kategorizace, které můžu aplikovat téměř na cokoliv. O hře neříkají nic. Když se mě někdo zeptá, o čem je Diablo a já řeknu o tupém klikání, tak toho o možnostech/kvalitách hry moc neřeknu...
  • Teo:Se vším s tebou souhlasím.
    Ve fantasy se dá udělat všechno i dvouruká potvurka s dvouma lukama stačí mít dobrou fantazii.
    A kdo posuzuje ve fantasy co je realistický a co ne je podle mě solidný kus de.ila .
  • zajimavy povolani...takovej zenskej Van Helsing (film urcite jste videli) :D
  • No rozhodne ma Diablo 3 lepsi grafiku a animace jak Fallout a Arcania, tuhle hru si zadeset let pustim a grafika a hratelnost bude porad dobra.
  • Řeknu ti, že nový Diablo bude bomba. Všechno od Blizzardu byla do teď bomba tak proč ne tohle? A co že maj více konstrastní grafiku. Taková maličkost de snad snížit v grafickém nastavení. Snad nejsměšnější je ale fakt, že se kvůli tomu bouří celá komunita(viz. Fallout 3).
  • co si pamatuju tak jen co vyšly první obrázky ze hry tak komunita přišla s něčím jako "WTF???!!" páč to vypadá jako WoW a nějaký fan screenshoty vypadali x krát lépe, nemyslím si, že to jsou jen hnidopichové :)
  • delosombres: To souvisí tak, že by hra měla nabídnou kvalitní singleplayer, což Diablo nenabízí - takže jsem za hru vyhodil zbytečné peníze... Navíc s tím MP jsem pouze reagoval na czlukase.
    Pro mě jsou klikačky nejnudnější žánr, jaký jsem kdy hrál, takže Diablo uznávat nebudu... A znám spoustu lidí, kteří dříve Diablu propadli a také tvrdí, že je to obyčejná klikačka...
  • samozřejmě, že Diablo je jen o tupém klikání pro takových 70% hráčů, pro ten zbytek je to pochopitleně víc, viz sbírání předmětů, tunění, vychytávání skillů, balanc, skládání slov atd. ale zase si nelžete do očí, já tu hru žeru taky, ale tohle je prostě fakt a ne trolování, pro běžnýho hráče to bude jen ta klikačka, takový starý Fallout neni klikačkou ani pro běžnýho konzumenta co nedrtí hru do detailu. Myšítko nestačí držet, když ho držíš tak po zabití monstra musíš na další kliknout znovu jinak postava sama další útok nezačne, takže tohle se dá použít jen na bossy co víc vydrží, na ty tisíce monster musíš klikat jak o život.
  • Vyšel jeden trailer a hnidopichové už svolávají na poplach, jen aby mohli zkritizovat vše co se dá. Potom Diablo 3 vyjde, stáhnou si to někde z warezu a budou všude hlásat jaká je to pecka.... škoda mluvit.
  • Jasně, že tě neukliká, protože to není jen o tupém klikání (to bych pak mohl říct o 90% PC her). To je zcestný plk šířený většinou troly nebo těmi, kteří tu hru moc nehráli. A nejlepší jsou ti, kteří dodnes neví, že v D2 klikat vůbec nemusíš, že stačí držet při útocích tlačítko myši.

Btw, T.L.Blade... to, že na MP nemáš čas, souvisí s kvalitou hry jak?
  • Je pravdou, že já mám na mysli knihy a hra, stolnímu D&D jsem se nikdy nevěnoval (až na přečtení některých informací), takže z tohoto pohledu to neznám. Z pohledu příběhů je ten mág více omezen, než-li v DA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit