Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Knih je 9, takže to stejně nepomůže.

Co v té hře kromě rubání děláš? Nic. Takže je to pouze o tupém klikání. A na MP nemám moc času, takže mi přijde zbytečné ho ztrácet v Diablu...
  • je to prekrucovani!
    sice pises to co sem napsal, ale davas tomu jiny vyznam - pokud to vytrhnes z kontextu (ma veta o vysvetleni kouzleni ironicky), tak to opravdu bude vypadat chaoticky...
    --opet opakuju - ja NECHCU abys mi to vysvetlil, ja CHCU abys pochopil, ze to MUZES vysvetlit, protoze kdyz to nerekl blizzard, je tu misto pro vlastni fantazii - tak fantasy zanr funguje. Musis si zbytky domyslet sam. V tom j to kouzlo.
    --Kdyz ti nekdo vsecko vysvetli na fyzikalnim modelu, pak se to o moc nebude lysit od realneho sveta, jen postaveneho na jinych fyzickych zakonech.
    --ja predem vim, ze me to bude bavit, protoze vim ze blizzard umi delat dokonale hry.
    Rikat o hre ze je spatna neni vec toho, jestli se ti libi nebo ne, ale o tom jestli JE dobra nebo NENI.
    --Kdyz bys posuzoval hru jenom podle toho ze se ti libi, tak by se kazda recenze lysila podle recenzenta. Predstav si to - hra dostane od nekoho 10/10 a od druheho 8/10
    --Kdyz nekdo kdo miluje fantasy RPG, a libilo se mu D2 rekne po hrani D3, ze je to blbost, tak at. Kdyz ale nekdo, kdo nema v oblibe fantasy a ocivide ani hack n slash RPG, natoz pak diablo, tak jeho nazory nejsou objektivni.
    --Mimochodem. Pokud ses fanda diabla 2, tak stejne budes hrat diablo 3
  • czlukes To neni překrucování, to jsou tovje posty, tvoje citace, tak jdi ty brepto :D

proč bych ho nemohl vysvětlit? tak předně opakuji, není to moje Diablo, ale Blizzardu, ten to má vysvětlit lidem jako ty co to chtějí. Já to vysvětlovat nemusim a ani nebudu, narozdíl od tebe se řídím rčením "je lépe mlčet a být za hlupáka považován než promluvit a dokázat ,že jím jsi" takže ne, nevysvětlím, nevím jaký základ mají kouzla ve světě diabla, howgh.

Nevim jestli mě to baví nebo ne, diablo 3 jsem ještě nehrál narozdíl od tebe, ale i kdyby mě to bavit nemělo, nemění to nic na tom, že sem můžu psát svoje názory stejně jako je sem může plácat ty, howgh podruhé.
  • To je zase flame a tuna komentářů kvůli jedné blbé klikačce. *5*
  • Teo, nechápeš to, mně nevadí ani to tvoje fantasy a scifi, který popisuješ, nemusí tam být ani kus reality když vše funguje, takže chybu hledej jinde a ne v mém vkusu. Ovládat 10 luků najednou by troufám si řicí vadilo i těm lidem co se tu perou s tebou za tvůj názor :D
    chceš scifi, které mi vadí a přijde hloupé? třeba Star trek, má chatrný základ, který nefunguje a celý to stojí za prd, ale i tak se pobavim u jeho dílů, nic to ale nemění na jeho hlouposti. Miluju i Terminátora, moje srdcová záležitost, ale nejsem fanboy bez rozumu, takže s klidem říkám, že celej příběh terminátora stojí zase na chatrnym základu paradoxů cestování v čase, který celej příběh vylučují.

No nic, stejně si rozumnět nebudem, stejně jak odíru v zadku máme každej svůj názor a skončilo to přesně tak jak jsem před několika hodina předpovídal hned v prvních příspěvcích :D
  • Post "ehm" je ode mne. Zůstal mi tam uložený nick od bráchy.
  • Promiň že se dál přu, ale nemáš pravdu. Mág je v D&D od určité chvíle prakticky nesmrtelný, všemohoucí, neomezený (je omezen jen zhora DMem).

Pokud vím, tak si psal, že mág v DA je bůh a správně by jako v D&D neměl být schopen všeho, což není pravda. On prakticky je a nesouvisí to se systémem magie, který tu až nyní nadhazuješ. To, že mág v D&D memorizuje kouzla, má je omezené a v DA si je můžeš doplňovat neomezeně, nemá vliv na to, že mág v D&D je větší magor než v DA a TO I PŘESTO, že je omezen počtem kouzel. Kapišto? Navíc i DA má přece omezení. V DA nemůžeš jedním kouzlem zabít celé město (v D&D to lze.). Je to omezení? Ano, je. Co je víc omezené? Ano, Dragon Age. Tohle ti nějak nevychází.
  • hele Stane neprekrucuj to proti me

TY chces vysvetlovani. Ne ja
    To s tim kouzlenim byla ironicka poznamka na tovji neschopnost si predstavit, ze to proste funguje i bez vysvetleni.
    A proc bys mi nemohl vysvetlit to kouzleni i kdyz si to nedelal? Ja ti popsal tu kusi, a mel sem to vymyslene za asi 2 minuty...

Tady nejde o to jestli je to realne ci ne, ale o to, jestli te bavi to pouzivat.
    A pokud te to nebavi, tak jak uz sem rikal - nehrej to a nelez sem - Lidi kterym se diablo libi ho budou hrat at reknes cokoliv - protozu BUDE dobre a par stupidnich kecu od nekoho jako si ty to nezmeni
  • svet diabla neni chudy - ma dost siln pribeh, akorat moc knih o diablo historii nebylo prelozeno.

vis co ? sezen si treba aj nakou palku diabla rozzhavime LAN, naexpi si aspon lvl 20 a uklikej me k smrti jo ? Jsem zvedavej jestli tvoje "tupe klikani" bude k necemu, proti mym dobre rozdelenym skillum, jejich spravnemu pouzivani a memu dobre equipu... (znalost horadricke kostky gemu jewelu etc etc)
  • czlukes- "a proc by to mel blizz vysvetlovat ? me je uplne jedno jak to funguje, hlavne ze to funguje, a ze se to da hrat... "

proč? protože si to chtěl viz
    "Tak a ted mi vysvetli ty kouzla :P "

nemůžeš chtít po mně vysvětlit kouzla v diablu když já ten svět NEDELAL! když to chceš vědět, napiš blizzardu a neobtěžuj mě, ale proč to chceš vědět netušim když píšeš viz tvoje první citace že je ti to jedno, máš v tom fakt chaos.
  • Když se muj děda snaží hrát wolfensteina tak to vypada taky divně. *1* Přesto se (po velmi dlouhe době) dostal až do konce. A spousta lidí co ho zná by mi řekla, že je to nerealne a že si to nedokaže představit. *3*
  • to ze to funguje, neznamena ze to vypada dobre
    a samozrejme i naopak

ale muze to byt i oboje - zalezi na tom jak to udelas
    dve kuse funguji i vypadaji dobre
    tve argumenty ani nefungujou ani nevypadaji dobre :P
  • Ale tak samozřejmě že je rozdíl mezi něčím, co vychází z reálné mytologie nějakého národu, a něčím, co je čistá fikce. Ty máš rád spíše věci realistické, tj. vycházejí z historie. OK, já to beru, mě tenhle žánr realistické fantasy nevadí. Ale stejně tak mi navadí i něco, co se nazývá New Wird, což je moderní odnož fantasy, za jejíhož zakladatele se považuje China Miévile (nebo jak se to přesně píše). To je prozměnu svět, který s fantasy, jakou máš rád ty, nemá společného vůbec nic. Nejadeš tam sudičku, vodníka, rytíře, ba možná ani kuš. Zato je v ní spousta roztodivných ras, lidé nebo míšenci lidí a kdoví čeho v nich mohou létat, můžou cestovat do jiných sfér a zažívat nové, těžko představitelné věci. Ano, pět luků ve tvé oblíbené fantasy JE problém, nikoli však v JINÉ, jako je třeba ta od Blizzardu. Moje poslední slovo k tomu.
  • czlukes, ty počty ti nějak nejdou, kritika Diabla zde ostatně jako většinou převažuje nad kladným ohlasem, který tu šíří asi tři lidi, narozdíl od tebe na tom nestavim argumentaci a je mi to fuk kolik lidí je proti mému názoru.

ty si hraj co chceš, je mi to ukradený, nedává ti to ale důvod cpát mi že se mi diablo v týhle podobě má líbit.
  • T.L.Blade: Kdo rika ze demon hunter neumi carovat ? A vubec kdo rika ze ty kuse ocarovava ona ? Kdyby si sorcka mohla v D2 vytvorit sama pro sebe hul, tak by byla torsku OP, narozdil od barbara, kterej si obourucak z nejakeho magickeho kovu neudela...
  • Pevné hranice nemají, můžou se porušovat, fajn, ale pak nečekej od všech lidí, že takový svět mají uznávat a přijmout ho. Fungující svět by pravidla mít měl a ne je upravovat pro efekt a nabalovat tuny nesmyslů na další nesmysly jak se to zlíbí, takový svět pak není pro mě, ale nikomu ho neberu, každýho věc, pro někoho blbost, pro někoho super fantasy.
  • delosombres: D&D není zákon, nýbrž má narozdíl od Diabla zákony. Pokud kuš v D&D střílí rychle, tak je očerovaná, ale Demon Hunter v Diablu by neměla umět čarovat, ne?
  • v jednom příspěvku napíšeš

"Dokonce nevidím důvod proč by nemohla jedna osoba operobat neomezené množství luků a kuš"

a v dalším, že dva by vypadaly fakt divně, máš v těch názorech trochu zmatek a nerozumim řeči tvého kmene.
  • Za prvé, průlomovost neosuvisí s tím, jak je hra kvalitní, hratelná. Za druhé, obě hry jsou legendy, to je fakt a můžeš se třeba na hlavu stavět.
    Znám člověka, který je totální blázen do her, hraje už přes 20 let, má snad všechny konzole včetně 8bitů, publikoval v TV, píše recenze, přednáší o hrách na fakultách a NENÁVIDÍ Diablo. Jenomže i tak uznává, že ta hra je legendární, protože se silně orientuje v herní historii, je objektivní. Ty jsi ovšem pouze hater a troll.

Ano. Je cool být na druhé straně a dělat advokáta ďáblovi. Jenomže ty nemáš nic v rukávu. "Obyčejná RTS a tupá klikačka" je hodně low. *7*
  • Teo - napsal jsem, že mi to nevadí, ne že je to rozumně vysvětleno, soustavně trochu překrucuješ co píši, jsou prostě fantasy věci, které mi nevadí a toleruju to jako fantasy obzvlášť když to i někdo pěkně vysvětlí, pak jsou ale věci, který už netoleruju ani ve fantasy notabene když jsou to věci svou povahou milionkrát jednodušší než existence nějaký sudičky, což je případ těch kuší nebo luků.

Ale chceš vysvětlení sudičky? ok, tady je wiki
    "Bývají zpravidla tři a zjevují se u novorozeněte, jemuž předpovídají osud nebo určují jeho vlasnosti. Vzorem pro sudičky byly řecké Moiry, ve starověkém Římě nazývané Parky, v germánské mytologii Norny."

Mně tohle jako vysvětlení pro tuhle bytost zhruba stačí abych ji akceptoval ve svém fantasy světě, prostě dávná mytologie se staletími tradice, dvě kuše či deset luků v jedný ruce jsou kde? jakou to má minulost a vysvětlení? chápeš ten rozdíl? A prosím Teo, mohl by si říct, zda by i 5 či více luků v jedný ruce bylo ok? jen pro pořádek jako protislužbu za mou odpověď na tvou žádost.

czlukes prosím tě, ty radši nepiš, stojí to za prd nebo aspoň nereaguj na mě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit